ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

12/8/2012


*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

Σισοκό: «Να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

12/8/2012
Σισοκό: «Να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι απολύτως έτοιμος στις αναμετρήσεις του με τη Μάλαγα για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Ιμπραΐμ Σισοκό μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ανόρθωση (0-0).

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός ήταν αισθητά ενθουσιασμένος με την παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» και τους έκανε κάλεσμα να συνεχίσουν να ενισχύουν τις προσπάθειές αυτού και των συμπαικτών του.

«Όλοι θα προετοιμαστούμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε για τα παιχνίδια των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πρόσθεσε για τον κόσμο της ομάδας:

«Ηταν εξαιρετικοί οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ήμασταν πολύ περήφανοι που τους είδαμε να μας υποστηρίζουν, μας βοήθησαν πολύ και μακάρι να τους έχουμε πάντα δίπλα μας».

Έφτασε και υπογράφει ο Βιβιάν

12/8/2012
Έφτασε και υπογράφει ο Βιβιάν

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ματέους Βιβιάν στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, έφτασε -όπως αναμενόταν- σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο πρώην άσος της Ναντ είναι ο «εκλεκτός» για το κέντρο μετά την πώληση του Στέλιου Μαλεζά στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν με διακριτικότητα και τον έκλεισαν για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης και ο γενικός αρχηγός, Κώστας Ιωσηφίδης. Αύριο το πρωί ο 30χρονος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα παρουσιαστεί από την νέα του ομάδα.


Θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν είναι ο «σωτήρας» της ΑΕΚ

12/8/2012
Θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν είναι ο «σωτήρας» της ΑΕΚ
Μέσω γραπτής δήλωσης, ο Άλκης Φωτίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για της εξελίξεις στην ΑΕΚ. Αφού αναφέρεται στην αγάπη του για την ομάδα και στις επαφές που είχε τόσο με τη διοίκηση Αδαμίδη, όσο και τους Supporters και τον Θωμά Μαύρο, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ούτε σωτήρας, ούτε μεγαλοεπενδυτής.

Παράλληλα, τονίζει πως δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια σχετική ενέργεια, ενώ πρόσθεσε πως επί της παρούσης δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος.

Η δήλωση του κ. Αλκιβιάδη Φωτίου:

«Η World Eleven Hellas με την παρούσα ανακοίνωση, και εξουσιοδοτημένη από τον κ. Αλκιβιάδη Φωτίου, θα ήθελε να ενημερώσει δημόσια (αν και δεν επιθυμούσε καμία δημοσιοποίηση ο ίδιος ούτε και το γραφείο μας) τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με τις προθέσεις του Έλληνα επιχειρηματία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να μην δημιουργούνται ελπίδες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο κ. Φωτίου είναι επιχειρηματίας, 42 ετών και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό διατηρεί ΜΟΝΟ την ελληνική υπηκοότητα, καθώς και μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ετών στην αγαπημένη του ομάδα επιθυμούσε και έψαχνε τρόπους να βοηθήσει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, και με αυτό το σκεπτικό ήρθε το 2011 σε επαφή με τους Supporters αλλά και με τον κ. Αδαμίδη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δυστυχώς σε εκείνη την φάση δεν ολοκληρώθηκε κάποια ενέργεια του για διάφορους λόγους που είχαν να κάνουν με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και μόνο παρόλο την αγαστή συνεργασία που είχαμε με την τότε διοίκηση της ομάδος.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν διατηρεί προσωπική φιλία με ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των πρωταγωνιστών στα διοικητικά της ΑΕΚ τώρα ή παλαιότερα, και η επιθυμία του να προσφέρει αν αυτό είναι εφικτό, προέρχεται μόνο από την αγάπη του για την ομάδα την οποία επιθυμεί να συνδυάσει με μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως είναι "σωτήρας" ή μεγαλοεπενδυτής μια και κατά την παρούσα φάση δεν του επιτρέπει ούτε ο χρόνος αλλά ούτε η οικονομικές του δυνατότητες να αναλάβει τέτοιο ρόλο.

Ο κ. Φωτίου ήρθε σε επαφή με τον κ. Μαύρο και τον κ. Τσιάρτα, παρουσία και του κ. Γρηγορίου, και ενώ αρχικά έκανε μια πολύ μικρή συμμετοχή στην ΑΜΚ για συναισθηματικούς λόγους, πρότεινε κάποιους τρόπους βοήθειας προς την ομάδα χωρίς τίποτα να έχει οριστικοποιηθεί ή να έχει αποφασισθεί. Η δυσκολία του όλου εγχειρήματος λόγω των προβλημάτων που μαστίζουν την ΠΑΕ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, σε συνδυασμό με την διαπραγμάτευση επί ουσιαστικών θεμάτων που είναι σε εξέλιξη δεν επιτρέπει την όποια άλλη τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Για τον κ. Φωτίου

Στο γήπεδο και ο Νιόπλιας

12/8/2012
Στο γήπεδο και ο Νιόπλιας

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά από την ημέρα που έφυγε από την ομάδα είχε ο Νίκος Νιόπλιας. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε και στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Κύπρου συνομίλησε με ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί το διάστημα που καθόταν στον πάγκο των «πρασίνων», ενώ συζήτησε και με ανθρώπους της ΠΑΕ.


«Πέρασε» από Νέα Σμύρνη ο Λεβαδειακός

12/8/2012
«Πέρασε» από Νέα Σμύρνη ο Λεβαδειακός

Σε ένα φιλικό με… άρωμα Σούπερ Λίγκας, ο Λεβαδειακός έκανε διπλό στην έδρα του Πανιωνίου με σκορ 2-1 και έδειξε ότι η… μηχανή πάει καλά. Οι Βοιωτοί που έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, την ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες εμφανίστηκαν ανέτοιμοι, εν όψει και της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος σε λίγες μέρες.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 5’ με κοντινό σουτ του Αραβίδη. Ωστόσο η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν εντελώς διαφορετική. Πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40’, ο νεοαποκτηθείς Ακόστα ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ. Στο 60’ ο Λισγάρας με εύστοχη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Μάλιστα το… κοντέρ θα μπορούσε να είχε «γράψει» περισσότερα, αν οι Μίλιεβιτς και Ναπολεόνι ήταν περισσότερο εύστοχοι στις τελικές τους φάσεις. Για τον ηττημένο του αγώνα, σίγουρα ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο έτοιμη η ομάδα του.

Πανιώνιος: Ανεστής, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόκας, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης (46’ Κασμερίδης), Μουλόπουλος (46’ Κοτίτσας), Γεωργίου (80’ Ζαννιάς), Κουτσόπουλος (46’ Λισγάρας), Μεντί (46’ Μανωλάς), Ζαουί (46’ Μίλιεβιτς ), Κόρμπος (46’ Ζησόπουλος), Μαχαίρας (70’ Νικολακάκης), Ακόστα (46’ Ζρέικ / υπό δοκιμή), Ροτζέριο (46’ Ναπολεόνι), Πόι (70’ Μπουντόπουλος).

Αλαφούζος: «Βάλαμε τα πράγματα σε τάξη»

12/8/2012
Αλαφούζος: «Βάλαμε τα πράγματα σε τάξη»

Ισορροπημένη και βελτιωμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» μίλησε μετά τη φιλική ισοπαλία (0-0) του «τριφυλλιού» με την Ανόρθωση στην Κύπρο και αναφέρθηκε στην πορεία των εγγραφών στο Σωματείο αλλά και τη στήριξη του κόσμου της ομάδας στη Μεγαλόνησο.

«Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό ήταν εξαιρετική και ενδεικτική της σημασίας που έχει η συμπαράσταση τους. Επιθυμώ να τους ευχαριστήσω διότι βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας και μας δείχνουν την αγάπη τους» δήλωσε αρχικά για να προσθέσει, αναφορικά με το εγχείρημα της λαϊκής βάσης:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα μας, όμως έχουμε βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, προσπαθούμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ».

Εν όψει των παιχνιδιών με τη Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε: «Η Μάλαγα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, δεν είμαστε το φαβορί όμως μπορούμε να προκριθούμε. Το σημαντικότερο όπλο μας σε αυτή τη μάχη είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος, το μεσημέρι, είχε συνάντηση με επιφανείς Παναθηναϊκούς στην Κύπρο, αναζητώντας οικονομική βοήθεια και συμβολή στην προσπάθεια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».


Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

12/8/2012
Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων
Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπαθούν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με αυτά, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θέλει να γνωρίζει σε ποιους παίκτες θα στηριχτεί ενόψει της νέας σεζόν.

Τώρα όσον αφορά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καθώς ο Ιταλός στόπερ έχει δεχτεί κρούση τόσο από τον ΟΦΗ όσο και από άλλες ομάδες. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν την Δευτέρα (13/8) την τελική απάντηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Την ίδια μέρα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα του Βασίλη Κουτσιανκούλη, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ, ενώ για να προχωρήσει η απόκτηση του Γιώργου Ιωαννίδη πρέπει πρώτα ο Έλληνας αμυντικός να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου