ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ελπίζει η Έβερτον για Μιραλάς μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Ελπίζει η Έβερτον για Μιραλάς μέσα στο Σαββατοκύριακο!

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Ντέιβιντ Μόγιες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8) ενόψει της πρεμιέρας του αγγλικού Πρωταθλήματος, αλλά δεν μίλησε συγκεκριμένα για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του. Τι λένε οι Άγγλοι για την υπόθεση Μιραλάς.
Δεν έβγαλε ουσιαστική είδηση για την υπόθεση μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, η συνέντευξη Τύπου του Ντέιβιντ Μόγιες το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8).
-
Σε αυτό που μας ενδιαφέρει και είναι το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, ο τεχνικός των "ζαχαρωτών" δεν πήρε επίσημη θέση στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει της έναρξης της Premiership. Το μόνο που είπε ο Σκωτσέζος προπονητής είναι πως θα επιδιώξει τουλάχιστον δύο μεταγραφές μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου.

Στην Έβερτον, όπως γράφεται στον αγγλικό Τύπο, ελπίζουν πως η μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού στην ομάδα του "Γκούντισον Παρκ" θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/8). Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (20/8), τα "ζαχαρωτά" αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον έχει χρήμα να... σπρώξει στην αγορά μετά τη μεταγραφή του Τζακ Ρόντγουελ στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως ανέφερε ο 49άχρονος Μόγιες, ο 21άχρονος Άγγλος κεντρικός μέσος πωλήθηκε την κατάλληλη στιγμή τόσο για τον κλαμπ όσο και για τον ίδιο τον παίκτη, ενώ υποστήριξε πως έχει, πλέον, τη δυνατότητα να βγει στο μεταγραφικό παζάρι και να καλύψει τα αγωνιστικά κενά που έχει η ομάδα του, με τα διαθέσιμα δώδεκα εκατομμύρια λίρες από την παραχώρηση του Ρόντγουελ στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου