ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γερμανός Γκρέφε στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια"

Ο Γερμανός Γκρέφε στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια"

Όπως έγινε γνωστό από την UEFA, ο Μανουέλ Γκρέφε θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια". Διεθνής από το 2007 ο Γερμανός ρέφερι.
Ο Ολυμπιακός συγκρούεται με τη Λεβάντε στην φάση των "32" του Europa League και ο Μανουέλ Γκρέφε είναι ο άνθρωπος που όρισε η UEFA για να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, την Πέμπτη (14/2, 22:05) στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια".

Ο 39χρονος διαιτητής από το 2004 σφυρίζει ανελλιπώς παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, ενώ από το 2007 είναι διεθνής. Ο Γερμανός ρέφερι στο παρελθόν έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις ΟΦΚ Βελιγραδίου - Πανιώνιος (1-0, 6/7/08), Παναθηναϊκός - Ρουμπίν Καζάν (0-0, 20/10/10) και ΠΑΟΚ - Φενέρμπαχτσε (1-0, 19/8/10), αλλά για πρώτη φορά θα διευθύνει αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Επόπτες θα είναι οι, επίσης Γερμανοί, Μάρκους Χέκερ και Χόλγκερ Χένσελ, ενώ ο συμπατριώτης τους Γκουίντο Κλέβε θα είναι τέταρτος διαιτητής του αγώνα. Από την ίδια χώρα και οι βοηθοί περιοχής, Κρίστιαν Ντίνγκερτ και Γκουίντο Βίνκμαν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου