ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Εκτός αποστολής ο Πάντελιτς για το φιλικό με τη Νάπολι

Εκτός αποστολής ο Πάντελιτς για το φιλικό με τη Νάπολι


Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Νάπολι. Ο Σέρβος επιθετικός δεν είναι τραυματίας και ο αποκλεισμός του οφείλεται καθαρά σε αγωνιστικούς λόγους.
Φιλική αναμέτρηση με τη Νάπολι δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (19/8) στο "Σαν Πάολο", με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται κανονικά το πρωί του Σαββάτου (18/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και στη συνέχεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ιταλία.

Ανάμεσα στα ονόματα που "κόπηκαν" από την αποστολή ήταν και αυτό του Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος στράικερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να μην τον πάρει μαζί του για το ματς με τη Νάπολι, οφείλεται καθαρά σε αγωνιστικούς λόγους.

Εξάλλου, όπως έχει γίνει κατανοητό οι Τζεμπούρ και Μήτρογλου θα παλέψουν για μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας και ο Πάντελιτς θα έχει, όπως και πέρσι, βοηθητικό ρόλο.

Παράλληλα να υπενθυμίσουμε πως για αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς ο Ζαρντίμ δείχνει προς το παρόν να εμπιστεύεται περισσότερο τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου