ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

13/5: Βάλτε την καλά στο μυαλό σας

13/5: Βάλτε την καλά στο μυαλό σας

Πέρα ότι γράφουν ανοησίες οι πράσινες φυλλάδες, επειδή πέρσι έχασαν τα αυγά και τα καλάθια στον Παναθηναϊκό, έχει ως αποτέλεσμα να έχουν μπερδέψει και τις μέρες. Στις 13 Μαΐου 2012, κύριοι, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και εσείς είχατε την χαρά να πάρετε... μάτι!
Πέρα από τις ανοησίες που γράφουν οι πράσινες φυλλάδες, με αποτέλεσμα να τις διαβάζουν και ελάχιστοι, πάνε να κάνουν και τους έξυπνους πραγματοποιώντας αστείες γκάφες! Καταλαβαίνουμε πως η περσινή θρυλική σεζόν (2011/2012) της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού "ζάλισε" πολλούς στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού", αλλά όπως φαίνεται η 13η Μαΐου του 2012 έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στις πράσινες μνήμες.

Και για να εξηγήσουμε: η εφημερίδα "Πράσινη", η οποία ανήκει στον "εφευρέτη της αλητείας" (έτσι δήλωσε ο ίδιος, δε το λέμε εμείς), Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στο εξώφυλλο της την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, σχολιάζει ανεπιτυχώς τις ημερομηνίες στις οποίες συνέβησαν ορισμένα περιστατικά, αναφέροντας ειρωνικά προς τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο "εσείς διδάσκετε ήθος;".

Σε ένα από αυτά που αναφέρουν, γράφουν το εξής: "Έπεφταν πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, 13/5/12", θέλοντας να τονίσουν τον πρώτο τελικό των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος πέρσι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο οποίος αναβλήθηκε την 17η Μαΐου, λόγω της επίθεσης με πέτρες που δέχτηκε το πούλμαν των πρασίνων.

Ο τελικός, λοιπόν, κύριοι της "Πράσινης", ήταν την 17η Μαΐου και όχι την 13η Μαΐου. Καταλαβαίνουμε βέβαια πολύ καλά γιατί σας έχει μείνει αξέχαστη η 13η Μαΐου. Μαρτυρήσατε και εσείς οι ίδιοι από το μεγαλείο και τον επικό θρίαμβο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία εκείνη την ημέρα, κύριοι, δεν βρισκόταν στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία.

Nαι, ναι, στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης, όπου οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν υπερήφανα, δίκαια, παλικαρίσια και καθαρά Πρωταθλητές Ευρώπης, κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 61-62, στον συγκλονιστικότερο τελικό όλων των εποχών στην διοργάνωση, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη και πιο μάγκικη ανατροπή στα χρονιά του θεσμού. Ήσασταν και τυχεροί, βρε, γιατί πήρατε και... μάτι από τις κερκίδες τον πειραιώτικο θρίαμβο, αφού είχατε χάσει και από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό.

Επίσης, θα πρέπει στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν το εξής: ο χουλιγκανισμός δεν έχει χρώμα. Όπως υπάρχουν αλήτες οπαδοί με πράσινα κασκόλ, υπάρχουν και αλήτες με κόκκινα. Και όπως υπάρχουν αξιοπρεπείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έτσι υπάρχουν και αξιοπρεπείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη" στο εξώφυλλο της, τα οποία έγιναν από χούλιγκαν φιλάθλους ερυθρόλευκης απόχρωσης είναι καταδικαστέα! Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, τι σχέση έχουν με τα επεισόδια; Η αξιοπρέπεια, η τιμιότητα, η σοβαρότητα, η παιδεία, το ήθος, η υγιής φιλοσοφία, αλλά και η καθαρότητα των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πράγματα γνωστά και ευδιάκριτα σε όλο το πανελλήνιο εδώ και χρόνια. Η αντίστοιχη φήμη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου;

Ας μας πουν από το "τριφύλλι" ποιος χαρακτήρισε τον εαυτό του "εφευρέτη της αλητείας". Ας μας πουν ποιος απειλούσε και τρομοκρατούσε διαιτητές πριν και κατά την διάρκεια του τελικού στο Κύπελλο, λέγοντας κιόλας κοντά στο παρκέ "πρόσεχε, διότι θα πάθεις ό,τι συνέβη στον Πηλοϊδη". Ας μας πουν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που έχουν δεχθεί επιθέσεις, επειδή δεν ήταν αρεστοί. Ας μας πουν για τους ρέφερι που έχουν δεχθεί επιθέσεις και απειλές στα σπίτια τους. Ας μας πουν για τις οικονομικές ατασθαλίες στην πράσινη ΚΑΕ. Μήπως σε όλα αυτά υπάρχει κοινός παρανομαστής;

Και επειδή μάλλον σας έχει μείνει αξέχαστη η 13η Μαΐου, ας σας θυμίσουμε τι ακριβώς συνέβη την 13η Μαΐου του 2012 στην Κωνσταντινούπολη:



Στις 13 Μαΐου του 2012 συνέβη αυτό:



Στις 13 Μαΐου του 2012 συνέβη αυτό:



Στις 13 Μαΐου του 2012 συνέβη αυτό...



Και εσείς από την κερκίδα πήρατε μάτι!

 

Το εξώφυλλο-γκάφα της εφημερίδας "Πράσινη":

www.redplanet.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου