ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ετοιμο το γηπεδο της Βεροιας...

Έτοιμο το γήπεδο της Βέροιας εν όψει Ολυμπιακού

16/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Έτοιμο το γήπεδο της Βέροιας εν όψει Ολυμπιακού

Κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της τοπικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι διεργασίες που γίνονταν στο γήπεδο ολοκληρώθηκαν και η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει στην έδρα των γηπεδούχων, όπως γνωστοποίησε η Βέροια. Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών».

Το τελευταίο διάστημα γινόταν αγώνας… δρόμου για να είναι έτοιμο το γήπεδο της Βέροιας για την πρεμιέρα της κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων, με τους αρμόδιους να έχουν επιλέξει τη Λάρισα ως εναλλακτική λύση. Ωστόσο, η «βασίλισσα του βορρά» εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής της έδρας και όλα θα κυλήσουν ομάλά.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ολυμπιακού τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ζητήσει και επισήμως εισιτήρια για την έκτος έδρας πρεμιέρα, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν το παιχνίδι πραγματοποιούταν στη Λάρισα, καθώς η αστυνομία είχε αντιρρήσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι ο αγώνας Π.Α.Ε. Βέροια - Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 1η Αγωνιστική της Superlegaue 2012/13, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στις 26/08/2012 και ώρα 21.30».

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου