ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σκέψεις για Καλαμπόκη

Σκέψεις για Καλαμπόκη

17/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Σκέψεις για Καλαμπόκη

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τη τελευταία του πρόταση στον Πανιώνιο για τον Βασίλη Καββαδά και οι παίκτες του φτάνουν στην Ελλάδα για τα εργομετρικά τεστ και την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας «χτενίζει» την αγορά. Στόχος του να βρεθεί ο «συμπληρωματικός» παίκτης για την περιφέρεια της ομάδας, ώστε η προετοιμασία, μαζί με τον σέντερ που θα αποκτηθεί να διεξαχθεί με δεκαπέντε παίκτες. Μία περίπτωση που δεν αποκλείεται να απασχολήσει είναι αυτή του Γιάννη Καλαμπόκη.

Ο 34χρονος γκαρντ που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» (2003-2005) με αρκετή επιτυχία για τα δεδομένα…παρακμής που υπήρχαν τότε στην ΚΑΕ, έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο προπονητής της ομάδας. Το κασέ του δεν είναι υψηλό, μπορεί να πλαισιώσει κατάλληλα τους Σπανούλη, Λο, Σλούκα, Μάντζαρη, Γκετσεβίτσιους, Κατσίβελη και μπορεί να δώσει ποιοτικές ανάσες ξεκούρασης στους βασικούς στα ματς πρωταθλήματος με μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Έχει εμπειρία, ενώ προέρχεται από καλή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Άλμπα Βερολίνου. Το όνομά του προς το παρόν έχει τεθεί σε φιλολογικό επίπεδο, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η υπόθεση να περάσει σε πιο επίσημο επίπεδο.

Μετά τον Γκετσεβίτσιους, ο Άντιτς

Στην Αθήνα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τη προσεχή Δευτέρα (20/8) ήρθε χθες (16/8) ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα υποβληθεί όπως και οι υπόλοιποι παίκτες σε εργομετρικά και ιατρικά τεστ το σαββατοκύριακο. Άμεσα αναμένονται στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ξένοι –οι έλληνες έχουν ξεκινήσει ήδη ατομικές στο ΣΕΦ- Λο, Χάινς, Ντόρσεϊ (Σάββατο) και Άντιτς (σήμερα).


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου