ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

13/02/2013

 Το προγραμμα της 22ης αγωνιστικης και η βαθμολογια

 

Νεύρα για τα… νεύρα του Φάμπρι

12/02/2013
 Δυσαρεστημένοι με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Φάμπρι είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Δεν τίθεται επί της παρούσης ζήτημα αντικατάστασης του Ισπανού προπονητή.

Νεύρα για τα… νεύρα του Φάμπρι
Μετά τον Ζέκα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε διάλογο με τον Φάμπρι στη διάρκεια ενός αγώνα. Πρόκειται για τον Βιτόλο, έναν από τους πιο ήρεμους παίκτες της ομάδας και από τους λίγους που έχουν έρθει κοντά με τον Ισπανό προπονητή (συμπατριώτες γαρ). «Κόουτς, μη φωνάζεις συνέχεια. Και δεν σε ακούμε και εκνευριζόμαστε», είπε ο Βιτόλο στον Φάμπρι και μάλλον εξέφραζε το κοινό αίσθημα στις τάξεις της ομάδας.

Πολλοί, αν όχι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι δυσαρεστημένοι με τις φωνές του εκρηκτικού προπονητή τους, καθώς θεωρούν πως δεν βοηθούν σε τίποτα, παρά προκαλούν πανικό και δεν τους επιτρέπουν να σκεφτούν καθαρά στη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως επί της παρούσης ζήτημα αντικατάστασης του Φάμπρι δεν υπάρχει, παρά το μεγάλο στραβοπάτημα απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Αν, ωστόσο, συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα κι απομακρυνθεί κι άλλο ο στόχος των play offs, η θέση του Φάμπρι θα γίνει εξαιρετικά επισφαλής. Δίχως υπερβολή, κάθε ματς στο εξής αποτελεί κριτήριο για το μέλλον του Φάμπρι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

* Απίθανο να επιστρέψει στη Λεωφόρο πριν το ματς με τον Πλατανιά στις 30 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός. Απαιτούνται περίπου 500.000 ευρώ για κάποια απαραίτητα έργα και... λεφτά δεν υπάρχουν. Πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ δηλώνουν βέβαιοι για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, τουλάχιστον στα play offs. Εφόσον φυσικά παίξει σε αυτά η ομάδα.

«Τίποτα δεν έγινε στην προπόνηση»

12/02/2013
 Παρέμβαση στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε ότι ουδέποτε υπήρξε επεισόδιο στην προπόνηση του «τριφυλλιού» παρά τα όσα γράφονται!

«Τίποτα δεν έγινε στην προπόνηση»
Παρέμβαση στον «αέρα» της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το επεισόδιο της προπόνησης της Τρίτης στην Παιανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον Βασίλη Μοιρώτσο και την εκπομπή «Λόγια στον… αέρα»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείται αυτό που λέει η ανακοίνωση. Πως δηλαδή δεν έγινε τίποτα. Γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι υπήρξε παραπληροφόρηση. Ούτε ένταση, ούτε φωνές που ακούγονταν μέχρι εξω από την Παιανία, ούτε γονατίσματα, ούτε ο Σο είπε τίποτα. Τίποτα από όλα αυτά δεν υπήρξε. Ήταν κάποιος στην προπόνηση και τα είδε»;

-Εσείς, ήσασταν στην προπόνηση κύριε Κωνσταντίνου;

«Ναι».

-Μπορείτε να μας πείτε τότε τι έγινε;

«Ένας διάλογος. Υποδείξεις, μετά το τέλος της προπόνησης του Φάμπρι στον Πίντο, για το τι ζητάει από αυτόν. Πως πρέπει να βγαίνει η μπάλα στα χαφ και γενικά θέματα τακτικής. Άλλο αυτό λοιπόν, κι άλλο αυτό που γράφεται. Ότι ναι μεν δεν βγήκαν μαχαίρια αλλά υπήρξε ένταση. Καμία ένταση. Δεν μπορεί δηλαδή ο προπονητής να κάνει υποδείξεις για αυτά που ζητάει»;

-Δηλαδή, μας λέτε ότι με τον Σο, δεν έγινε τίποτα;

«όχι τίποτα δεν έγινε. Δεν ήμουν μπροστά για να σας πω τους διαλόγους. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μονίμως ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο στόχαστρο και να δημιουργείται πρόβλημα χωρίς να υπάρχει».

Στο ίδιο τραπέζι με τον «τίγρη»

12/02/2013
 Σειρά επαφών με πρώην και νυν μετόχους προκειμένου να τους φέρουν στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα αρχίσουν άμεσα διοίκηση και οργανωμένοι της ΑΕΚ. Οι πιθανότητες και οι δυσκολίες.

Στο ίδιο τραπέζι με τον «τίγρη»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σαφής: ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ΠΑΕ, εφόσον όμως δεν επωμιστεί τις… αμαρτίες των προηγούμενων ετών αλλά αντιθέτως σχηματίσει ένα δυνατό τιμ επενδυτών με πρώην και νυν μετόχους ή οποιονδήποτε άλλο έχει τη διάθεση να βοηθήσει.

Διοίκηση και οργανωμένοι έλαβαν το μήνυμα και πιάνουν δουλειά με στόχο να φέρουν τον «τίγρη» στο ίδιο τραπέζι με αυτούς τους ανθρώπους. Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που ουσιαστικά μετέφερε το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, όχι απλώς δεν διαψεύστηκε από πλευράς του άλλοτε προέδρου της ομάδας, αλλά απεναντίας αντιμετωπίστηκε θετικά.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πρέπει να ανησυχεί για ένα νέο σίριαλ τύπου… Βιντιάδη, δίχως τέλος δηλαδή. Στην ατζέντα διοίκησης και οργανωμένων υπάρχουν τα ονόματα των Νίκου Νοτιά, Πέτρου Παππά, Πόλυ Χατζηϊωάννου, Τάκη Κανελλόπουλου, Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και του Δημήτρη Βιντιάδη, τις απαντήσεις των οποίων στο σχετικό κάλεσμα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για την ΑΕΚ, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από οικονομικής άποψης κι έχει ανάγκη από 5-6 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Μάλιστα υπάρχει (για την ώρα) μικρή ανησυχία για το σφράγισμα και την έκδοση εισιτηρίων για το ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθότι απαιτείται ένα ευσεβές ποσό για να δοθεί στην Εφορία.

Ποια θα είναι η απάντηση που θα δώσουν οι παραπάνω άνδρες; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και ο Νίκος Νοτιάς είχαν δηλώσει πως δεν έχουν διάθεση να ξαναβάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, ωστόσο ο δεύτερος έχει θεσμική υποχρέωση καθώς παραμένει μεγαλομέτοχος. Ο Πέτρος Παππάς αποχώρησε απογοητευμένος από τη στάση οπαδών, αλλά πολλοί εκτιμούν πως σε ένα πλάνο που θα περιλαμβάνει πολλούς επιχειρηματίες ενδεχομένως να επιστρέψει. Ομοίως και ο Τάκης Κανελλόπουλος, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης μπορεί να μην έχει την οικονομική δυνατότητα των υπολοίπων, αλλά διαθέτει το λαϊκό έρεισμα και οι πρόσφατες τοποθετήσεις του (έστω και μέσω… Facebook) αποδεικνύουν πως παραμένει κοντά στην ομάδα. Επαφή θα γίνει και με τον Δημήτρη Βιντιάδη για την υπόθεση Μελισσανίδη, καθώς τα χρήματα που φέρεται να έχει εξασφαλίσει ο 32χρονος εφοπλιστής θα είναι σε κάθε περίπτωση ευπρόσδεκτα στη νέα προσπάθεια.

Τις επαφές με τους πρώην και νυν μετόχους θα αναλάβουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος (που πιθανώς να έχει την Πέμπτη ραντεβού στο Υπουργείο Οικονομικών για τις προοπτικές ρύθμισης των χρεών της ΑΕΚ προς το Δημόσιο) και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ενώ πρωτοβουλίες θα πάρουν και οι οργανωμένοι.

* Με άδεια στην Αγγλία μεταβαίνει ο Κατίδης για ένα προσωπικό του ζήτημα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται, ούτως ή άλλως, για το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας, όπως και ο Κορδέρο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αναστασόπουλου και Ρίκκα, ενώ προβλήματα έχουν και οι Μπουγαΐδης, Φούντας και Κωνσταντόπουλος.

Έχει λύσεις πλέον ο Δώνης

12/02/2013
 Οι προσθήκες που έγιναν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δίνουν τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να καλύψει τις όποιες απουσίες υπάρξουν στον ΠΑΟΚ από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Έχει λύσεις πλέον ο Δώνης
Ο τραυματισμός του Σεκού Ολίσε άλλαξε σε έναν βαθμό τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο 44χρονος προπονητής προσανατολιζόταν να χρησιμοποιήσει τον Λιβεριανό μεσοεπιθετικό στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 23χρονος παίκτης είχε δείξει καλά στοιχεία στον αγώνα με τον ΟΦΗ και, από τη στιγμή που θα έλειπε ο τιμωρημένος Αθνασιάδης, ο Έλληνας τεχνικός τον προόριζε για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πάντως, ο Δώνης φέρεται να έχει έτοιμα τα πλάνα του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης και Λίνο. Στον άξονα (στο 4-4-1-1) θα βρεθούν οι Κάτσε και Λάζαρ, με τον Καμαρά αριστερά και τον Φωτάκη δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει προωθημένος κι ο Λόρενς από πίσω του.

Πέρα από την δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού του Ολίσε, η χθεσινή μέρα είχε και ευχάριστα, αφού ο Γκαρσία και ο Πέλκας μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπολοίπους.

Αντίθετα οι Ολίσε, Κίτσιου, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και Χακόμπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτό θα πει ενίσχυση!

12/02/2013
 Με τέσσερις νέους παίκτες συνεχίζει η Βέροια την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Ίσραελ, Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν και Ρεάνο αποκτήθηκαν από τη «βασίλισσα του Βορρά».

Αυτό θα πει ενίσχυση!
Εννιά αγωνιστικές έχει μπροστά της η Βέροια και η μοναδική σκέψη διοίκησης και παικτών είναι η παραμονή τους στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός αγωνιστικών χώρων. Η διοίκηση με τη σειρά της ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας με τέσσερις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η οποία ολοκληρώθηκε χτες για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στόχος του προέδρου της «Βασίλισσας του Βορρά», Γιώργου Αρβανιτίδη, ήταν να καλύψει τα κενά στην ομάδα και για αυτό προχώρησε στις παρακάτω μεταγραφές.

Αίσιο τέλος είχε η περίπτωση του Νταβίντ Ίσραελ, ο οποίος τελικά κατάφερε να βρει άκρη με τη Χερέθ και την ισπανική Ομοσπονδία, η οποία έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου Ισπανού δεξιού χαφ.

Σε… γνώριμα λημέρια –σε ελληνικό έδαφος- επέστρεψε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο 36χρονος άλλοτε μεσοαμυντικός της Καβάλας, ο οποίος μετά δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο (είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγαλονήσου), αλλά και στο Καζακστάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας.

Για τη θωράκιση των μετόπισθεν η Βέροια απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό από την Αϊτή, Φραντς Μπερτέν, ο οποίος έχει περάσει από τον ΟΦΗ (2009-2011), ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Ντομπρασίνοβιτς στην Άλκη.

Το καρέ ολοκληρώνει ο Νταβίντ Αλεχάντρο Ρεάνο. Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με τη Γκλόρια Μπίστριτα έχοντας 13 συμμετοχές.

Επιθετικός… αγνοείται

12/02/2013
 Χωρίς επιθετικό έμεινε ο Πανιώνιος ενόψει της 22ης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα, ύστερα από την αποβολή του Καμπάνταη στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Επιθετικός… αγνοείται
Δύσκολη κάνει τη ζωή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η αποβολή του Λεωνίδα Καμπάνταη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένου ότι ο 31χρονος σέντερ φορ αποτελεί τη μοναδική λύση της ομάδας στην επιθετική γραμμή.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός θα προβεί σε αλχημείες με σκοπό να βρει λύσεις στην επίθεση, ενόψει της αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι πρώτες σκέψεις του Ελευθερόπουλου είναι να… βαφτίσει σεντερ φορ κάποιους ακραίους μέσους.

Κατίδης: «Δεν υπάρχει θέμα»

12/02/2013
 «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα» έγραψε στο twitter ο Γιώργος Κατίδης για την άδεια που ζήτησε με σκοπό να μεταβεί στην Αγγλία.

Κατίδης: «Δεν υπάρχει θέμα»
Να προλάβει τις φήμες και τις... κακές γλώσσες θέλει ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια από τον Έβαλντ Λίνεν για να ταξιδέψει στην Αγγλία, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο άσος της Ένωσης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και ευχαρίστησε τους… ακόλουθούς του για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

Κάλαϊτζιτς: «Νίκες και θέαμα»

12/02/2013
 Την ουσία με το καλό ποδόσφαιρο θέλουν να συνδυάσουν στον Πλατανιά, όπως δήλωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάλαϊτζιτς: «Νίκες και θέαμα»
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σε δύο-τρεις περιπτώσεις δεν κερδίσαμε ανάλογα ματς (με το χθεσινό με τον Άρη)», τόνισε ο Σέρβος χαφ και πρόσθεσε:

«Δεν έχει σημασία που παίζεις, αλλά πρέπει σε κάθε έδρα να παίρνεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωστάβαρα και Γιάννη Θειακό

Για τη χθεσινή νίκη του Πλατανιά επί του Άρη

«Πάντα όταν κερδίζεις ένα σημαντικό παιχνίδι, η επόμενη μέρα είναι πιο όμορφη…».

Για την εικόνα της κρητικής ομάδας από τότε που κάθισε στον πάγκο ο κ. Αναστασιάδης

«Ο κ. Αναστασιάδης ήρθε στην ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια στην αρχή παίξαμε πολύ καλή μπάλα, αλλά δεν μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να δικαιώσουμε το γεγονός ότι παίζαμε καλή μπάλα. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και είπαμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είχαμε ουσία στα παιχνίδια μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σε δύο-τρεις περιπτώσεις δεν κερδίσαμε ανάλογα ματς».

Για την εικόνα της χθεσινής αναμέτρησης

«Το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Έτσι μπορέσαμε να παίξουμε πιο ήρεμα στη συνέχεια της αναμέτρησης. Σε κάθε ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέχρι τώρα δεν είχαμε τόσες πολλές νίκες στην έδρα μας, αλλά κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδό της. Πιστεύω, όμως, ότι δεν έχει σημασία που παίζεις, αλλά πρέπει σε κάθε έδρα να παίρνεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι της Κρήτης

«Πρόκειται πάλι για ένα σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα, σε ένα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί και θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, στο “Γεντί Κουλέ”, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε πιο πολύ τους βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία

«Μπορώ να παίξω για πολύ καιρό ακόμα. Νιώθω πολύ καλά. Η δική μου θέση είναι αμυντικό χαφ, αλλά ο προπονητής ψάχνει τρόπο για την καλύτερη αξιοποίησή μου για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Έχω δυνατότητες να τρέχω πιο πολύ από τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα… Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Το πρώτο «όχι»

12/02/2013 
Επιστολή στον Ανδρέα Δημητρέλο, πως δεν προτίθεται να εμπλακεί ξανά στα της ΑΕΚ κλείνοντας την πόρτα στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη έστειλε ο Πόλυς Χατζηϊωάννου.

Το πρώτο «όχι»
Αν η καλή μέρα φαίνεται από την αρχή, τότε στην ΑΕΚ δεν θα πρέπει να αισιοδοξούν πολύ για την ανταπόκριση πρώην και νυν μετόχων στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για συστράτευση δυνάμεων για την οικονομική σωτηρία.

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου με επιστολή του στον Ανδρέα Δημητρέλο κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να συμμετέχει ξανά στα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε το 2010 έχοντας καλύψει το έλλειμμα που του αναλογούσε βάσει του ποσοστού του. Έτσι επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και το Μάρτιο του 2012 πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πόλυς Χατζηιωάννου είχε δώσει 3,2 εκατ. ευρώ για να απεμπλακεί από την ΠΑΕ το 2010 κι εν συνεχεία άλλες 800.000 ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Έτσι είχαμε, νωρίς-νωρίς, το πρώτο «όχι» στην προσπάθεια να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ανθρώπους που πέρασαν από το μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση των υπολοίπων στους οποίους έχουν «στοχεύσει» διοίκηση και οργανωμένοι. Στην ατζέντα τους είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, καθώς και οι Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος, Ντέμης Νικολαΐδης, αλλά και ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Βάλλας: «Τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερα…»

12/02/2013
 Καμία σχέση με τα ωραία χρόνια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχει η εικόνα της φετινής Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Βάλλας: «Τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερα…»
Στην εικόνα του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αναφέρθηκε ο Σπύρος Βάλλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες», τόνισε ο 32χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης.

Επίσης, ο πολύπειρος στόπερ ανέφερε: «Μέσα από έναν συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωστάβαρα και Γιάννη Θειακό

Για τη φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα

«Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της ομάδας μας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για να μιλήσουμε την πορεία μας. Μέσα από έναν συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Για το δυνατό «όπλο» της ακριτικής ομάδας

«Για όλες τις ομάδες είναι πολύ σημαντικό να μην δέχονται γκολ. Από εκεί και πέρα, προχωράς με στόχο να πάρεις τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε εμάς, όμως, είναι σημαντική η συνολική λειτουργία της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και έχουμε καταφέρει να έχουμε μία πειθαρχημένη μεσαία γραμμή».

Για την παρουσία του Σερζ Ντιέ στην ομάδα

«Η καλή λειτουργία των χαφ οφείλεται και σε εκείνον. Μπορεί να είναι 36 ετών, όμως αγωνίζεται και νιώθει σαν πιτσιρικάς. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και βοηθάει όλα τα παιδιά με την εμπειρία του»

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος

«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες. Δεν έχω δει ποτέ τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοια εικόνα και να υπάρχει τόσος λίγος κόσμος στο γήπεδό του. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά και αυτό επηρεάζεται από τη γενική εικόνα της Ελλάδας. Όπως όλα τα θέματα στη χώρα είναι σε πτώση, έτσι και το πρωτάθλημα δεν έχει ανοδική τάση».

Άκυρος συναγερμός για Μεϊτέ

12/02/2013
 Καμία πρόθεση να προσφύγει στη FIFA δεν έχει ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Άκυρος συναγερμός για Μεϊτέ
Ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ έφυγε πικραμένος από την Ελλάδα μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ιβοριανός αμυντικός δεν προτίθεται-τελικά-να προσφύγει στη FIFA για προσβολή προσωπικότητας.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έκανε λόγο για οικονομική διαφωνία λόγω αδυναμίας της διοίκησης να δώσει την προμήθεια στους εκπροσώπους του, ενώ από πλευράς «πράσινων» τόνιζαν πως ο ποδοσφαιριστής πάσχει από ηπατίτιδα Β’. Ο Μεϊτέ αναφέρει πως πάσχει εκ γενετής από τη συγκεκριμένη ασθένεια και δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην καριέρα του.

Τσιώλης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

12/02/2013
 «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο», τόνισε ο Σάκης Τσιώλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Τσιώλης: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Καλύτερη ομάδα της Ελλάδας χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως η ομάδα της Αρκαδίας χτίζεται χρόνια και τώρα γράφει την ιστορία της.

Ακόμη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και την οργάνωση της διοίκησης.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του AΝΤ1:

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα:
«Μας ευχαριστεί η απόδοση που έχει η ομάδα. Η ομάδα συμμετείχε στο Europa και ήταν αήττητη. Αυτή η ομάδα χτίζεται χρόνια τώρα».

Για τις δυσκολίες διάκρισης μιας επαρχιακής ομάδας:
«Το δύσκολο στον Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχει παρελθόν και ιστορία που να μας δίνει μια οντότητα ώστε να την υπολογίζουν περισσότερο όλοι. Ο Αστέρας τώρα γράφει την ιστορία του και έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα. Ο Αστέρας μόνο μπροστά μπορεί να πάει. Αν δούμε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ο Αστέρας δεν επηρεάζεται σε τίποτα από αυτά. Η ομάδα έχει οργάνωση, αθλητικό κέντρο και με κόσμο. Όχι πολύ, αλλά έχει ένθερμους οπαδούς».

Για τον κόσμο και την Πελοπόννησο:
«Το γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί κόσμο από ολόκληρο την Πελοπόννησο. Εγώ θέλω, και αυτός είναι ο στόχος, να εξελιχθεί ο Αστέρας σε ομάδα του Μοριά. Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ζεστοί, σε περίπτωση που ξαναβγούμε Ευρώπη, για να προχωρήσουν σε ένα πλάνο για το γήπεδο και να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ο Αστέρας η ομάδα του Μοριά και να προσελκύσει κόσμο από Άργος και Ναύπλιο».

Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:
«Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε με ποιους παίζουμε. Με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θέλαμε να μη χάσουμε μιας και είναι αντίπαλος μας για τα πλέι οφ. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ, αλλά στο τέλος καταφέραμε και ισοφαρίσαμε».

Με τον Ολυμπιακό παίζαμε με δέκα παίκτες για μισή ώρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στο 92' από μια αδράνεια, ένα λάθος του διαιτητή που δεν είδε φάουλ στον Τσαμπούρη, χάσαμε. Μπορούμε πλέον να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια."

Για την Ευρώπη:
«Τα προκριματικά του Champions League είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι αρκετά τα λεφτά. Περίπου 4 με 5 εκατομμύρια. Άρα πάμε στο πρωτάθλημα με περισσότερες προϋποθέσεις. Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε η 4η ομάδα στα πλέι οφ. Ο βασικός στόχος είναι το Europa. Θέλουμε να αποφύγουμε τον πρώτο και αν μπορέσουμε και το δεύτερο γύρο. Είδαμε ότι αποκλείσαμε την Ίντερ Μπακού και φτάσαμε κοντά στο να αφήσουμε έξω και τη Μαδέιρα».

Μέσα από την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα βγήκε και ένα καλό. Απέκτησε ενδιαφέρον και έγινε συναρπαστικό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες, εκτός από τις 3-4 πρώτες, μπορούν να κινδυνεύσουν αλλά και να παίξουν πλέι οφ. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον."

Για τα δικά του όνειρα:
«Με τον Άρη είχα δύο περιόδους. Την πρώτη σεζόν και την έναρξη της δεύτερης. Ήταν δύσκολο να πάμε καλά αφού είχαμε πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Δεν κάνω στόχους, δεν φαντάζομαι. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μου. Ειλικρινά νοιώθω ότι είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Όλοι οι επαγγελματίες ονειρευόμαστε να γράψουμε ιστορία, να πάμε στις ομάδες που έχουν βαρύ όνομα. Τώρα πια τα έχω ξεπεράσει. Η Εθνική θα με ενδιέφερε πάρα πολύ. Το έκανα ως ποδοσφαιριστής, θέλω να το κάνω και σαν προπονητής. Αυτό ναι, είναι ένα όνειρο».

Πρώτη για Φιγκερόα, πρόβλημα με Βιτόλο

12/02/2013
 Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε σήμερα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Εγκατέλειψε την προπόνηση με πρόβλημα ο Βιτόλο. Αύριο ξεκαθαρίζει του Σεϊταρίδη.

Πρώτη για Φιγκερόα, πρόβλημα με Βιτόλο
Έπιασε δουλειά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του το βράδυ της Δευτέρας, ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και άρχισε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τα μέσα Μαρτίου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Βιτόλο, ο οποίος εγκατέλειψε το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Σεϊταρίδης, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Σαφέστερη εικόνα για την κατάστασή του θα υπάρχει την Τετάρτη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Φορναρόλι, Κουίνσι και Χουχούμης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Ταμπάκης και Βελάσκες.

«Μέσα» Κατσουράνης, Κουμάλο

12/02/2013
 Με τους Κατσουράνη και Κουμάλο να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ η προπόνηση της Τρίτης.

«Μέσα» Κατσουράνης, Κουμάλο
Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκαν την Τρίτη στον ΠΑΟΚ τόσο ο Μπογκανί Κουμάλο όσο και ο Κώστας Κατσουράνης που έλαβαν μέρος στο πρωινό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα και από σήμερα μπήκε σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα Κατσουράνη που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και γυμνάστηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα, οι Κίτσιου, Γεωργιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Σταφυλίδης έκανε ατομικό με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τέλος, ο Όλισε που τραυματίστηκε και θα μείνει ένα μήνα έξω έκανε θεραπεία όπως και ο Χακόμπο

Ντιέ: «Δεν πρέπει να… ονειρευόμαστε»

12/02/2013
 Προσγειωμένος για το ενδεχόμενο η Skoda Ξάνθη να συμμετάσχει στα πλέι οφ και να κερδίσει ένα «εισιτήριο» για την Ευρώπη παρουσιάστηκε ο Σερζ Ντιέ.

Ντιέ: «Δεν πρέπει να… ονειρευόμαστε»
Την προσοχή όλων στην Skoda Ξάνθη στους αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα επέστησε ο Σερζ Ντιέ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας.

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορούμε να σκεφτόμαστε ψηλότερα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να… ονειρευόμαστε τι μπορούμε να πετύχουμε», τόνισε για το ενδεχόμενο οι Ακρίτες να διεκδικήσουν ένα “εισιτήριο” για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερζ Ντιέ στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθης

Σπουδαία νίκη η Κυριακάτικη. Αυτό ήταν το 2ο διπλό της Skoda Ξάνθης στο ΟΑΚΑ και η 3η συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση έχοντας δεχθεί μάλιστα ένα γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια…

«Αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες για μας και για όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Οι αριθμοί είναι καλοί, η θέση στη βαθμολογία μπορεί να δίνει μία άνεση όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να ήμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε το ίδιο εντατικά και στο τρίτο κομμάτι του πρωταθλήματος».

Το ρολόι δείχνει το 40ό λεπτό. Ο Μάνταλος σου δίνει την μπάλα από το φάουλ, αυτή έχει φάλτσα αλλά εσύ «ζυγίζεις» το αριστερό σουτ σου και σκοράρεις… Πώς ένιωσες την στιγμή εκείνη; Θα ήθελες να μας μιλήσεις και για τον πανηγυρισμό σου;

«Καταρχήν θέλω να πω πως η φάση αυτή ήταν δουλεμένη στην προπόνηση. Το είχαμε δοκιμάσει αρκετές φορές και τώρα ήταν σειρά να «βγει» και στο παιχνίδι. Μόλις δέχθηκα την μπάλα το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σκοράρω. Η μπάλα είχε φάλτσα και το σουτ που επιχείρησα πήγε όπως ακριβώς ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με το γκολ μου η Skoda Ξάνθη πήρε τους βαθμούς της νίκης. Το γκολ το αφιέρωσα στον Θεό».

Μετά το 0-1 στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ ήρθε και το 0-1 επί του Παναθηναϊκού. Τέτοιες επιτυχίες δεν είναι εύκολο να έρθουν και μάλιστα συνεχόμενα…

«Σίγουρα, μόνο εύκολο δεν είναι να κερδίζεις σ’ αυτές τις έδρες. Δεν μένουμε όμως εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Παρά το γεγονός ότι προστέθηκες πρόσφατα στο ρόστερ της ομάδας «έδεσες» ιδανικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής και αγωνιστικά ενσωματώθηκες πλήρως…

«Όταν πηγαίνεις κάπου κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι ο χρόνος προσαρμογής είναι μικρός. Προσωπικά προσπάθησα να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και σ’ αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου».

Μετά από 4 παιχνίδια πρωταθλήματος έγινες σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της Skoda Ξάνθης και στο 5ο σου παιχνίδι σκόραρες το νικητήριο γκολ… Στα επόμενα τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος;

«Αισθάνομαι χαρούμενος στην Skoda Ξανθη. Προσωπικά δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω και καθημερινά προσπαθώ για το καλύτερο. Δεν θέλω να υπόσχομαι πολλά πράγματα, θέλω μόνο να είμαι υγιής».

Πλέον οι 28 βαθμοί και το θετικό σερί έφτασε την Skoda Ξάνθη στην 6η θέση. Μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα και τα play off;

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορούμε να σκεφτόμαστε ψηλότερα πράγματα αλλά δεν πρέπει να… ονειρευόμαστε τι μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε κι αν η χρονιά ήταν καλή ή όχι».

Ακολουθούν δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Βέροια…

«Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία χρειαζόμαστε βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να είναι κοντά μας γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».

Είσαι 35 χρονών με πολλές εμπειρίες από τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο τώρα, για σένα, θα έλεγες ότι είναι ευκολότερο;

«Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν θα το έλεγα. Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Ο Θεός μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και προσωπικά δουλεύω πάρα πολύ για να μείνω σ’ αυτό το ψηλό επίπεδο. Χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια και πειθαρχία για να μπορείς να ανταπεξέλθεις».

Η Skoda Ξάνθη έχει αρκετούς νέους παίκτες. Τι τους συμβουλεύεις και ιδιαίτερα τα παιδιά που παίζουν στον άξονα του κέντρου…

«Η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς νέους παίκτες. Αυτό που τους λέω είναι να δουλεύουν πολύ. Μόνη της η ποιότητα ποτέ δεν έκανε την διαφορά. Στην Skoda Ξάνθη έχουν όλα όσα χρειάζονται για να εξελιχθούν και να πετύχουν στη δουλειά που έχουν επιλέξει».

Έχεις φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων στην Ελλάδα (Ηρακλή, Καβάλα, Βέροια) κι όπου κι αν αγωνίστηκες κέρδιζες θετικά σχόλια. Οι φιλοδοξίες σου ποιες είναι με την ομάδα της Skoda Ξάνθης αλλά και οι προσωπικές για το μέλλον εκτός ποδοσφαίρου;

«Θέλω να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε ακόμη ψηλότερα την ομάδα. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Μπουγαΐδης: «Η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»

12/02/2013
 Ο στόχος της παραμονής δεν έχει ακόμη επιτευχθεί για την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. «Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός.

Μπουγαΐδης: «Η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»
Η ΑΕΚ έχει απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας κατέστησε σαφές πως ο στόχος της παραμονής δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Πάντως ξεκαθάρισε πως η ιστορία της ομάδας του επιτάσσει να κοιτά ψηλότερα.

Ο νεαρός αμυντικός στάθηκε στην… αργοπορημένη φετινή του καθιέρωση, στη βοήθεια των μεταγραφικών αποκτημάτων, ενώ πρόσθεσε πως δεν επιτρέπει στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ να επηρεάσουν την απόδοσή του.

Αναλυτικά, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως και τον Γιώργο Χελάκη για:

-τα καλά αποτελέσματα της ΑΕΚ στις τελευταίες αγωνιστικές: «Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μια δουλειά, αλλά σίγουρα οι προσθήκες που έγιναν το χειμώνα μάς βοήθησαν πολύ και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

-την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να είμαι στη φόρμα που πρέπει για να πάρω ευκαιρίες. Ίσως στην αρχή της χρονιάς να μη μου δόθηκαν. Ο προπονητής έκρινε ότι τώρα είμαι έτοιμος, με τον Γιώργο Κουτρουμπή και με τα άλλα παιδιά έχουμε μια καλή συνεργασία και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε κι έχουμε ανάγκη».

-τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν: «Όταν μιλάμε για την ΑΕΚ, δεν πρέπει να αναφερόμαστε καθόλου στον υποβιβασμό. Οι δυσκολίες είναι πολλές, βρεθήκαμε για πολύ καιρό στις τελευταίες θέσεις, αλλά πλέον το ξεπερνάμε. Στόχος είναι να απομακρυνθούμε κι άλλο από τις χαμηλές θέσεις και αφενός να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και αφετέρου να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Όλα τα ματς που απομένουν είναι τελικοί. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή μας. Θέλουμε να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Στο μυαλό μας είναι πρώτα η σωτηρία και αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα play offs θα είμαστε ακόμη πιο ευχαριστημένοι, τόσο εμείς όσο και ο λαός της ΑΕΚ».

-τις οικονομικές δυσκολίες της ΑΕΚ: «Όταν είμαι σε μια ομάδα προσπαθώ να την αγαπήσω, να τη βιώσω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά προσπαθώ να μην τα υπολογίζω. Θεωρώ πως αν ασχοληθώ με αυτά τα θέματα θα αποπροσανατολιστώ. Προσπαθώ να βλέπω τα θετικά για να μην επηρεάζομαι από αρνητικά πράγματα και να σκέφτομαι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι».

-την κατάληψη στα Σπάτα: «Τα παιδιά δεν μας έχουν ενοχλήσει σε κάτι, εν εξαιρέσουμε ένα περιστατικό που έγινε (σ.σ. την επίθεση στον Φουρτάδο). Για ποιο λόγο κάνουν την κατάληψη, αν είναι σωστό ή όχι, δεν είμαι εγώ σε θέση να το κρίνω».

-το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η προπόνηση γίνεται καθημερινά σε υψηλό επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ένα ντέρμπι, έτσι το βλέπουμε εμείς και μακάρι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

-τις βλέψεις του σε επίπεδο εθνικών ομάδων: «Όνειρο όλων των παικτών είναι να βρεθούν στην Εθνική ομάδα. Εγώ τη χώρα και τη σημαία μου την υπεραγαπώ. Η ελληνική σημαία δεν είναι ένα… πανί. Για μένα είναι τα πάντα. Η Εθνική έχει σταθεί στο πλάι μου και σε δύσκολες στιγμές. Είναι τιμή μου που έχω αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες. Είναι μεγάλη υπόθεση η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πόλης το καλοκαίρι. Έχω κι αυτό στο μυαλό μου, πέρα από τις υποχρεώσεις με την ΑΕΚ. Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός και να κάνουμε κάτι καλό για τη χώρα μας».

Βαριές κουβέντες και απειλές στην Παιανία!

12/02/2013
 Απίθανα πράγματα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Φάμπρι να βρίζει Χοκίν και Πίντο, προτού ζητήσει γονατιστός συγγνώμη με τον Σο να τον απειλεί... Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Βαριές κουβέντες και απειλές στην Παιανία!
Οι πληροφορίες για δυσαρέσκεια των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Φάμπρι για τη συμπεριφορά του και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του επιβεβαιώθηκαν με το… χειρότερο (για την ομάδα) τρόπο. Στη σημερινή προπόνηση η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια και πλέον η θέση του Ισπανού προπονητή είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής...

Ο Φάμπρι έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Πίντο στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και ο (συμπατριώτης του) Χοκίν Εσπάρθα έσπευσε να του πει: «Μην του μιλάς έτσι. Εγώ έκανα το λάθος». Ο Φάμπρι… εξερράγη κι άρχισε να απευθύνεται στον Πίντο και τον Χοκίν με ακατανόμαστες ύβρεις και ουρλιάζοντας προς έκπληξη όλων των υπολοίπων μελών της ομάδας. Ο ψύχραιμος Νίκι Κάιπερ πήγε να αποχωρήσει από την προπόνηση λέγοντας πως «… αυτός εδώ δεν είναι επαγγελματίας».

Ο Φάμπρι αναγνωρίζοντας το λάθος του μάζεψε τους παίκτες και γονατίζοντας μπροστά τους απολογήθηκε. «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας».

Update 16:02: Αρχικά βγήκε προς τα έξω ότι ειπώθηκε από παίκτη: "Σήκω πάνω ρε μα...α" προς τον Φάμπρι αλλά στην πορεία και μέσα από το ρεπορτάζ φάνηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η απολογία του όχι απλώς δεν έγινε δεκτή, αλλά προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Χαμπίμπ Σο. Ο θηριώδης μέσος εξοργισμένος απείλησε τον Ισπανό προπονητή: «Τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα τα πάμε καλά. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Αλλά να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για όσα συνέβησαν στην προπόνηση και το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο είναι δυσοίωνο.

Στην διάθεση του Τσιώλη ο Κοντοές

12/02/2013
 Το δελτίο του Γιάννη Κοντοέ εκδόθηκε από την ΕΠΟ και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Στην διάθεση του Τσιώλη ο Κοντοές
Τα πλάνα του για τα επόμενα ματς του Αστέρα Τρίπολης, υπολογίζοντας και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κοντοέ μπορεί να καταστρώσει πλέον ο Σάκης Τσιώλης καθώς εκδόθηκε το δελτίο του αμυντικού από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η καθυστέρηση της έκδοσης του δελτίου προέκυψε καθώς δεν υπήρχε τελεσιδικία στην προσφυγή που είχε καταθέσει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Κοντοές δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια, αφού θα εκτίσει την ποινή του.

Ατομικό για έξι

12/02/2013
 Νοσοκομείο θυμίζει η προπόνηση της Βέροιας, με έξι παίκτες να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Ατομικό για έξι
Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17/2).

Το… απουσιολόγιο της προπόνησης του τεχνικού της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είναι γεμάτο, δεδομένου ότι έξι παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ορέστες, Κάλι, Κόστλι και Σνάουτσνερ, με τους δύο τελευταίους να έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Κάλι ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο.

Από τη Βέροια για… δεύτερη θέση

12/02/2013
 Τις πιθανότητες να διεκδικήσει την δεύτερη θέση, θέλει να εξαντλήσει ο Αστέρας Τρίπολης, την Κυριακή κόντρα στη Βέροια, μια μέρα μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από τη Βέροια για… δεύτερη θέση
Τα δύο σημαντικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πέρασαν για τον Αστέρα Τρίπολης, με απολογισμό έναν πόντο. Οι Αρκάδες, έπεσαν από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πλέον με το παιχνίδι στη Βέροια θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και φυσικά να διεκδικήσουν και πάλι την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι Αρκάδες, θέλουν να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ και με ένα θετικό αποτέλεσμα να φύγουν από την Βέροια, ακόμα και δεύτεροι.

Στο παιχνίδι της Ημαθίας, ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Περόνε, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ παράλληλα, είναι τιμωρημένος και ο Γιάννης Κοντοές. Ακόμα, ο Ουσέρο έκανε ατομικό πρόγραμμα, δυσκολεύοντας το ενδεχόμενο να παίξει στην Βέροια.

Η ωραία… ατμόσφαιρα της Παιανίας

12/02/2013
 Το επεισόδιο στην προπόνηση, η προσπάθεια της ΠΑΕ να χαμηλώσει τους τόνους και η συνέχεια στην υπόθεση Φάμπρι…

Η ωραία… ατμόσφαιρα της Παιανίας
Τα κακά αποτελέσματα και οι… κατσάδες του Φάμπρι προς τους ποδοσφαιριστές, έχουν αναστατώσει άπαντες στην Παιανία. Είτε πρόκειται για διοικούντες, είτε για ποδοσφαιριστές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά, από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι οι παίκτες τα έχουν με τον Ισπανό τεχνικό για τις πολύ έντονες παρατηρήσεις. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης, ο Σό ήταν έξω φρενών με τον προπονητή του κι αν δεν τον συγκρατούσαν κάποιοι συμπαίκτες του, δεν θα είχαμε «happy end», όπως σε έντονο ύφος είπε ο Σενεγαλέζος στον Φάμπρι.

Και δεν είναι μόνο ο Σο που τα έχει με τον προπονητή του. Ο Πίντο τα έχει ακούσει χωρίς να φταίει, ο Βιτόλο στο τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ο Ζέκα σε παιχνίδι που ήταν καλός και οι Έλληνες παίκτες, πλέον, δεν τον υπολογίζουν καν.

Ούτε η διοίκηση όμως στηρίζει και τόσο τον τεχνικό, παρά τις διαψεύσεις για «κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό» και «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» που αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. Αφενός τα δημοσιεύματα για την ένταση προκύπτουν από πληροφορίες που διαρρέουν από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, αφετέρου, από άτομα της ΠΑΕ έχει γίνει γνωστό, πως τους ενόχλησε αρκετά η αναφορά του Φάμπρι για την κωλυσιεργία της διοίκησης να πάρει ένα φορ.

Ο Ισπανός στην συνέντευξη Τύπου με την Ξάνθη έριξε τα… βέλη του στην διοίκηση διότι δεν μπόρεσε τόσο καιρό να πάρει ένα φορ και αναγκάστηκε να παίξει με τον Ζέκα στην κορυφή.

Είναι πασιφανές λοιπόν, πως ότι και να λέει η διοίκηση, αν δεν υπάρξουν καλά αποτελέσματα που συνεπάγεται με –παροδική- αντιστροφή του… κακού κλίματος στην Παιανία, ο Φάμπρι θα πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Διότι, ούτε την ΠΑΕ έχει πείσει –σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ούτε τους ποδοσφαιριστές. Και σε τέτοιες περιπτώσεις η εξέλιξη είναι πάντοτε ίδια.

«Πάρτε κανονικό προπονητή»!

12/02/2013
 «Σκληρό» μήνυμα από τους οργανωμένους του Άρη, οι οποίοι με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα… χώνουν σε διοίκηση, απαιτώντας την αντικατάσταση του Μιχαλήτσου!

«Πάρτε κανονικό προπονητή»!
Τα άσχημα αποτελέσματα, με την ομάδα να έχει πέσει στην ζώνη του υποβιβασμού, έχουν δημιουργήσει γκρίνια στον Άρη.

Την Τρίτη, στο επίσημο site του Super-3 αναρτήθηκε ένα σαφές μήνυμα των οργανωμένων, που ουσιαστικά τα χώνει σε διοίκηση, όσο και στον τωρινό προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μιχαλήτσο.

«Περιμένουμε να πάρετε κανονικό προπονητή και να βρείτε λύση με την ΕΠΟ… Κάνατε τον ΑΡΗ έρμαιο άσχετων συνταξιούχων και δικηγόρων…».

Παράπονα ΟΦΗ σε Σαρρή

12/02/2013
 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, είχε ο ομόλογός του του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινακής, το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να συζητήσουν για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παράπονα ΟΦΗ σε Σαρρή
Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ από τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε και σε πράξεις. Πιο συγκεκριμένα, ο «ισχυρός» άνδρας του ΟΦΗ το πρωί της Τρίτης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να του εκφράσει τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ματς της Τούμπας με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εκτός αυτού, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ζήτησε από τον ομόλογό του της ΕΠΟ η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να είναι πιο προσεκτική στους ορισμούς της, ιδιαίτερα τώρα που στο πρωτάθλημα έχουν απομείνει λίγες αγωνιστικές.

Συναντά Μελισσανίδη ο Παππάς!

12/02/2013
 Τον πρώτο λόγο αισιοδοξίας για συστράτευση στην ΑΕΚ έδωσε ο Πέτρος Παππάς! Μετά από συζήτηση με αντιπροσωπεία της ORIGINAL, ο πρώην μεγαλομέτοχος δέχθηκε να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συναντά Μελισσανίδη ο Παππάς!
Το «όχι» του Πόλυ Χατζηιωάννου -που είχε ειπωθεί από την Παρασκευή μέσω επιστολής στον Ανδρέα Δημητρέλο, αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα- επιβεβαίωσε τη δυσκολία της συστράτευσης πρώην και νυν μετόχων μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μετά από μια ακόμα πρωτοβουλία της ORIGINAL ωστόσο, ήρθε το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι. Αντιπροσωπεία της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ, λοιπόν, επισκέφθηκε τον Πέτρο Παππά προκειμένου να του μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον πρώην ιδιοκτήτη.

Και αφού συζητήθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η ΠΑΕ (με αναφορές και σε λάθη του παρελθόντος που επίσης ευθύνονται) εκείνο που έχει σημασία είναι η θετική διάθεση που έδειξε ο πρώην μεγαλομέτοχος να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη.

Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει προς το παρόν κάποια χειροπιαστή εξέλιξη, ωστόσο το γεγονός ότι ένας απ' αυτούς που θεωρούνται απαραίτητοι ως «συμπαίκτες» από τον πρώην ιδιοκτήτη δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί για την ΑΕΚ.

Επτά ΠΑΕ στο… σκαμνί

12/02/2013
 Σε απολογία κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, συνολικά επτά ΠΑΕ!

Επτά ΠΑΕ στο… σκαμνί
Σχεδόν οι… μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα θα περάσει από τα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής για τις συμπεριφορές των οπαδών τους κατά την 21η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Πανθρακικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 14/02/2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα- ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης, Γ.Κολτσίδας (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων-ΠΑΕ Άρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ- ΠΑΕ Βέροια.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι «Το 2ο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με καθυστέρηση πέντε (5΄) λεπτών λόγω της μη έγκαιρης προσέλευσης της εγκαλουμένης στον αγωνιστικό χώρο» στον αγωνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πληθαίνουν τα προβλήματα για Άρη

12/02/2013
 Δεν έφτανε η ήττα από τον Πλατανιά που «βύθισε» τον Άρη στη βαθμολογία, ήρθαν και οι τραυματισμοί των Τάτου και Παπαζαχαρία να προστεθούν στα προβλήματα των «κίτρινων».

Πληθαίνουν τα προβλήματα για Άρη
Κατήφεια και προβληματισμός επικρατεί στον Άρη αφού η ήττα από τον Πλατανιά έφερε την ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση. Παράλληλα, όμως, προέκυψε και θέμα με τον Ανδρέα Τάτο και τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από την Κρήτη με προβλήματα τραυματισμών, το μέγεθος των οποίων θα διαπιστωθεί μετά από εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

Βέβαια, για την ώρα ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους και όπως είναι λογικό, κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» αφού ακολουθεί την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που επίσης θέλει μόνο νίκη για τους δικούς του λόγους.

Χριστόπουλος: «Ονειρευόμαστε σιωπηλά»

12/02/2013
 Παρά την καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, κρατάει… χαμηλά την μπάλα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (12/2).

Χριστόπουλος: «Ονειρευόμαστε σιωπηλά»
Το βλέμμα του στο επερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό έχει στρέψει ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος θέτει ως προτεραιότητα την αναμέτρηση απέναντι στον σύλλογο της Κομοτηνής και μετά μία πιθανή έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (12/2) ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος:


Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:


«Πριν το παιχνίδι με τη Βέροια είχα αναφερθεί για μια σειρά τεσσάρων αγώνων που θα έπρεπε να συγκεντρώσουμε μίνιμουμ επτά με οκτώ βαθμούς, στο να λέμε ότι μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει τα τρία ματς και έχουμε συγκεντρώσει εφτά βαθμούς και μας μένει το ματς του Σαββάτου στην έδρα μας με τον Πανθρακικό. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, δύσκολο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Απέναντι σ' έναν αντίπαλο ο οποίος τα τελευταία παιχνίδια κάνει μία εξαιρετική πορεία πρωταθλητισμού με πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει πολύ ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες, ικανούς και έναν πολύ καλό προπονητή και θα είναι πολύ δύσκολο το έργο για εμάς το Σάββατο.

Βέβαια, το παιχνίδι αυτό για εμάς έχει χαρακτήρα τελικού. Είναι ένα ματς το οποίο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, οκτώ παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος, θα εξασφαλίσουμε κατά την άποψη μου μαθηματικά την παραμονή, και τότε θα μπορούμε έχοντας μπροστά μας οκτώ παιχνίδια, να μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Και το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Ο κόσμος σ' όλη αυτή την προσπάθεια έχει συμπαρασταθεί στην ομάδα, πολύ δυναμικά και με ποιότητα. Αυτή τη στιγμή όμως η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη μεγαλύτερης συμπαράστασης.

Βαδίσουμε πάνω σε λεπτές ισορροπίες. Δουλεύουμε όλοι στα κόκκινα, και εμείς και οι παίκτες, και ήρθε πιστεύω η ώρα πραγματικά αυτή η ομάδα να πάρει την ώθηση που της αξίζει και που μπορεί από τον κόσμο της. Υπάρχουν τέσσερις ημέρες μπροστά μας για να καταλάβουμε όλοι πόσο σημαντικό ματς είναι αυτό για εμάς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να είμαστε το Σάββατο όλοι εδώ μαζί δυνατοί».


Για το αν ισχύει το «ή τώρα ή πότε» για την Ευρώπη:

«Το τώρα το καταλαβαίνω. Το ποτέ δεν το καταλαβαίνω. Η ομάδα αυτή έχει παρόν έχει και μέλλον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει ποτέ , ποτέ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα άλλο παρά μόνο να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και το τρίποντο το Σάββατο. Από εκεί και μετά μακάρι να είμαστε εδώ το Σάββατο το βράδυ και να μιλάμε για άλλα πράγματα».


Για τους βαθμούς που θεωρεί ότι χρειάζονται για την πέμπτη θέση:


«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε αυτή τη στιγμή με σιγουριά. Αλλά πιστεύω γύρω στους 45 βαθμούς».


Για τις απουσίες στον αγώνα με τον Πανθρακικό:

«Έχουμε την απουσία του Τζημόπουλου που δέχτηκε κόκκινη κάρτα, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τον είχαμε δηλώσει και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, οπότε χάνουμε τον ηγέτη της αμυντικής μας γραμμής μπορώ να πω για τα επόμενα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια, και βέβαια θα δούμε την Πέμπτη πως θα είναι ο Φεγκρούς».


Για το αν υπάρχει θέμα ντεφορμαρίσματος:


«Πολλές φορές λέω κάποια πράγματα και κάποιοι κρατάνε μία λέξη και μένουν σ' αυτή. Είπα ότι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για ντεφορμάρισμα στην ποιότητα στις πάσες μας και στις επαφές μας με την μπάλα και στην ποιότητα των τρεξιμάτων μας. Δεν μίλησα για ντεφορμάρισμα της ομάδας. Η ομάδα μας δεν είναι καθόλου κουρασμένη. Η ομάδα μας είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Σίγουρα δεν μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε, αλλά νομίζω ότι βρίσκουμε τις λύσεις και θα συνεχίζουμε να τις βρίσκουμε τις λύσεις».

Για τον αν μπορεί ο ΠΑΣ στους δύο επόμενους αγώνες να πάρει το «τρίποντο»:

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας νοιάζει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Και από εκεί και μετά θα τα δρούμε όλα τα άλλα».

Για το πώς εισπράττουν οι άπειροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, την πιθανή έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη:

«Θα σας πω κάτι άλλο. Εμένα στη ζωή μου, μου αρέσει πρώτα να κατακτώ κάποια πράγματα και μετά να συζητώ για αυτά. Όλοι ονειρευόμαστε, αλλά καλύτερα να το κάνουμε σιωπηλά. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Ισχυρές προσωπικότητες και δυνατούς χαρακτήρες. Όλοι καταλαβαίνουμε την ευθύνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια».
Για το αν μπορεί να διαχειρισθεί την υπεραισιοδοξία:

«Εξαρτάται. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Έχω μάθει να δουλεύω σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Σε μεγάλα κλαμπ. Να ξέρετε όμως ότι τα παιδιά είναι προσγειωμένα. Δεν μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται, όλη αυτή η υπεραισιοδοξία, όλα αυτά τα κολακευτικά σχόλια. Δεν μου αρέσουν που ακούγονται έντονα. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».
Για την επιθετική τριάδα του Πανθρακικού:

«Δεν έχει μόνο μία καλή τριάδα ποδοσφαιριστών. Έχει μία πλειάδα ποδοσφαιριστών και στις θέσεις των αμυντικών μέσων και των μεσοεπιθετικών, και των επιθετικών, και των εξτρέμ. Έχει πολλές λύσεις ο Πανθρακικός. Πολλά παιδιά έμπειρα και ικανά, γρήγορους παίκτες. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα αλλά και εμείς νομίζω ότι είμαστε δυνατοί».

Θα περιμένει κι άλλο η ΑΕΚ

12/02/2013
 Ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχει διαθέσιμο τον Αντώνη Ρίκκα η ΑΕΚ.

Θα περιμένει κι άλλο η ΑΕΚ
Λίγο καιρό ακόμα θα χρειαστεί να περιμένει ο Έβαλντ Λίνεν για να έχει ετοιμοπόλεμο τον Αντώνη Ρίκκα.

Η υποτροπή που υπέστη ο Έλληνας χαφ στον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από το ματς με τον ΟΦΗ (κι ενώ είχε μετατραπεί σε βασικότατο στέλεχος της ομάδας ως τότε) εκτιμάται ότι θα τον αφήσει περίπου 10 μέρες ακόμη εκτός προπονήσεων.

Μετά τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Κέρκυρα λοιπόν (στα οποία πάντως ο Φώντας Φέτσης τον αντικατέστησε αξιοπρεπέστατα) ο Ρίκκα θα χάσει και αυτό με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της 23ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Δεν… άλλαξε ο Μανωλιός

12/02/2013
 Ίδια παραμένει η κατάσταση του αριστερού αμυντικού του ΟΦΗ, Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος και στην προπόνηση της Τρίτης (12/2) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν… άλλαξε ο Μανωλιός
Όπως έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας (11/2) έτσι και σε εκείνη της Τρίτης (12/2) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, είδε και πάλι τον αριστερό μπακ της ομάδας, Μανώλη Μονιάκη, να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για δεύτερη σερί μέρα, αφού συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, το αν θα δώσει το «παρών» ο Έλληνας αμυντικός στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πλατανιά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης ο Πετράκης είδε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδια με μπάλα και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.

Βλέπει… μπροστά

12/02/2013
 Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Βλέπει… μπροστά
Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την αναμέτρηση με την Βέροια και την «λευκή» ισοπαλία. Ο έμπειρος τεχνικός, ενδεχομένως να έχει στην διάθεσή του και τον Βαγγέλη Μάντζιο. Στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένονται και εξελίξεις από την Πέμπτη.

Στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε διπλή προπόνηση με δύο γκρουπ να δουλεύουν τόσο σε φυσική κατάσταση και γυμναστήριο όσο και τακτική.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Τζαμάλ, αφού έχει ίωση, ενώ ο Μπάρκας ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπεία.

Αύριο οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση στον Ασπρόπυργο και έπειτα σύσσωμη η ομάδα θα παραστεί στην κοπή της πίτας.

Και… τώρα Ατρόμητος

12/02/2013
 Μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισαν από τον Πανθρακικό όλοι στις τάξεις του Λεβαδειακού στρέφουν το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Και… τώρα Ατρόμητος
Τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει ξεκινήσει να καταστρώνει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό είδε αρκετούς από τους παίκτες του να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης και να μην είναι το ίδιο «φρέσκοι», όπως σε προηγούμενα ματς.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Παράσχος στο παιχνίδι με τον σύλλογο του Περιστερίου να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που τις χρειάζονται περισσότερο.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης (12/2) ο Έλληνας προπονητής είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν χωρίς πρόβλημα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Στην Κέρκυρα ο Νάσης

12/02/2013
 Ο Παναγιώτης Νάσης θα είναι ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων της Κέρκυρας.

Στην Κέρκυρα ο Νάσης
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο γκολκίπερ, χωρίς να γίνει γνώστη η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΣΗ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων».

Επίσης, οι Φαίακες έκαναν γνωστό την ίδια μέρα πως ο Δημήτρης Γιάντσης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω των τεσσάρων καρτών που έχει δεχτεί, στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 9 Μαρτίου.

Πάει… Υπουργείο η ΑΕΚ

12/02/2013
 Τις επαφές με το Δημόσιο για την απαραίτητη ρύθμιση των χρεών φέρεται να ξεκινά την Πέμπτη η ΑΕΚ. Τότε που ο Δημητρέλος -και ενδεχομένως και ο Βιντιάδης- θα βρεθούν στο Υπουργείο Οικονομικών.

Πάει… Υπουργείο η ΑΕΚ
Έχει γίνει σαφές πλέον πόσο ζωτικής σημασίας είναι για την ΑΕΚ η ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο. Είτε μπει ο Δημήτρης Βιντιάδης που το έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση, είτε όχι.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες να κλείσει ραντεβού στο Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να συζητηθεί το θέμα των οφειλών της «Ένωσης». Οι επαφές του προέδρου της ΑΕΚ φέρονται να έφεραν αποτέλεσμα λοιπόν και η συνάντηση να κλείστηκε για την Πέμπτη.

Κι ανεξάρτητα από το αν θα δώσει το «παρών» σ’ αυτή ο Βιντιάδης (αυτό μοιάζει το πιθανότερο μετά και τη σχετική ενημέρωση που του έκανε ο Δημητρέλος) το αποτέλεσμά της θα δείξει κατά πόσο έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να δρομολογεί όντως ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δημοσίου.

Άρχισαν οι συζητήσεις

12/02/2013
 Τις πρώτες συζητήσεις για τους διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές άρχισαν σήμερα οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό ενόψει της αδειοδότησης που πρέπει να λάβει από την UEFA.

Άρχισαν οι συζητήσεις
Τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές άρχισαν σήμερα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό ενόψει της αδειοδότησης που πρέπει να λάβουν από την UEFA.

Ο έλεγχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου και τότε οι πράσινοι πρέπει να παρουσιάσουν ότι είναι τακτοποιημένα τα οικονομικά του συλλόγου.

Τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς η ΠΑΕ θα πρέπει να υπογράψουν σε νέους διακανονισμούς για την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλονται!

Επικυρώνεται η συμφωνία Λίγκας-ΠΣΑΠ

12/02/2013 
Όπως έγραψε από χθες το sport-fm.gr, την Παρασκευή η Σούπερ Λίγκα επικυρώνει τη συμφωνία με τον ΠΣΑΠ και διευκρινίζει την εξαίρεση για το άρθρο 99.

Επικυρώνεται η συμφωνία Λίγκας-ΠΣΑΠ
Συνεδριάζει την προσεχή Παρασκευή 15/2 το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και όπως γράψαμε από χθες, στη συνεδρίαση αυτή θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον ΠΣΑΠ για τη ρύθμιση των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, θα διευκρινιστεί ότι οι ομάδες που προσφεύγουν στο Πρωτοδικείο για να υπαχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και συμπεριλαμβάνουν σε αυτό τα χρέη προς παίκτες, προπονητές και μάνατζερ, θα εξαιρούνται από τη συμφωνία με τον ΠΣΑΠ και δεν θα έχουν δικαίωμα επί της ρύθμισης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που θα γίνει την Παρασκευή, είναι τα εξής:

1. Συμφωνία μεταξύ Super League και Π.Σ.Α.Π. αναφορικά με οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

2. Οικονομικά ζητήματα ΠΑΕ – Μελών Super League.

3. Σύσταση Επιτροπής για την υποβολή προτάσεων αναφορικά με τους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.

4. Ενημέρωση από εκπροσώπους της Εταιρείας “Ευρωπαϊκή Πίστη” αναφορικά με ζητήματα ασφάλισης ποδοσφαιριστών.

5. Παροχή εξουσιοδότησης στη Νομική Υπηρεσία για την υπογραφή και κατάθεση έγκλησης για λογαριασμό του Συνεταιρισμού.

6. Θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

7. Διάφορα θέματα.

«Ο Άρης κινδυνεύει μόνο από τους εχθρούς εκ των έσω»

12/02/2013
 Από τους εκ των έσω εχθρούς κινδυνεύει ο Άρης τόνισε ο Σωτήρης Καραμπέρης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Ο Άρης κινδυνεύει μόνο από τους εχθρούς εκ των έσω»
Από τους εκ των έσω εχθρούς κινδυνεύει ο Άρης τόνισε ο Σωτήρης Καραμπέρης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωτήρη Καραμπέρη στο Αθλητικό Metropolis

-Για τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Άρης και τα λάθη που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια:
«Το άσχημο είναι ότι πάντοτε μιλάμε μετά από τέτοιες στιγμές ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, τώρα αμφιβάλω. Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν βαδίζει σε καλό μονοπάτι, πάσχει παντού. Μαζεύτηκαν πάρα πολλά προβλήματα. Πως θα παίξουν μπάλα αυτά τα παιδιά όταν ξέρουν ότι ενδεχομένως δε θα πληρωθούν ποτέ. Υπάρχει μια ανακατωσούρα στο μυαλό τους. Είναι 18-19 χρονών και φέτος πήραν στη πλάτη τους μια ομάδα με σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας».

-Για αυτούς που φταίνε:
«Φταίνε όλοι και όλα. Ο Ψηφίδης δε φταίει, προσπαθεί να κάνει κάτι και ούτε φταίει σε τίποτα. Αλλά εδώ που φτάσαμε φταίμε όλοι. Πιο πολύ όμως φταίνε οι παλιοί διοικητικοί παράγοντες οι οποίοι δεν άνοιξαν την πόρτα και τα γραφεία του συλλόγου και να πουν ότι είναι και αυτοί εδώ. Δεν μπορεί ξαφνικά να μην δεν είναι Αρηανοί , έχουμε ευθύνη όλοι. Έπρεπε να πάμε όλοι εκεί μέσα, να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε όλοι και να μην τους αφήσουμε μόνους».

-Για τη Λέσχη που έπρεπε να απολογηθεί αλλά και τους πρώην παράγοντες:

«Η Λέσχη έπρεπε να μαζέψει τον κόσμο και να πουν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και να βρούμε λύσεις. Το ρόστερ αυτό είναι υποχρεωτικά. Παρέλαβα με τον κ. Τσαρούχα το 85% και παρέδωσα το 85% σε φυσικούς ανθρώπους, σε οκτώ Αρηανούς και πολύ σωστά έκανα. Που είναι λοιπών τώρα αυτοί οι οκτώ άνθρωποι να απολογηθούν; Τι κάνανε αυτοί οι οκτώ άνθρωποι; Οι Σκόρδας, Ματθαίου, Γραβάνης, Γανούσης, Γρόλλιος, Τσαρούχας, ο αείμνηστος Καραμανλής. Έτσι έπρεπε να κάνω και σωστά έκανα, σωστά έκαναν και αυτοί.

Μετά όμως δημιουργήθηκε η Λέσχη και χάθηκαν τα ίχνη ευθύνης και τώρα δεν ξέρουμε που να χτυπήσουμε και ποιον. Αυτοί που φτιάξανε τη Λέσχη την έφτιαξαν για να έχουν άλλοθι. Που είναι όλοι αυτοί;
Που είναι το πάθος του αείμνηστου Καραμανλή όταν πέσαμε στη Β εθνική που τρέχανε σε όλα τα γήπεδα και ανέβασαν ξανά τον Άρη. Που είναι Ιωαννίδης που έχει να πάει τόσα χρόνια στο γήπεδο; και άλλοι πολλοί, γιατί αυτοί να μην είναι κοντά στην ομάδα;

Πρέπει να τελειώσουμε με το παρελθόν. Ο κ. Γράντας και όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι αύριο το πρωί πρέπει να ανοίξουν τα γραφεία και να πάνε μέσα με το έτσι θέλω, να βοηθήσουν. Να σταματήσει αυτό με το παρελθόν αλλά να αναγνωρίσουν οι πάντες τι έφταιξε. Τα 32 εκατομμύρια δεν τα δημιούργησα εγώ ούτε τα ονόματα που σας είπα αλλά κάποιοι τα καρπώθηκαν, να πάνε στη δικαιοσύνη να τελειώνουμε. Η ομάδα και να μην σωθεί, ο Άρης δεν πεθαίνει ας το λάβουν υπόψη αυτό και φίλοι και εχθροί».

-Τι προτείνει εκείνος:
«Η δική μου η πρόταση είναι να επιστρατευτούν οι πάντες. Να επιστρατευτεί η σημερινή διοίκηση του Σούπερ 3, αν είναι διαφοροποιημένη ως προς το παρελθόν της. Όλοι χρειάζονται, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Σούπερ 3, μπορεί στην κερκίδα να κάνει πολύτιμη δουλειά αλλά στα διοικητικά τέλος».

-Για τον Α.Σ.:
«Ο Άρης έχει δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Ιστορία και περιουσία. Ας κάνει επιτέλους ο Α.Σ. αυτό που πρέπει. Γιατί είναι απών ο Α.Σ.; Γιατί να βλέπουμε και να διαβάζουμε ότι ο Α.Σ. είναι χωμένος μέσα σε βρώμικα τιμολόγια και να μην διαβάζουμε ότι είναι χωμένος στην εξυγίανση και στο να καθαρίσει ο Άρης τις υποχρεώσεις του; Γιατί και εκεί να αποτύχουμε; Γιατί είναι το παλιό, σάπιο παρελθόν. Ο Άρης χρειάζεται μια επανάσταση, ένα σοκ παντού. Έχει τις δυνάμεις, δεν είναι αργά, δεν έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Δε θα διαλυθεί ο Άρης».

-Για τη νοοτροπία η οποία είναι ίδια στον Άρη:
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στον Άρη παρά μόνο κάποια πρόσωπα. Η νοοτροπία είναι ίδια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι μόνο που άλλαξαν τα πρόσωπα, οκτώ ήταν χθες, οκτώ είναι σήμερα. Πρέπει να παραδοθούν οι μετοχές στον Α.Σ. και να γίνουν εκλογές, να έρθουν καινούργιοι άνθρωποι άφθαρτοι. Ο Άρης έχει περιουσία, έχει τον τρόπο, έχει νέους άφθαρτους ανθρώπους και μπορεί να τα καταφέρει».

Θλάση οι Μπέλιτς, Κανακούδης

12/02/2013
 Ότι χειρότερο άκουσαν στον Πλατανιά την Τρίτη στην περίπτωση των Μπέλιτς και Κανακούδη.

Θλάση οι Μπέλιτς, Κανακούδης
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκαν οι δυο παίκτες έδειξαν πως έχουν υποστεί θλάσεις στους προσαγωγούς και θα χάσουν την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πάντως, ούτως η άλλως, ο Ελληνας ακραίος μπακ θα έχανε τους δυο επόμενους αγώνες, λόγω τιμωρίας.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση της ημέρας, διεξήχθη στο Μάλεμε και ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 στο Μάλεμε.

Εξηγείται ο Αρκούδας

12/02/2013
 Ενώπιον του ΕΣΚΑΝ θα βρεθεί την Τετάρτη το πρωί ο Χρήστος Αρκούδας.

Εξηγείται ο Αρκούδας
Την υπεράσπιση της θέσης του πως ουδέποτε έλαβε εν γνώσει του κάποια παράνομη ουσία θα ξεκινήσει από την Τετάρτη ο Χρήστος Αρκούδας.

Συνοδευόμενος από τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου (κι έχοντας την πλήρη στήριξη και των συμπαικτών του) ο νεαρός μπακ θα βρεθεί στο ΕΣΚΑΝ.

Εκεί θα προσπαθήσει να εξηγήσει πως το μόνο που έλαβε ήταν ένα νόμιμο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο περιείχε την επίμαχη ουσία (οξυλοφρίνη) χωρίς να αναγράφεται στα συστατικά.

Κατόπιν η επιτροπή θα συντάξει σχετική έκθεση που θα αποσταλεί στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας (κι ενώ την Πέμπτη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος), με τον παίκτη να απολογείται και να μαθαίνει απ’ αυτή αν θ’ αντιμετωπίσει ποινή και ποια θα είναι αυτή.

Εσπάρθα: «Μπορούμε πλέι οφ»

13/02/2013
 Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα προλάβει το… τρένο των πλέι οφ, εμφανίστηκε ο Χοκίν Εσπάρθα.

Εσπάρθα: «Μπορούμε πλέι οφ»
Τις πρώτες του εντυπώσεις από την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό μοιράστηκε ο Χοκίν Εσπάρθα, που μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα vavel.com. Ο Ισπανός άσος δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε, χαρακτήρισε απίστευτο το συναίσθημα να αγωνίζεται κάποιος στο Ολυμπιακό Στάδιο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την είσοδο των «πράσινων» στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πρώτα από όλα, πως ήταν η πρώτη εβδομάδα στην Ελλάδα;

«Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Η συμπεριφορά είναι εντυπωσιακή από την ώρα που ήρθα ανακαλύπτω σιγά την χώρα. Κάθε μέρα είναι και μια περιπέτεια».

Έχεις καταφέρει τίποτα με την γλώσσα;

«Μόνο τις βασικές ελληνικές λέξεις. Είναι πολύ περίπλοκη γλώσσα και στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ συνέχεια τα Αγγλικά. Επίσης είμαι τυχερός που έχω έναν μεταφραστή για τα σημαντικά πράγματα και είναι πάντα μαζί μου».

Από ότι έγραψες τις προάλλες στο twitter φαίνεται ότι ο μεταφραστής δεν σε ακολούθησε στο κομμωτήριο;

«Ναι η αλήθεια είναι ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα και όταν έφτασα έπρεπε οπωσδήποτε να πάω στο κομμωτήριο. Έτσι μπήκα σε ένα τυχαίο και βγήκα με τα μαλλιά κομμένα όπως δεν τα είχα κόψει ποτέ στην ζωή μου (γέλια). Αλλά τις επόμενες φορές θα έχω τις οδηγίες γραμμένες».

Η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό έπιασε πολύ κόσμο απροετοίμαστο. Πες μας τι έγινε;

«Κυριολεκτικά ήταν θέμα κάποιων ωρών και δεν το σκέφτηκα το ελάχιστο. Πήρα ένα ταξί για την Βαρκελώνη ώστε να προλάβω την πρωινή πτήση για Αθήνα και... να ‘μαι».

Άφησες την Ουέσκα. Μια πόλη που έζησες για πολλά χρόνια. Σου στοίχισε περισσότερο το ότι έφυγες από την πόλη σου ή ότι άφησες την ομάδα σου στην κατάσταση που βρίσκεται;

«Η Ουέσκα ουσιαστικά είναι το σπίτι μου. Άφησα εκεί πολλούς φίλους και εμπειρίες που θα θυμάμαι πάντα. Ήταν στενάχωρο να πω αντίο αλλά ήταν απαραίτητο για την προσωπική και επαγγελματική μου βελτίωση. Πήρα μια απόφαση και θα την υποστηρίξω μέχρι τέλους. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες για να πάει μπροστά».

Να επιστρέψουμε στην τωρινή σου ομάδα. Ήσουν εισήγηση του Φάμπρι. Πως είναι η σχέση σου μαζί του;

«Είναι καλή. Είναι μια σχέση που έχει ένας παίκτης με το... αφεντικό του. Είμαι ευγνώμων με την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Ήθελε να σε πάρει μαζί του και στην Ρασίνγκ Σανταντέρ;

«Αυτό έγινε το καλοκαίρι αλλά στο τέλος δεν ξέρω τι απέγινε ενδιαφέρον που υπήρξε».

Στο πρώτο σου παιχνίδι έπαιξες σε όλο το δεύτερο μέρος, έχοντας καλή απόδοση αλλά η ομάδα σου έχασε. Τι εντυπώσεις σου άφησε το ντεμπούτο σου;

«Ένιωσα ευτυχισμένος και στεναχωρημένος την ίδια στιγμή. Δίνουμε μια συνεχή μάχη για να μπούμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το συναίσθημα του να παίζεις στο Ολυμπιακό στάδιο με μια ιστορική φανέλα στην Ευρώπη όπως αυτή του Παναθηναϊκού δεν περιγράφεται».

Τι διαφορές εντόπισες ανάμεσα στο ισπανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Το τακτικό και το τεχνικό κομμάτι είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχει το Ισπανικό πρωτάθλημα και το αντίστροφο».

Και οι φίλαθλοι;

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Το πάθος των οπαδών και των ανθρώπων που πηγαίνουν στο γήπεδο είναι εντυπωσιακό. Είναι σαν τρόπος ζωής. Ενώ στην Ισπανία δεν είναι τόσο πολύ θεωρώ».

Ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει καλά. Μας είπες ότι παλεύει για να μπεις στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη;

«Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και απομένουν αρκετές αγωνιστικές και αρκετοί πόντοι για να το καταφέρουμε το οποίο είναι καλό. Θεωρώ ότι με την καθημερινή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Πως είναι μια καθημερινή μέρα του Χοκίν Εσπράθα;

«Δεν βρίσκομαι εδώ περισσότερο από μια εβδομάδα για να έχω συνηθίσω. Όλα είναι καινούρια για μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει έκπληκτος από την περιοχή όπου μένω. Είναι πολύ όμορφη ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω την θάλασσα. Μου αρέσει».

Μας προκαλεί έκπληξη το ότι δεν μπόρεσες να διακριθείς ούτε στην Οσασούνα, ούτε στην Ουέσκα και τώρα είσαι στον Παναθηναϊκό. Ένα σύλλογο ανώτερο από τους άλλους δυο. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά έτσι;

«Το ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα σε πάει. Τώρα είμαι εδώ και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Όλα τα άλλα είναι παρελθόν».

Μιλώντας για την Οσασούνα πως βλέπεις την κατάσταση;

«Πιστεύω και ελπίζω να σωθεί».

Μετά από αυτό το σημαντικό βήμα στην καριέρα σου ποιος είναι ο στόχος σου πλέον στον κόσμο του ποδόσφαιρου;

«Να απολαύσω όλα αυτά που βρίσκονται γύρω μου και να μαθαίνω τα πάντα μέρα με την μέρα. Ότι έρθει καλώς να έρθει. Είμαι ανοιχτός σε όλα. Αν είσαι χαρούμενος εκεί που βρίσκεσαι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν εύκολα».

Θετικός ο Παππάς, αλλά…

13/02/2013
 Απόπειρα να μικρύνει το… καλάθι που πρέπει να κρατούν οι φίλοι της ΑΕΚ σχετικά με το ενδεχόμενο συστράτευσής του στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε ο Πέτρος Παππάς.

Θετικός ο Παππάς, αλλά…
Η συνάντηση του Πέτρου Παππά με αντιπροσωπεία της ORIGINAL έβγαλε την ευχάριστη αν μη τι άλλο είδηση πως ο πρώην μεγαλομέτοχος δέχεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει τις προοπτικές συνεργασίας για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, μιλώντας στο περιβάλλον του, ο Παππάς προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους. Τόνιζε λοιπόν ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα του παρελθόντος και ότι λόγω αυτού δεν μπορεί να κάνει «σπουδαία πράγματα» για την ΑΕΚ.

Σημείωνε, από την άλλη, ότι δεν δεσμεύτηκε για ραντεβού με την πλευρά Μελισσανίδη, ωστόσο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν εκείνος -ή οι οργανωμένοι- προγραμμάτιζαν μια τέτοια συνάντηση και με άλλους επιχειρηματίες να δώσει το «παρών».

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που βγαίνει προς τα έξω από το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου είναι πως δεν σκοπεύει να δρομολογήσει ο ίδιος εξελίξεις για να επιτευχθεί σύγκλιση με την πλευρά Μελισσανίδη.

Αφήνεται να εννοηθεί, δε, πως ακόμα και στην περίπτωση που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του, δεν θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στον βαθμό που θα περιμένει εκείνος ή ενδεχομένως ο κόσμος της ΑΕΚ.

Ανακούφιση με Τάτο και Παπαζαχαρία

13/02/2013
 Μια-δύο μέρες εκτός προπονήσεων του Άρη θα μείνουν οι Τάτος και Παπαζαχαρίας, που θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ανακούφιση με Τάτο και Παπαζαχαρία
Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν οι Ανδρέας Τάτος και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Οι δύο παίκτες, που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, υποβλήθηκαν σε υπέρηχο, που ήταν «καθαρός». Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά και ο δεύτερος ένα «τσίμπημα» στη γάμπα.

Αμφότεροι θα μείνουν εκτός προπόνησης την Τετάρτη και πιθανότατα την Πέμπτη για να ξεκουραστούν, ωστόσο, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Χαμηλώνει τον πήχη

13/02/2013
 Δεν δεσμεύτηκε ο Πέτρος Παππάς να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το καλό της ΑΕΚ. Αγωνία στις τάξεις των οπαδών για το μέλλον της ομάδας.

Χαμηλώνει τον πήχη
Αρνητικός να αναλάβει τη δέσμευση της κάλυψης των υποχρεώσεων που αναλογούν προς τη μετοχική ομάδα του 2004 στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Πέτρος Παππάς, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μετά τη συζήτηση που είχε ο γνωστός επιχειρηματίας με την τριμελή αντιπροσωπεία της Original είχε γίνει γνωστό πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να βρουν μία λύση για το καλό της Ένωσης.

Ωστόσο, αργότερα έλεγε στο στενό του περιβάλλον: «Μιλήσαμε για όλα τα θέματα της ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τους είπα ότι δεν έχω πλέον δυνατότητα για σπουδαία πράγματα στο οικονομικό επίπεδο, αλλά θα βοηθήσω όπως αλλιώς μπορώ. Δεν δεσμεύτηκα να επιζητήσω συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Εάν βέβαια μου το ζητήσει εκείνος για το καλό της ΑΕΚ, θα συναντηθώ».

Όλα δείχνουν ότι ο Παππάς δεν θα κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά αν δεχθεί κλήση από τον Μελισσανίδη λογικά θα απαντήσει καταφατικά.

Ωστόσο, ακόμα και αν γίνει τελικά η μεταξύ τους συνάντηση είναι δύσκολο να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα, αφού στη μέση μπαίνουν σημαντικά ποσά (που απαιτούνται για να σωθεί η ΑΕΚ) ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει η άποψη του Νίκου Νοτιά. Ωστόσο, και ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ φέρεται να είναι της ίδιας άποψης με τον Πέτρο Παππά.

Από την πλευρά του, ο Μελισσανίδης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους χειρισμούς στην υπόθεση της ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου θεωρεί ότι από την προσπάθεια που γίνεται ενδέχεται να εκτεθεί στο τέλος και να του καταμεριστούν ίσες ευθύνες με εκείνες των μετόχων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν θέλει η όλη διαδικασία να γίνει εμπόδιο ελπίδας για τους οπαδούς της Ένωσης. Σε κάθε περίπτωσης, όμως, ο «τίγρης» έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιστρέψει στα κοινά της διοίκησης, μόνο αν οι νυν και πρώην μέτοχοι αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το έχει πάρει προσωπικά ο Σαββίδης

13/02/2013
 Σε προχωρημένες συζητήσεις για τη δημιουργία προπονητικού κέντρο στη Νέα Ραιδεστό βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν γίνεται η απαραίτητη δουλειά στο τωρινό προπονητήριο της ομάδας

Το έχει πάρει προσωπικά ο Σαββίδης
Στα όριά τους έχουν φτάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο προχθεσινός τραυματισμός του Σεκού Ολίσε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός δεν συμπλήρωσε καν μήνα στην ομάδα και υπέστη θλάση στη γάμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο πως πρόθεσή του είναι να κατασκευάσει το πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα, ώστε εκεί να δουλεύει η ομάδα που έχει οραματιστεί.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλει, λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και διάφορους άλλους λόγους.

Για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, για να χτιστεί στη Νέα Ραιδεστό το προπονητικό κέντρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός μεγάλου συλλόγου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, όπως γράφει η SportDay, έχει εγκρίνει τη τη συγκεκριμένη έκταση μεταξύ πολλών άλλων που είδε από το ελικόπτερο, με το οποίο πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει το οικόπεδο, αλλά η επένδυση δεν θα είναι αποκομμένη από τον δήμο που ανήκει σήμερα, αφού θα επωφεληθεί και εκείνος από την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

Ισως στην απόφαση του Σαββίδη έπαιξε ρόλο κι ότι η Ν. Ραιδεστός είναι καθαρά προσφυγικό χωριό, το οποίο ιδρύθηκε το 1923 με την ανταλλαγή των πληθυσμών της Μικράς Ασίας.

Βγαίνει μπροστά ο Αλαφούζος

13/02/2013
 Κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκινά ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητώντας τρόπο ώστε να τους αφυπνίσει και να μη χάσει ο Παναθηναϊκός το τρένο των πλέι οφ.

Βγαίνει μπροστά ο Αλαφούζος
Η (νέα) καθίζηση -αγωνιστικά και βαθμολογικά του Παναθηναϊκού έχει θορυβήσει όχι μόνο τον κόσμο που είναι φανερό πως έχει «ξενερώσει» αλλά και τους διοικούντες.

Πλέον το «τριφύλλι» βρίσκεται σε δύσκολη θέση η οποία θα γίνει ακόμη χειρότερη την επόμενη χρονιά, αν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την αναγκαιότητα της εισόδου στα πλέι οφ προσπαθεί από την Τρίτη να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει ξεκινήσει σειρά επαφών για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε ήδη με Σεϊταρίδη, Σισοκό και Σο, εξηγώντας τους τη σημασία των επόμενων αγώνων τόσο για το πρεστίζ, όσο και την οικονομική επιβίωση του συλλόγου.

Παράλληλα, άκουσε και τις δικές τους απόψεις για τους λόγους που κάνουν τον Παναθηναϊκό να μεταμορφώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι προς το καλύτερο ή το χειρότερο, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται από την ΠΑΕ προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντί τους.

Φαίνεται πάντως πως δεν υπήρξε συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Γιούρκα Σεϊταρίδη, αν και υπάρχει η πρόθεση για κάτι τέτοιο. Προτεραιότητα άλλωστε των «πρασίνων» είναι να μη χαθεί εντελώς η φετινή χρονιά. Το «αύριο» είναι ακόμη πολύ μακρινό…

Σκέφτεται Ντομίνγκος για ΠΑΟ ο Βαρέλα

13/02/2013
 Την επόμενη μέρα έχει στο μυαλό του ο αρχισκάουτερ του Παναθηναϊκού. Μια μέρα που όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» ίσως βρει τον Ντομίνγκος αντί του Φάμπρι στον πάγκο της ομάδας.

Σκέφτεται Ντομίνγκος για ΠΑΟ ο Βαρέλα
Η αλήθεια είναι πως ο Φάμπρι δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις -και σίγουρα όχι τους παίκτες- στην Παιανία. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμη κι αν καταφέρει να βγάλει τη χρονιά, δύσκολα θα μπορέσει να μείνει και την επόμενη.

Προτεραιότητα βέβαια παραμένει να «σωθεί» η φετινή σεζόν, άλλωστε χρήματα δεν περισσεύουν ούτε για όνειρα, όμως αυτό δεν δείχνει να περιορίζει τις σκέψεις του Ούγκο Βαρέλα.

Όπως αναφέρει η στήλη «Τρελός του χωριού» και η εφημερίδα «SportDay», ο αρχισκάουτερ του Παναθηναϊκού έχει ψηλά στη λίστα του τον Ντομίνγκος, τον συμπατριώτη του προπονητή δηλαδή που βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό πέρυσι.

Φυσικά, πρόκειται για τεχνικό με πολύ υψηλό κασε (800.000 ευρώ είχε ζητήσει από τους «ερυθρόλευκους»), αλλά είπαμε, τα όνειρα δεν κοστίζουν πάντα ακριβά και καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου