ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων - Ολυμπιακός 0-3

Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων σε φιλικό ματς που έγινε για τους ανθρώπους του ΕΛΕΠΑΠ της πόλης. "Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων και χαιρόμαστε που οι φίλαθλοι γέμισαν το κλειστό για ένα τόσο σημαντικό σκοπό", είπε ο Σωτήρχος.
Το χειροκρότημα των φιλάθλων που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων κέρδισαν τα παιδιά και οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα του τοπικού Α.Γ.Σ. με την ομάδα μας βόλεϊ γυναικών.

Οι δύο σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν το έργο και την προσπάθεια της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων:"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτού του φιλικού αγώνα.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή τους,  δίνοντας συνέχεια σε μία σειρά δράσεων της ερυθρόλευκης οικογένειας που έχουν ως στόχο  να δώσουν χαρά στα παιδιά αλλά και να προβάλουν φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων και χαιρόμαστε που οι φίλαθλοι γέμισαν το κλειστό για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Το παιχνίδι, αγωνιστικά, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι  η προσφορά του αθλητισμού είναι μεγάλη και έξω  από τις τέσσερις γραμμές των αγωνιστικών χώρων" τόνισε μετά το τέλος του αγώνα που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό (3-0 σετ) ο προπονητής της ομάδας μας, Τέλης Σωτήρχος.

Διαιτητές: Ζησίδης, Σιμόπουλος

Τα σετ: 3-0 (25-09, 25-15, 25-14)


ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Μαγκλάρα Χρ., Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Μπλώτσου, Παππά, Γιώτη, Μητσοπούλου, Τσίλιου, Καρά, Στεφάνου Στ., Στεφάνου Σωτ., Μπόζου, Λιοκάτη, Λεωτσίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου, Κοσμά, Τρατς, Λόκοβιτς, Γιακουμή, Καβαθά, Κονόμη, Μπίλια, Χριστοδούλου, Τέζα, Τένεβα.




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου