ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μπαγεστέρος: "Θα έχουμε μεγάλη πίεση"

Μπαγεστέρος: "Θα έχουμε μεγάλη πίεση"

Ο Σέρχιο Μπαγεστέρος φρόντισε να προσγειώσει άπαντες στο στρατόπεδο της Λεβάντε, τονίζοντας πως ακόμη η πρόκριση δεν έχει τελειώσει καθώς ο Ολυμπιακός θα πιέσει πολύ την ισπανική ομάδα στον επαναληπτικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο αρχηγός των "granotas" δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας στην αναμέτρηση του "Ciutat de Valencia" και το 3-0 της Λεβάντε κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο αναμένεται αν δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκεί όπου ο Μπαγεστέρος πιστεύει πως η ομάδα του θα δεχθεί μεγάλη πίεση από τους ερυθρόλευκους.
"Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για όλους μας αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Η χαρά μας δεν πρέπει να μας τυφλώσει και να μην κοιτάμε τον επαναληπτικό. Θα μας πιέσουν πολύ στην Αθήνα και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αφού "σφραγίσουμε" την πρόκριση θα ασχοληθούμε με τον επόμενο αντίπαλό μας και θα δούμε αν αυτός θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης ή η Ρούμπιν Καζάν", τόνισε σε ισπανικά ΜΜΕ ο αρχηγός της Λεβάντε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου