ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Εuropa League: Λεβάντε-Ολυμπιακος (videos)

 Εuropa League: Λεβάντε-Ολυμπιακος (videos)

13/02/2013

 Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Λεβάντε, όμως ο Μίτσελ έχει φανερώσει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει τους Ισπανούς.
Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο Μίτσελ εν όψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως έκανε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο παρελθόν, θα αποκαλύψει την ενδεκάδα λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ακόμη και σήμερα που είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ο 50χρονος τεχνικός δύσκολα θα αφήσει να βγουν συμπεράσματα για τα όσα σκέφτεται για τον αγώνα με τους Λεβαντίνους.

Ωστόσο, από τα όσα δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας φανερώθηκαν κάποιες από τις σκέψεις του.
Οι σκέψεις του Μίτσελ για Λεβάντε
Φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ μπροστά του θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Από την άλλη πλευρά, θα παίξουν ο Χολέμπας με τον Αμπντούν.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, στη χθεσινή προπόνηση δίπλα στον Μανωλά ήταν ο Σιόβας, ο οποίος έχει περισσότερες ανάσες από τον Κοντρέρας και μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στις στημένες φάσεις.

Στον άξονα θα παίξει ο Φέισα, έχοντας δίπλα του τον Γκρέκο και μένει να φανεί ποιος θα αναλάβει ρόλο οργανωτή. Αρχικά είχε φανεί ότι ο Ιμπάγασα θα είναι στο αρχικό σχήμα, όμως χθες ο Ισπανός τεχνικός πίσω από τον Μήτρογλου (έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Τζιμπούρ να παίξει βασικός) είχε τον Μασάντο.

Όσον αφορά την «ερυθρόλευκη» εστία, ακόμη δεν έχει φανεί ποιος από τους Μέγιερι ή Κάρολ θα την υπερασπιστεί.

Από την Δευτέρα ο Μίτσελ έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα πάνω στη Λεβάντε και δούλεψε ιδιαίτερα το κομμάτι της τακτικής, όπως τις στημένες φάσεις και την πίεση. Όλα, όμως, πρέπει να φανούν στο αυριανό ματς.

Οι Πειραιώτες αναχωρούν στις 9 το πρωί από την Ελλάδα και θα φτάσουν περίπου στις 12:00 στην Ισπανία.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Μέγερι, Κάρολ, Βλάχο, Αμπντούν, Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοντέστο, Σιόβα και Βλαχοδήμο. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πίνο, Φουστέρ, Ντιακιτέ, Πάντελιτς αλλά και ο Παπάζογλου, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA.
Δειτε πλανα απο την προπονηση της Λεβαντε

Δειτε πλανα απο τις δηλωσεις Ντιοπ για τον αγωνα
Δειτε το διαφημιστικο trailer του ANT1 για τον αγωνα Λεβαντε-Ολυμπιακος

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου