ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Στέλνουν Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό

Στέλνουν Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό

16/02/2013
 Τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στέλνουν στον Ολυμπιακό τα ιταλικά μέσα. Τώρα που άλλαξε ο προπονητής στη Ρόμα η θέση του Έλληνα χαφ δεν είναι τόσο ασφαλής και τίθεται θέμα για το μέλλον του.

Στέλνουν Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό
Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό ήδη κυκλοφορούν. Στην Ιταλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να κάνει δικό του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η υπόθεση έχει ως εξής. Η Ρόμα άλλαξε προπονητή, ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος στήριζε τον Ταχτσίδη αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και ο νέος τεχνικός Αουρέλιο Αντρεατσόλι δεν δείχνει να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα χαφ. Κάπου εκεί εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Η «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» ήδη βρίσκοντα σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι». Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι αλλά σίγουρα θα εξέταζαν την περίπτωση του αφού και στη θέση που παίζει ο Ταχτσίδης θέλουν παίκτη για το καλοκαίρι και το γεγονός πως πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι εκείνο που ελκύει τους Πειραιώτες να κάνουν τη μεταγραφή αυτή.

Ο Μίτσελ μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο αλλά ήδη έχει κάνει τον έλεγχο του ρόστερ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ενόψει καλοκαιριού ο Ολυμπιακό ψάχνει δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, επιθετικό (αφού θα φύγει ο Πάντελιτς) και ακραίο επιθετικό (έναν αντι-Μιραλάς).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου