ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ξεκινάνε οι πρωταθλητές

Ξεκινάνε οι πρωταθλητές

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ Την Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου. Λο, Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Ντόρσεϊ και Άντιτς αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/8).
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πέρσι (2011-12) μια ονειρεμένη σεζόν, κατακτώντας την Ευρωλίγκα στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από ένα διάλειμμα που κράτησε 15 χρόνια!

Η επιστροφή των ερυθρολεύκων στην κορυφή έγινε με εντυπωσιακό και συνάμα αναπάντεχο τρόπο, καθώς κανείς δεν τους υπολόγιζε στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν. Φέτος τα πράγματα δεν θα είναι ίδια, αφού οι Πειραιώτες ξεκινάνε από θέση ισχύος και άπαντες θα θέλουν να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στους εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, την Δευτέρα 20 Αυγούστου, με σκοπό να διατηρήσει τα κεκτημένα. Γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά από όλους.

Σε σχέση με την περσινή χρονιά οι αλλαγές δεν είναι πολλές, αλλά είναι σημαντικές. Κατ' αρχήν δεν υπάρχει στον πάγκο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αντί του Σέρβου προπονητή, την ομάδα φέτος θα οδηγήσει τεχνικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο καλύτερος Έλληνας τεχνικός τη δεδομένη στιγμή, με σπουδαίο έργο σε Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Πανιώνιο.

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως ο κορμός του Ολυμπιακού έμεινε ίδιος με την περασμένη χρονιά. Σπανούλης, Λο, Σλούκας, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Γκετσεβίτσιους, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Άντιτς, Ντόρσεϊ και Χάινς βρίσκονται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου και του Δημήτρη Μαυροειδή.

Στον αντίποδα, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Μάρκο Κέσελ και Μιχάλης Πελεκάνος.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση ενός ακόμη ψηλού για την θέση "5" (Καββαδάς ή Σκορδίλης), ενώ "περισσεύει" μια ακόμη θέση ξένου η οποία μπορεί να μείνει κενή προς το παρόν και να συμπληρωθεί στη διάρκεια της χρονιάς εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου