ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τι κι αν ηταν αργια...

Δεν καταλαβαίνει από αργίες ο Ζαρντίμ

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Δεν καταλαβαίνει από αργίες ο Ζαρντίμ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης.

Παρότι σήμερα είναι της Παναγίας και το απόγευμα είναι προγραμματισμένο (20:00) το φιλικό με τους παίκτες της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προγραμμάτισε να γίνει κανονικά προπόνηση.

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα των Πειραιωτών, ενώ οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκρέκο συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμό και να προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Χολέμπας έκανε θεραπεία και δείχνει πως σύντομα θα επιστρέψει στον κανονικό προπονήσεων. Τέλος ο βραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το αποψινό φιλικό με την ομάδα Νέων, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.



πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου