ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έτσι θα αγωνιστεί η Λεβάντε

Έτσι θα αγωνιστεί η Λεβάντε

Με παράταξη 4-2-3-1 θα παρουσιαστεί στο χορτάρι η Λεβάντε κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μάρτινς. Στα χαφ ο Ιμπόρα, αριστερός εξτρέμ ο Γκαρσία.
Ο προπονητής της Λεβάντε, Χοσέ Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, είναι ένας προπονητής ο οποίος δίνει έμφαση στην τακτική και κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχει δημιουργήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, το οποίο έχει ως πρώτο στόχο το "μηδέν" στην άμυνα και να φτάσει στο γκολ μέσα από αντεπιθέσεις.

Το ρόστερ της Λεβάντε δεν εντυπωσιάζει, πέρα του φημισμένου και ταχύτατου Νιγηριανού στράικερ, Μάρτινς, αλλά έτσι και αλλιώς η ισπανική ομάδα βασίζεται κυρίως στην ομαδικότητα της και όχι τόσο στο ταλέντο των παικτών της.

Η Λεβάντε στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό θα παρουσιαστεί στο χορτάρι σε παράταξη 4-2-3-1 και αναμένεται να αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές: ο Μουνούα θα είναι ο τερματοφύλακας, στην άμυνα θα χρησιμοποιηθούν οι Πέδρο Λόπεζ (δεξιά), Ρόδας-Ναβάρο (οι παίκτες στα στόπερ), και Χουανφράν (αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Ιμπόρα και Ντιόπ, με τον Μπακέρο μπροστά τους σε έναν περισσότερο επιτελικό-δημιουργικό ρόλο. Στην επίθεση ως δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ο Ελ Ζαρμ, ως αριστερός χαφ-εξτρέμ ο Ρούμπεν Γκαρσία, ενώ στην κορυφή θα χρησιμοποιηθεί ο ταχύτατος Μάρτινς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου