ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

To σκεφτονται για Σινγκλετέρι και Πέρκινς (videos)

To σκεφτονται για Σινγκλετέρι και Πέρκινς (videos)

Η αναζήτηση ενός ξένου πλέι-μέικερ στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζεται.Οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις Αμερικανών πλέι-μέικερ, έχοντας για διακαή πόθο τους τον Τζανίρο Πάργκο Αφού δεν προχώρησε το θέμα του Τζανίρο Πάργκο, στον Πειραιά κοίταξαν τις εναλλακτικές λύσεις που βρίσκονται στην αγορά και η αλήθεια είναι πως ήταν περιορισμένες. Oι επικρατέστεροι ξένοι γκαρντ για τον Ολυμπιακό. Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Σινγκλετέρι και ακολουθεί η περίπτωση του Πέρκινς. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Υπήρξε προς στιγμής "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Κρις Κουίν, το οποίο όμως δεν προχώρησε, δημιουργήθηκε ακολούθως ένα "φλερτ" με τον Σέλβιν Μακ το οποίο δεν είχε αποτέλεσμα, οπότε στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει αυτή την στιγμή σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον 27χρονο (6/8/1985) πλέι-μέικερ, Σιν Σινγκλετέρι (1.83μ), αλλά και για τον 29χρονο (6/5/1983) γκαρντ, Ντόρον Πέρκινς (1.91μ).

Ο πρώτος είναι απόφοιτος του Βιρτζίνια και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει την φανέλα των Σάρλοτ Μπομπκατς.

Ο Σιν Σινγκλετέρι διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει παίξει στην Κάχα Λαμποράλ (2009-10), αλλά και στην βελγική Μονς (2010-11). Τώρα αγωνίζεται στους Τέξας Λετζεντς (στην D-League του ΝΒΑ).

Ο δεύτερος είναι αρκετά γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό, καθώς ο Ντόρον Πέρκινς αγωνίστηκε για μία διετία (2009-2011) στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την ισραηλινή ομάδα, φτάνοντας μάλιστα έως και στον τελικό της Euroleague το 2011. Στη συνέχεια όμως αντιμετώπισε έναν τραυματισμό ο οποίος τον πήγε πίσω, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ντόνετσκ, καθώς αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος. Στο παρελθόν είχε περάσει με επιτυχία και από τις Όλντεσμπουργκ (2006-07) και Μακάμπι Χάιφα (2008-09).

Ο Σινγκλετέρι εν δράσει:



 O Παρκινς εν δράσει:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου