ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Να ποιος είναι ο σύλλογος της βρωμιάς! Αποκάλυψη τώρα!

Να ποιος είναι ο σύλλογος της βρωμιάς! Αποκάλυψη τώρα!

Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο για το πως χούλιγκαν του ΠΑΟ ξεκίνησε τα επεισόδια στα επίσημα! Επιτέθηκε με γροθιά σε φίλο του Ολυμπιακού, δίπλα ακριβώς από αστυνομικούς που τον άφησαν να φύγει και στράφηκαν εναντίον των ερυθρόλευκων οπαδών! Αποκάλυψη - ξεβράκωμα τώρα!
Από την λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι και αυτή την ώρα, άπαντες "αντικειμενικοί" προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο, να εξομοιώσουν (!) τις συμπεριφορές Γιαννακόπουλων - Αγγελόπουλων, να μας πείσουν πως δεν έγινε και κάτι τόσο φοβερό στο Ελληνικό (!) ή πως οι Παναθηναϊκοί στα επίσημα προκλήθηκαν από Ολυμπιακούς!

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα πως τα γενικευμένα επεισόδια ξεκίνησαν από ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ (!!!) ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ στην εξέδρα των επισήμων του Παναθηναϊκού! Από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟ φεύγει χούλιγκαν και κατευθύνεται προς το κομμάτι της εξέδρας που φιλοξενεί τους φίλους του Ολυμπιακού. ΜΠΡΟΣΤΑ στους αστυνομικούς χτυπάει με γροθιά έναν οπαδό των ερυθρολεύκων, οι άνδρες της αστυνομίας και οι σεκιούριτι των αφήνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟ να απομακρυνθεί και στη συνέχεια στρέφονται με μένος εναντίον των φίλων του Ολυμπιακού!

Και εδώ υπάρχουν κάποιες απλές απορίες...

1. Ήταν διαπιστευμένος από τον Παναθηναϊκό! Τα στοιχεία του υπάρχουν στους πράσινους, ποιος είναι ο κύριος;

2. Απόδειξη πως η ΚΑΕ ΠΑΟ έδωσε τις διαπιστεύσεις και τις προσκλήσεις σε οργανωμένους οπαδούς, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις οικογένειες των παικτών και σε συγγενείς ανθρώπων της ομάδας.

3. Πως ο συγκεκριμένος κύριος πλησίασε εκεί, και γιατί δεν ασχολήθηκε μαζί του η αστυνομία;

4. Γιατί από τον ΠΑΟ δεν τον έβγαλαν εκτός γηπέδου, ύστερα από την χειρονομία που έκανε;

5. Απόδειξη πως οι οπαδοί του ΠΑΟ ξεκίνησαν και προκάλεσαν τα επεισόδια, απόδειξη πως τα πράσινα επίσημα είχαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ!

Δείτε το βίντεο- προσέξτε το κόκκινο βελάκι!

Ο οπαδός του ΠΑΟ που ξεκίνησε τα επεισόδια στα... από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου