ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Παπάζογλου: «Πάει, πέρασε…»

Παπάζογλου: «Πάει, πέρασε…»

16/02/2013
 To ματς με την Λεβάντε αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό που σύμφωνα με τον Τάσο Παπάζογλου πρέπει να συγκεντρωθεί στην Ξάνθη και να πάρει τη νίκη.

Παπάζογλου: «Πάει, πέρασε…»
Μήνυμα ανασύνταξης και δια στόματος Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό. «Το ματς με τη Λεβάντε πέρασε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» που αναφέρθηκε και στην έλευση του Μίτσελ, τα ρεκόρ που κυνηγάει η ομάδα του Πειραιά αλλά και τον κόσμο της που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπάζογλου στη NOVA:

Τάσο, ο προπονητής σου στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εμπιστεύθηκε εσένα, τον Φετφατζίδη, τον Βλαχοδήμο, τον Φέισα. Θέλει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. Ειδικά εσένα σε χρησιμοποίησε στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι μία θέση απ' την οποία μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα;

«Κατ' αρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την έλευση του καινούργιου προπονητή, ο οποίος άρχισε να με εμπιστεύεται απ' την πρώτη στιγμή. Όπως είπατε, με έβαλε στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και πιστεύω ότι μπορώ ν' αγωνιστώ και εκεί εξίσου καλά, όπως στη θέση του στόπερ».


Πόσο δύσκολο είναι να ανακάμψει η ομάδα μετά το παιχνίδι στην Ισπανία, καθώς ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς με την Ξάνθη στα «Πηγάδια»;

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ματς με την Λεβάντε. Έχει περάσει. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε στην Ξάνθη για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη».

Σας προβληματίζει ή όχι αυτό το υπερφορτωμένο πρόγραμμα με αγώνες κάθε τρεις-τέσσερις μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη -σε δύο διοργανώσεις στην Ελλάδα καθώς υπάρχει και το κύπελλο;

«Το καλό στην ομάδα είναι πως υπάρχουν πολλοί καλοί και ισάξιοι παίκτες. Το ρόστερ είναι μεγάλο. Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά και μοιράζονται τα παιχνίδια σε όλους τους παίκτες».

Για την Ξάνθη τι εικόνα έχεις; Τον τελευταίο καιρό έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.

«Παρόλο που δεν ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, βλέπουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει ανακάμψει. Έχει κάνει εκτός έδρας δύο διπλά επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Είναι στα πάνω της. Αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πάμε για τη νίκη».

Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδι, πόση δύναμη σας δίνει; Στην Ξάνθη θα είναι σημαντικός αριθμός οπαδών σας.

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τον κόσμο σου όταν πηγαίνεις για να δώσεις έναν εκτός έδρας αγώνα. Σου δίνει περισσότερη δύναμη. Αυτό το είδαμε και στην Τρίπολη, όπου είχαμε τουλάχιστον δύο χιλιάδες οπαδούς. Σου δίνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσεις. Σου δίνει έξτρα δύναμη. Φάνηκε στην Τρίπολη όπου πήραμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά».

Σας απασχολούν οι αριθμοί, τα ρεκόρ; Το ρωτάω γιατί έχετε μία σημαντική διαφορά στη βαθμολογία απ' τις ομάδες που σας ακολουθούν. Και ένα απ' τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με μία διαφορά απ' τον δεύτερο που θα ξεπερνάει του 16 βαθμούς. Τέτοια θέματα σας απασχολούν;

«Δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτά. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να πηγαίνουμε να το κερδίζουμε. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Και στο τέλος θα δούμε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά. Ότι καλύτερο θα είναι καλοδεχούμενο».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου