ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

"Μαζέψτε τον"

"Μαζέψτε τον"

13/02/2013

Φοβερά πράγματα και καταγγελίες για τον Περικλή Βασιλάκη-Βαζελάκη που προκαλεί το κοινό αίσθημα με τα πράσινα γυαλιά που φοράει. Ο τηλε-διαιτητής που δεν γνωρίζει καν τους κανονισμούς και τα βλέπει όπως θέλει, σχολιάζοντας φάσεις απο τα παράθυρα του ΣΚΑΙ, εξόργισε την Ένωση Διαιτητών Πειραιά. Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη βάλει εναντίον του και επιτέλους οι μάσκες πέφτουν για τον Βασιλάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!
Γνωρίζουμε σε όσους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χώρας μας, ότι ο διαγραμμένος από τα μητρώα της διαιτησίας εδώ και μια δεκαετία Κος Βασιλάκης, είναι αυτοδίδακτος, αφού δεν έχει παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα κανένα από τα επίσημα σεμινάρια της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., τα όποια είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες της U.E.F.A.
Ο Κος Βασιλάκης πρέπει να καταλάβει ότι για να σχολιάζεις φάσεις με στόφα καθηγητού, θα πρέπει να παρακολουθεί και να γνωρίζει τις εξελίξεις της διαιτησίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όχι να γεννά δικούς του κανονισμούς και να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν, καλυπτόμενος πίσω από την ταμπέλα του πρώην διαιτητή ΦΙΦΑ, ιδιότητα που είχε πριν 25 χρόνια».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου