ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

Τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό

Ο πρώτος γύρος στο TOP-16 ολοκληρώθηκε. Η Σιένα νίκησε την Κάχα στην Ιταλία, οπότε μαζί με την Μπαρτσελόνα βρίσκονται στην κορυφή. Ισοβαθμούν στην τρίτη θέση (με 4 νίκες και 3 ήττες) οι Χίμκι, Κάχα και Ολυμπιακός. Επόμενο ματς με Βάσκους στο ΣΕΦ.
O πρώτος γύρος του TOP-16 της Euroleague ολοκληρώθηκε. Στην τελευταία και έβδομη αγωνιστική, η Σιένα κέρδισε στην Ιταλία την Κάχα Λαμποράλ με 85-74, ενώ νωρίτερα η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Μπεσίκτας με 78-72. Σε συνδυασμό με το σπουδαίο "διπλό" (82-87) του Ολυμπιακού επί της Χίμκι μέσα στη Μόσχα, συν την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι (77-82), ο όμιλος των Πειραιωτών έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση του γκρουπ ισοβαθμούν οι Μπαρτσελόνα και Σιένα με 6 νίκες και 1 ήττα και ακολουθεί τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση μεταξύ των Χίμκι, Κάχα Λαμποράλ και Ολυμπιακού με 4 νίκες και 3 ήττες, με τους ερυθρόλευκους να έχουν χειρότερο συν/πλην στους πόντους. Οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος, ενώ η Μπεσίκτας είναι τελευταία στον όμιλο, έχοντας χάσει όλα τα ματς!

Η επόμενη αγωνιστική (8η) θα έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ (22/2, 21:00), η Φενέρμπαχτσε την Μπαρτσελόνα (21/2) στην Τουρκία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Σιένα στο Ισραήλ (21/2) και η Χίμκι την Μπεσίκτας στην Ρωσία.

Υπενθυμίζεται πως την πρόκριση στους "8" θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ, οι οποίες θα διασταυρωθούν με την αντίστοιχη πρώτη τετράδα του άλλου ομίλου. Οι δύο πρώτοι θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας στην προημιτελική φάση.

Αναλυτικά οι όμιλοι στον πρώτο γύρο του TOP-16:



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου