ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών

Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών

Με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους δύο "αιώνιους" με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 15.400 ευρώ και ο Παναθηναϊκός 16.300 ευρώ. Οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και πρέπει να σημειωθεί ότι οι ποινές θα ήταν μεγαλύτερες αν ο αγώνας είχε διακοπεί οριστικά. Αναλυτικά οι αποφάσεις:
"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ

1) για υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικού συμβόλου, πρόστιμο 1.000,00€.

2) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 4.400,00€ και

3) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα προσώπων ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 10-2-2013.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ

1) για υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικού συμβόλου, πρόστιμο 500,00€.

2) για τo υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο και με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€.

3) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 4.400,00€, και

4) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα προσώπων, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 10-2-2013".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου