ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

15/02/2013

Μασάντο: "Θα δώσουμε τη ζωή μας στον επαναληπτικό"

Ο Μασάντο μέσω του Facebook, τόνισε πως δεν του αρέσει να κρύβεται μετά από τέτοιες ήττες, παραδέχθηκε πως υπάρχει απογοήτευση και υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης".
Παρά την βαριά ήττα από την Λεβάντε (3-0) που δίνει ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στους "16" του Europa League στον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μασάντο επέλεξε να μην κρυφτεί και να στείλει μήνυμα ενόψει της ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Πορτογάλος άσος, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, έγραψε στο Facebook πως αν νομίζουν οι παίκτες της Λεβάντε ότι προκρίθηκαν κάνουν μεγάλο λάθος. Ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και τις ζωές τους για την πρόκριση την επόμενη φάση και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Αναλυτικά το μήνυμα:

"Δεν μ' αρέσει να κρύβομαι όταν χάνουμε γι' αυτό είμαι εδώ. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά αν νομίζουν πως προκρίθηκαν κάνουν λάθος. Στο γήπεδό μας και με τη βοήθειά σας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Θα δώσουμε τις ζωές μας για να πολεμήσουμε την επόμενη εβδομάδα και να δείξουμε ξανά τον αληθινό Ολυμπιακό σε όλους".

Τζεμπούρ: "Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται..."

Ο Ράφικ Τζεμπούρ επισήμανε πως όλα πήγαν στραβά αυτό το βράδυ για την ομάδα του Ολυμπιακού στο Λεβάντε.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε για τη βαριά ήττα από τη Λεβάντε με σκορ 3-0, που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση-πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League.
"Μας πήγαν όλα στραβά. Φάγαμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα και μετά ήρθε το πρώτο πέναλτι που γλιτώσαμε, αλλά δεν προλάβαμε να χαρούμε γιατί ήρθε και άλλο ανύπαρκτο πέναλτι που μας επηρέασε ψυχολογικά, μείναμε με δέκα παίκτες, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται.

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η χειρότερή μας εμφάνιση, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει απλώς μας πήγαν όλα στραβά σήμερα", ήταν τα λόγια του Αλγερινού επιθετικού.

Κοντρέρας: "Δεν κάναμε τίποτα σωστά"

Ο Πάμπλο Κοντρέρας στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα και όχι στη "σφαγιαστική" διαιτησία του Γερμανού, Γκρέφε.
Ο έμπειρος στόπερ του Ολυμπιακού δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τη βαριά ήττα από τη Λεβάντε με 3-0 στην Ισπανία, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "32" του Europa League.
"Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Τίποτα από όσα μας είχε ο προπονητής να κάνουμε. Όλη την εβδομάδα μιλούσαμε και προετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν μας βγήκε στο γήπεδο.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, προτιμώ να σταθώ στα δικά μας λάθη και να κοιτάξω αυτά. Μας πήγαν όλα στραβά", δήλωσε ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα στο Λεβάντε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου