ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Στη Nova o Ολυμπιακός,τι γινεται με τις τηλεοπτικες μεταδοσεις

Στη Nova o Ολυμπιακός,τι γινεται με τις τηλεοπτικες μεταδοσεις

17/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Στη Nova o Ολυμπιακός, "ορφανή" η Serie A
Από τη Nova θα μεταδοθεί το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νάπολι, στις 22:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή.

 Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Αγγλίας, "ορφανή" ακόμα η Serie A. Συνεχίζονται οι απεργίες από τους εργαζόμενους της Espresso.

 Δύο μεγάλα πρωταθλήματα ξεκινούν το Σαββατοκύριακο. Κυριότερο βέβαια η Premier League και η NOVA θα μεταδώσει live δύο ματς: το Σάββατο 18/8 στις 19:00 το Νιούκαστλ – Τότεναμ (Novasports 1) και την Κυριακή 19/8 στις 18:00 το Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον (Novasports 2).
@ Για την Primera Division τα κανάλια του ΟΤΕ θα μεταδώσουν το Σάββατο τα ματς Θέλτα - Μάλαγα (20:00, OTE Sport 1), Σεβίλλη - Χετάφε (22:00, OTE Sport 1) και Μαγιόρκα - Εσπανιόλ (00:00, OTE Sport 1) και την Κυριακή τα Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (20:00, OTE Sport 1), Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ (22:00, OTE Sport 1) και Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης (00:00, OTE Sport 1).

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε σήμερα πως ανανέωσε τη συμφωνία για τα δικαιώματα της Primera Division ως το 2015, ήτοι για συνολικά μια τριετία. Συνάμα στο OTE Sport1, το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 19:00 θα υπάρξει στην ειδική ωριαία εκπομπή, «Primera Division LIVE», πριν τον αγώνα Θέλτα - Μάλαγα, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα στοιχεία της φετινής σεζόν, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, οι σημαντικότεροι συντελεστές του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ευρώπης καθώς και ένα ειδικό αφιέρωμα στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα play offs του Champions League.


 Αγνωστο βέβαια είναι ακόμη τι γίνεται με τα δικαιώματα της Ιταλίας (Serie A και Serie B), που μετέδιδε πέρυσι ο ΟΤΕ κι ακόμη είναι… ορφανά τηλεοπτικώς.


Τα παιχνίδια για το αργεντίνικο Torneo Inicia που θα προβληθούν το Σαββατοκύριακο από τη NOVA είναι τα Μπόκα Τζούνιορς – Ολ Μπόις (Σάββατο στις 22:10, στο Novasports 2) και Τίγκρε – Ρίβερ Πλέιτ (Κυριακή στις 01:15, επίσης στο Novasports 2).


 Αρκετά σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του Sport TV. Το Σάββατο 18/8 στις 19:.45 το PSV Αϊντχόφεν - Ρόντα για την ολλανδική Eredivisie και στις 21:45, το Φέγενορντ – Χέρενφεεν. Την Κυριακή 19/8 στις 17:30 δείχνει το Ναϊμέγκεν - Αγιαξ, στις 19:00 το Λουκέρνη - Γκρασχόπερς για την ελβετική Super League και, τη Δευτέρα στις 21:30, το Ρέγκενσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου