ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ηθελε και ηρθε...

Ο Μασάδο ήρθε γιατί το ήθελε!

14/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Μασάδο ήρθε γιατί το ήθελε!

Μπορεί στις δηλώσεις του μετά από την υπογραφή συμβολαίων, ο Μασάδο να φάνηκε λίγο… συγκρατημένος, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κάθε άλλο παρά… συγκρατημένος ήταν μέχρι να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Το φλερτ του Πορτογάλου μέσου με τον Ολυμπιακό κρατούσε αρκετούς μήνες και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες για να μετατραπεί σε «γάμο».

Πέρα από τις προσπάθειες και τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, υπήρξε ένα άτομο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ποιος; Ο Μασάδο.

Φυσικά και οι κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για να ολοκληρωθεί το deal. Όμως ακόμη και στην ΠΑΕ παραδέχονται ότι εάν ο παίκτης δεν ήθελε και δε πάλευε για τη μεταγραφή, τότε αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Ο Μασάδο πίεζε αρκετά να φύγει από την Τουλούζ με αποτέλεσμα, ακόμη και όταν παρουσιάστηκαν δυσκολίες, να κρατά ανοικτή την πόρτα της μεταγραφής.

Η επιθυμία του ήταν έντονη και το παραδέχονται στον Πειραιά. Ποιοι όμως είναι οι λόγοι για την επιθυμία αυτή του Μασάδο.

Ο Πορτογάλος ήταν ενήμερος για πολλά στον Ολυμπιακό. Ήθελε να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να έχει συνεχή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Γνωρίζει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και μάλιστα είναι σίγουρος ότι μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε αυτό.

Μάλιστα, έχει εικόνες από το Καραϊσκάκη και την ατμόσφαιρα σε αυτό και θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί.

Τα στοιχεία αυτά ήταν αρκετά για να προσπαθεί και αυτός να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, και να μην κάνει το… χατήρι στην Τουλούζ.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου