ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελει την διαιτησία ο Ολυμπιακός

Καταγγελει την διαιτησία ο Ολυμπιακός

16/02/2013
 Σε έγγραφη καταγγελία προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA) για την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λεβάντε προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επανήλθαν Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Πίνο.

Κατήγγειλε την διαιτησία ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τη Λεβάντε, κυρίως τον κακό του εαυτό, με συνέπεια να ηττηθεί από την ισπανική ομάδα με σκορ 3-0.

Αποτέλεσμα που καθιστά σχεδόν απίθανη την ανατροπή στη ρεβάνς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αποτέλεσμα όμως που καθορίστηκε και σε μεγάλο βαθμό από δύο καίριες λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Μανουέλ Γκρέφε.

Ο Γερμανός διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε τον Αμπντούν στο 1-0, ενώ έδωσε και δεύτερο πέναλτι στη Λεβάντε, αλλά η παράβαση του Χολέμπας ήταν -έστω και οριακά- εκτός περιοχής.

Την επομένη του αγώνα, η πειραϊκή ΠΑΕ αντέδρασε με έγγραφη καταγγελία προς την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA).

Τρεις επιστροφές

Ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά για την λανθασμένη διαχείριση της πρώτης αναμέτρησης με τη Λεβάντε.

Και κακά τα ψέματα τα περιθώρια ανατροπής μοιάζουν (και είναι) μικρά. Για την ώρα πάντως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικεντρώνονται στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη (17/2) στα «Πηγάδια».

Εκτός των παικτών που αγωνίστηκαν απέναντι στη Λεβάντε, όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά, με τους Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς να τίθενται στην διάθεση του Μίτσελ.

Η σημερινη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου