ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ερχεται ο Χιλιανος...τελειωνει και του Σαμαρη

Έρχεται ο Κοντρέρας

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Έρχεται ο Κοντρέρας
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Πάμπλο Κοντρέρας για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Χιλιανό στόπερ προχθές το βράδυ και εκείνος, από την πλευρά του, επιβεβαίωνε στην πατρίδα του κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 34χρονος παίκτης αναμένεται να φτάσει μέχρι αύριο στην Αθήνα και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Πιθανότατα πρόκειται για μονοετές συμβόλαιο, όμως αν φέτος καταφέρει να συμπληρώσει το 75% των συμμετοχών από τους αγώνες της ομάδας, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αποζημιώσουν με 200.000 ευρώ την Κόλο Κόλο για την παραχώρηση του Κοντρέρας, του οποίου οι ετήσιες απολαβές θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ.

Σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση

Τυπικά το ρόστερ του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν έχει κλείσει. Η διοίκηση ικανοποίησε τις απαιτήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, προχωρώντας στην απόκτηση ενός «δεκαριού» (Πάουλο Μασάδο) και ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού (Πάμπλο Κοντρέρας).

Απομένουν ακόμα δεκαέξι μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδους, όμως κανείς δεν μπορεί τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν αριστερό μπακ (αν ο Ζαραδούκας δεν του δείξει ότι είναι 100% έτοιμος) και για έναν αμυντικό χαφ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες δεν σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή.

Τελειώνει του Σάμαρη

Εντός της εβδομάδας, ίσως ακόμη και σήμερα, ολοκληρωθεί το θέμα της απόκτησης του Ανδρέα Σάμαρη από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο και τον 23χρονο χαφ, ο οποίος και τη φετινή σεζόν θα παραμείνει κάτοικος Πλατείας με τη μορφή δανεισμού. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί, άλλωστε, την περσινή σεζόν με την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου στον Ατρόμητο.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου