ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η προπόνηση στην Ισπανία

Η προπόνηση στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προπόνηση του επί ισπανικού εδάφους, με τον Μίτσελ να δίνει έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.
Πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού, στη πόλη της Βαλένθια της Ισπανίας, πριν το ματς της Πέμπτης (14/2, 20:00, ANT-1) κόντρα στη Λεβάντε, για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο Μίτσελ ανέλυσε στους παίκτες του τα τελευταία πλάνα πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Κύριος άξονας δουλειάς ήταν εκείνος της επιθετικής λειτουργίας.Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού. Έκαναν παράλληλα και τελειώματα φάσεων, μπροστά από δύο εστίες, ενώ οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές του αντιδράσεις, απέναντι στο στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο ο Μίτσελ "οδηγούσε" τους παίκτες στην ανάπτυξη, στην επιθετική λειτουργία, αλλά και στην άμυνα. Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν, αλλά άφηνε τους "ερυθρόλευκους" να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία: Μέγκιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Φωτογραφίες από την προπόνηση επί ισπανικού εδάφους:


 

 
 

 
 
 


www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου