ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος να αγαπήσει την Λεβάντε

Έτοιμος να αγαπήσει την Λεβάντε

Ο Ολυμπιακός απόψε (20:00, ANT-1) θα αντιμετωπίσει στη Βαλένθια την Λεβάντε, για τους "32" του Europa League. Ετοιμάζει Βλαχοδήμο, Φέισα και Μανιάτη ως δεξί μπακ στην 11άδα ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς οι Πειραιώτες απόψε (20:00, ANT-1) θα αντιμετωπίσουν την Λεβάντε στην πόλη της Βαλένθια, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League. Στο γήπεδο "Estadi Ciutat de València" θα δώσουν το "παρών" περίπου 1.200 Έλληνες φίλαθλοι των ερυθρολεύκων, ενώ θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την κερκίδα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους έδωσε βαρύτητα στην τακτική και έμφαση στην επιθετική λειτουργία των ερυθρολεύκων, δουλεύοντας και με τους αμυντικούς του στις στημένες φάσεις, τομέας στον οποίο είναι καλή η Λεβάντε.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει τους Πειραιώτες στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-3-3, χρησιμοποιώντας κάτω από τα δοκάρια της ομάδας τον Μπάλας Μέγκιερι.

Τον ρόλο του δεξιού μπακ θα τον αναλάβει ο Γιάννης Μανιάτης, το κεντρικό δίδυμο στα στόπερ αναμένεται να αποτελείται από τους Κώστα Μανωλά και Πάμπλο Κοντρέρας (διεκδικεί την θέση του Χιλιανού και ο Σιόβας), ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα το καλύψει ο Χοσέ Χολέμπας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής το πόστο του "κόφτη" στον άξονα, έχοντας και επιτελικές αρμοδιότητες, θα το αναλάβει ο Λιούμπομιρ Φέισα, έχοντας στα αριστερά του τον Λεάντρο Γκρέκο και στα δεξιά του τον Πάουλο Μασάντο.

Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, ως αριστερός χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο Τζαμέλ Αμπντούν, τον ρόλο του δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού θα χρησιμοποιηθεί ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (υπάρχουν σκέψεις και για τον Φετφατζίδη), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ, με τον Κώστα Μήτρογλου να μένει στον πάγκο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία: Μέγκιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Διαιτητής της αναμέτρησης: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανία).
Βοηθοί: Μάρκους Χέκερ, Χόλγκερ Χένσελ (Γερμανία)
Τέταρτος: Γκουίντο Κλέβε (Γερμανία)

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου