ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ

Ο Σέλβιν Μακ έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις. Περιορισμένη η αγορά, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αλλά ο σύλλογος ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση.
Ο Ολυμπιακός εξέταζε το ενδεχόμενο απόκτησης του Σέλβιν Μακ, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να παίξει στο ΝΒΑ και έχει ως πρώτη επιλογή την παραμονή στην πατρίδα του.

Έτσι, μετά τον Τζέρεμι Πάργκο, ένας ακόμα παίκτης απομακρύνθηκε από τον Πειραιά, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την ανεύρεση ενός ποιοτικού γκαρντ, που θα προσφέρει πόντους και καλή άμυνα.

Οι αξιόλογες λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και μία ακόμα παράμετρο: στο ΝΒΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή επικρατεί ένας μικρός χαμός, καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται για τις τελευταίες κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ντορόν Πέρκινς είναι μία προσιτή περίπτωση από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως σας ενημερώσαμε το απόγευμα, ενώ από το NBDL υπάρχει ένα ακόμα όνομα, αυτό του Σκοτ Μασάντο, ο οποίος είναι περισσότερο οργανωτικός γκαρντ, καθώς δεν είναι το ίδιο απειλητικός από το τρίποντο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει παίκτη για το δεύτερο γύρο της φάσης των "16" της Ευρωλίγκας και το υπόλοιπο της Basket League, αλλά οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου