ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βαλβέρδε χαιρέτησε την αποστολή στο ξενοδοχείο

Ο Βαλβέρδε χαιρέτησε την αποστολή στο ξενοδοχείο

Ο Βαλβέρδε πήγε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαλένθια. Χαιρέτησε και μίλησε με τον Μαρινάκη, όπως και με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είχε και μία σύντομη συζήτηση με τον Μίτσελ.
Ο Ολυμπιακός το βράδυ (20:00, ANT1) της Πέμπτης (14/2) θα αντιμετωπίσει την Λεβάντε στο γήπεδο "Ciutat de Valencia" για την φάση των "32" του Europa League και ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών και νυν της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα δώσει το "παρών" στα επίσημα του σταδίου ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Από την στιγμή που η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πόλη της Βαλένθια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχασε την ευκαιρία και φρόντισε λίγες ώρες πριν το ματς να περάσει από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή, ώστε να χαιρετήσει τόσο την διοικητική ηγεσία των ερυθρολεύκων, όσο και τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, καλωσόρισε την ομάδα του Ολυμπιακού στην ισπανική πόλη και χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Το "μυρμήγκι" είχε συνομιλία και θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρώην προπονητή των ερυθρολεύκων να χαιρετά και να συζητά και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αρκετούς από τους οποίους είχε συνεργαστεί στον Πειραιά. Είδε και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο τον οποίο και ρώτησε για το πως είναι ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ξενοδοχείο, μία ακόμη απόδειξη για το πόσο αγαπητός ήταν και είναι ο "Βάσκος" στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε συζήτηση και με τον νέο τεχνικό των Πειραιωτών, Μίτσελ, όσον αφορά για το ματς κόντρα στην Λεβάντε, αλλά και για τον Ολυμπιακό γενικότερα.. Αμφότεροι, όπως είχε παραδεχτεί και στις δηλώσεις του ο Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου όταν και παρουσιάστηκε, τα είχαν πει (Βαλβέρδε-Μίτσελ) πριν αναλάβει τους "ερυθρόλευκους". Ο Βαλβέρδε είχε ερωτηθεί από τους Νταμπλούχους Ελλάδας για τον Μίτσελ, με τον Ερνέστο να μιλά με θετικά λόγια για τις δυνατότητες του Μίτσελ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου