ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μαρτίνεθ σε Βαλβέρδε: "Δεν σου λέω τίποτα, είσαι Ολυμπιακός"

Μαρτίνεθ σε Βαλβέρδε: "Δεν σου λέω τίποτα, είσαι Ολυμπιακός"

Ο Βαλβέρδε σχολίασε πως όταν ρώτησε πράγματα για το ματς τον προπονητή της Λεβάντε, ο Μαρτίνεθ του απάντησε: "Ερνέστο, εσένα δεν σου λέω τίποτα, γιατί είσαι Ολυμπιακός".
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει το "παρών" στο γήπεδο της Λεβάντε, το οποίο εδρεύει στην πόλη της Βαλένθια, ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών και νυν της Βαλένθια, περιμένει με ανυπομονησία το ματς Λεβάντε - Ολυμπιακός και σε δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE), μίλησε για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Μεταξύ άλλων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε πως είχε και έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον τεχνικό της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ: "Ο Μαρτίνεθ δεν μου έδωσε και πολλές πληροφορίες για το τι προτίθεται να κάνει. Ερνέστο, είσαι Ολυμπιακός, δεν σου λέω τίποτα, μου μετέφερε".

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: "Περιμένω πως - πως να δω το ματς. Θα είναι κάτι καλό για μένα διότι θα δω πολλούς φίλους.Από εκεί και έπειτα με τον Μίτσελ δεν έχω μιλήσει ακόμα.

Ελπίζω να έχει καλή τύχη. Πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που θα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό".

Για την Λεβάντε, είπε: "Η Λεβάντε είναι μία σκληρή ομάδα. Θα προβάλλει μεγάλη αντίσταση και στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό. Την ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω το υλικό της. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ιστορία πίσω της.

Έχει επίσης το αβαντάζ της έδρας στο δεύτερο ματς σε γήπεδο με κόσμο που παρέχει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές. Σε επίπεδο εμπειρίας ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλές παραστάσεις αλλά και η Λεβάντε έχει έμπειρους παίκτες. Ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα δυσκολίες. Θα είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου