ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παπανικολάου: "Να ξεχάσουμε τον τελικό της ντροπής"

Παπανικολάου: "Να ξεχάσουμε τον τελικό της ντροπής"

Ο Παπανικολάου σχολίασε πως άπαντες πρέπει να ξεχάσουν τον τελικό της ντροπής στο Κύπελλο και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πάνω απ' όλα καλή άμυνα στην Μόσχα ώστε να κερδίσει.
Ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έγιναν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος". Ο σμολ-φόργουορντ των Πειραιωτών επεσήμανε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να ξεχάσουν τον τελικό της ντροπής στο Κύπελλο, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν πάνω απ' όλα καλή άμυνα στην Μόσχα το απόγευμα (17:30, Novasports3) της Παρασκευής (15/2) για να κερδίσουν.
Ο Κώστας Παπανικολάου είπε για τον τελικό Κυπέλλου: "Ήταν μια μέρα ντροπής για το ελληνικό μπάσκετ και συμφωνούμε όλοι νομίζω.

Εμάς η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και με όλα αυτά που έγιναν την Κυριακή δεν τα καταφέραμε. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω, τόσο καλύτερα.

Πρέπει να ανέβουμε ψυχολογικά και να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας σβήνοντας από τον σκληρό μας δίσκο αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Μόσχα και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κρίσιμο για εμάς. Μακάρι όπως και στο Τελ Αβίβ να μας βγει η πίεση σε καλό και να πάρουμε τη νίκη".

Για το ματς κόντρα στην Χίμκι, σχολίασε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Η αναμέτρηση διεξάγεται νωρίς το απόγευμα και όπως έχουμε ενημερωθεί μιας και το παιχνίδι είναι νωρίς, είναι κάπως παράξενο με τις μετακινήσεις και την κίνηση στους δρόμους, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι.

 Η Χίμκι είναι μια ομάδα που παίζει οργανωμένο μπάσκετ, ομάδα του προπονητή θα έλεγα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε άμυνα πάνω από όλα.

Η Χίμκι μετακινεί σωστά τη μπάλα στην επίθεση οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και μέσω της άμυνας μας να καταφέρουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου