ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κυπελλο Ελλαδος:Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1(pics+videos)

Κυπελλο Ελλαδος:Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1(pics+videos)

13/02/2014
 

Ο Θρύλος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!




Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε στο Περιστέρι, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του 0-0 και πέρασε επάξια στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης.

Το pre game της αναμετρησης

Δείτε όλα όσα έγιναν πριν από τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος.


Θύρα 7

Καραισκακη εγινε το γηπεδο του Περιστεριου

Βροντερό
Σε… Καραϊσκάκη μετέτρεψαν περίπου 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού το γήπεδο του Ατρόμητου, στο Περιστέρι. Με φωνή και παλμό έκαναν αισθητή την παρουσία τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.
Μετά τη Βέροια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν και στο γήπεδο του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, εμψυχώνοντας από το πρώτο λεπτό τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Στο πέταλο του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκαν περίπου 1.500 ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι με φωνή και παλμό στάθηκαν στο πλευρό των «ερυθρόλευκων».
Τα περισσότερα πανό που αναρτήθηκαν ήταν από περιοχές της Αθήνας, ωστόσο δεν έλειψαν και αυτά από τη Νεμέα, το Ναύπλιο και τη Μεγαλόπολη.


Ο αγωνας

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με διάταξη 4-4-1-1 και τους εξής ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα: Μέγιερι στο τέρμα. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά οι Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Μπονγκ. Μανιάτης και Εντινγκά στον άξονα και στις πτέρυγες δεξιά ο Κάμπελ και αριστερά ο Πέρεζ. Ο «Τσόρι» ήταν πίσω από τον Ολαϊτάν, στην επίθεση.

Στο 7’ ο Νάστος προωθήθηκε και έκανε ένα σουτ από δεξιά, μέσα στην περιοχή, αστοχώντας. Στο 13’ ο Ναπολεόνι έβγαλε απέναντι από τον Μέγιερι τον Ταβάρες, ο οποίος πλάσαρε άστοχα. Ο Θρύλος απάντησε με ευκαιρία-μισό γκολ! Στο 15’ ο Ολαϊτάν έκανε φοβερή προσποίηση στην άμυνα του Ατρόμητου, σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής και είδε τον Σηφάκη να αποκρούει… ενστικτωδώς και να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι! Από νωρίς το ματς ήταν πολύ ενδιαφέρον και στο 20’ ο Κάμπελ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Μπονγκ και έστρωσε στον «Τσόρι». Ο Αργεντινός σούταρε ψηλά, από πλεονεκτική θέση!

Στο 25’ ο Σαλίνο έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, από δεξιά, εκεί όπου ο Πέρεζ… οριζοντιώθηκε να πάρει κεφαλιά και είδε την μπάλα να σταματάει στην πλάτη του Νάστου! Ο Ολυμπιακός αναπτυσσόταν πολύ από τα άκρα, με τους Μπονγκ και Σαλίνο να ανεβαίνουν και να δίνουν βοήθειες σε Πέρεζ και Κάμπελ αντίστοιχα. Ο Ατρόμητος δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έπαιζε κλεισμένος στην άμυνά του. Εξάλλου, και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν γκολ, προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Μεγάλο πλεονέκτημα, εάν το πετύχαινε, θα είχε ο Θρύλος. Στο 26’ ο Μπονγκ έκανε σουτ με το δεξί, έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Ο «Τσόρι» έκανε ένα καλό σουτ στο 34’, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Σηφάκη και εκείνος να την μπλοκάρει. Ο Ολυμπιακός ενέτεινε, στο επόμενο πεντάλεπτο, την πίεσή του προς την εστία του Ατρόμητου, παίζοντας πολύ από τα άκρα, με τον Κάμπελ και τον Πέρεζ. Παρόλα αυτά, από στημένη φάση, ήταν ο Ατρόμητος εκείνος που σκόραρε πρώτος, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα μας. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ στο 42’ και έπειτα από σύγχυση στο κέντρο της άμυνας, ο Ταυλαρίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση έχει αρχίσει από την εκτέλεση του Ούμπιδες, την ώρα που τρεις (όχι ένας!) παίκτες του Ατρόμητου, είναι σε θέση οφσάιντ, μπροστά από την άμυνα του Ολυμπιακού. Η φάση θα μπορούσε να είχε σταματήσει σε εκείνο το σημείο, όμως ο 2ος βοηθός (Ποντίκης) και κατ’ επέκταση ο διαιτητής Μάνταλος δεν υπέδειξαν την παράβαση.
 

Στο 45’ ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά στο 45’ ο Σηφάκης μπλόκαρε το σουτ του Ολαϊτάν, από πολύ κοντινή απόσταση! Στις καθυστερήσεις ο Γιαννούλης έκανε χέρι μέσα στη μικρή περιοχή του Ατρόμητου, όμως ξανά η παράβαση υπέρ του Ολυμπιακού δεν υποδείχθηκε ποτέ... Αποτέλεσμα αυτού ήταν το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ατρόμητου, γεγονός που δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα. Και βάσει ευκαιριών των δύο ομάδων και βάσει λάθους στην φάση του γκολ του Ατρόμητου, αλλά και σε εκείνη των καθυστερήσεων… Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε 57% κατοχή και έκανε όλο το παιχνίδι, δημιουργώντας και ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ ο Ατρόμητος είχε 43% κατοχή
Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Ολυμπιακό απαράλλαχτο. Στο 52’ ο «Τσόρι» εκτέλεσε υπέροχα κόρνερ από δεξιά και ο Εντινγκά πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Σηφάκη να εκτινάσσεται και να διώχνει με υπερένταση! Πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Λίγο μετά, στο 55’, ο Μπάλλας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή.

Αυτή την φορά, σε αντίθεση με τη φάση του πρώτου ημιχρόνου και το χέρι του Γιαννούλη, ο διαιτητής Μάνταλος υπέδειξε ορθά το πέναλτι, με το οποίο ο Θρύλος ισοφάρισε. Ο «Τσόρι» ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας στο 56’ το 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στο γκολ που χρειαζόταν, με το οποίο έπαιρνε ξανά το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Τσόρι» απείλησε ξανά την εστία του Σηφάκη, στο 61’, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Έλληνα τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65’ ο Ατρόμητος δεν είχε την παραμικρή υποψία φάσης, ενώ ο έλεγχος του αγώνα παρέμενε σε «ερυθρόλευκα» πόδια.

 Ο Ολυμπιακός ήταν εξίσου απειλητικός με το πρώτο μέρος και μάλιστα είχε ανεβάσει ρυθμό, την ώρα που ο Ατρόμητος προσπαθούσε να συνέλθει από την -δίκαια- ισοφάριση που είχε δεχθεί. Αν δεν είχε τον Σηφάκη (ξανά) σε πολύ καλή μέρα, θα μπορούσε να είχε δεχθεί ακόμη περισσότερα γκολ, κάτι που δεν είχε συμβεί εξαιτίας του Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Εντινγκά έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά από κόρνερ του «Τσόρι» και ασθενή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Εντινγκά έκανε νέο ωραίο σουτ στο 70’, όμως η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Σηφάκη. Στο 72’ ο Δημούτσος έκανε σουτ, στην πρώτη υποψία ευκαιρίας του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος.

Το τελευταίο 15λεπτο αναμενόταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Στο 75’ ο Σάμαρης μπήκε στο ματς αντί του Κάμπελ. Ο Μανιάτης έβγαινε περισσότερο από δεξιά και ο Ολαϊτάν έμεινε στην κορυφή της επίθεσης, με τον «Τσόρι» κοντά του. Στο 80’ ο Θρύλος κρατούσε άνετα το 1-1, σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, απέναντι σε έναν ακίνδυνο, μέχρι εκείνο το σημείο, Ατρόμητο.

Ο Μπρίτο πήρε ωραία κεφαλιά στο 83’, με τον Μέγιερι να αντιδρά εκπληκτικά και να διώχνει σε κόρνερ, κρατώντας τον Θρύλο σε τροχιά πρόκρισης! Ο κ. Μίτσελ έριξε στη μάχη τον Σαβιόλα, στο 84’, αντί του «μαέστρου» Ντομίνγκεζ, ο οποίος ήταν ξανά πολύ απειλητικός και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου.

Η ομάδα μας είχε νέα ευκαιρία για τη νίκη στο 89’, αλλά το σουτ του Πέρεζ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Παρόλα αυτά, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Θρύλο να παίρνει επάξια το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης, στον δρόμο για άλλον έναν τίτλο !

Η ταυτοτητα της αναμετρησης 


 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος (76’ Μπρίτο), Γιαννούλης Δημούτσος (85’ Γεωργίου), Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Ταβάρες, Καραμάνος (51’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά, Πέρεζ (90’+1 Μασάντο), Κάμπελ (75’ Σάμαρης), Ντομίνγκεζ (84’ Σαβιόλα), Ολαϊτάν.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου
ΣΚΟΡΕΡ: 42’ Ταυλαρίδης / 56’ Ντομίνγκεζ (πέν.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Μάνταλος (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ιορ. Δημητριάδης (Καστοριάς), Κ. Ποντίκης (Πρέβεζας)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55’ Μπάλλας, 74’ Ταυλαρίδης / 74’ Ολαϊτάν, 90’+3 Μανωλάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / 15’ Ολαϊτάν

Η κριτικη στην διαιτησια

Στο 42’ οι γηπεδούχοι μπαίνουν μπροστά στο σκορ με την προβολή του Ταυλαρίδη – αφού ο Μέγιερι κάνει τα εύκολα δύσκολα υποπίπτοντας σε τεράστιο λάθος χάνοντας την μπάλα από τα χέρια του – ο οποίος βρίσκεται σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ στην εκκίνηση της φάσης που ο Ούμπιδες «γεμίζει» με φάουλ.

Η παράβαση «ξεγυμνώνει» ξεκάθαρα τον δεύτερο συνεργάτη του Μάνταλου έτσι όπως… βγάζει μάτια μέσω της κίτρινης γραμμής του οφσάιντ, σε ένα ριπλέι που προβλήθηκε πολλές φορές από τον συνδρομητικό ΟΤΕ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολιών.

Ήταν μια καταφανέστατη αδικία για τον Ολυμπιακό, που ήρθε να προστεθεί στα «σημεία και τέρατα» των Παππά και Μπαλτά στον πρώτο προημιτελικό στο Φάληρο, αλλά και κόντρα στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων οι οποίοι μπήκαν πειστικά, συγκεντρωμένα, πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί στο γήπεδο για να πάρουν την πρόκριση.
Το αποτέλεσμα ήταν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας την μεσαία γραμμή και την εξέλιξη του ματς και κάνοντας 9 τελικές, από τις οποίες η μία ήταν το δοκάρι του Μάικλ Ολαϊτάν στο 15’, καθώς και 3-4 ακόμα περιπτώσεις από τις οποίες δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.
Κι όμως, κόντρα στη ροή και το ρεαλισμό του ματς, αλλά και κυρίως στα σφυρίγματα και τις υποδείξεις των «αρχόντων» - αφού δεν ήταν μόνο το κραυγαλέο λάθος (!) στην κατακύρωση του γκολ του Ταυλαρίδη, αλλά και το τεντωμένο χέρι του Λαζαρίδη στο 45’+1’ όπου υπήρχε πέναλτι που δεν δόθηκε – οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με την πλασματική εικόνα του 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.
Η φάση που ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός στο 56’ είναι η ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος για το «κάλπικο» προβάδισμα του Ατρόμητου.
Ο Μπάλλας δεν έχει πρόθεση και μάλλον σε μια άτυχη στιγμή του, βρίσκει ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι του και ο Τσόρι κάνει το 1-1 με ιδανική εκτέλεση από την άσπρη βούλα.
Το (επί ώρα) κλάμα του απαρηγόρητου νεαρού διεθνή του Ατρόμητου μετά τη λήξη του αγώνα, σε συνδυασμό με το σχόλιο του Δημούτσου ότι: «χάσαμε την πρόκριση από μια άτυχη στιγμή», διαλύει αποστομωτικά τα όποια σύννεφα αμφισβήτησης υπήρξαν από την απόφαση του Μάνταλου να υποδείξει την εσχάτη των ποινών, εν μέσω κυρίως των γνωστών «ματιών» που… βλέπουν μόνιμα φαντάσματα που ευνοούν τον Ολυμπιακό.

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης

Πετουσαν μπουκαλια στον Μίτσελ

 Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο.
 
Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε. Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Νιώσατε κι εσείς το ίδιο;
Ξέραμε πως η πρόκρισή μας θα ερχόταν μέσα από μία πολύ σκληρή αναμέτρηση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που παλεύει με εντυπωσιακό τρόπο που δεν χαρίζει τίποτα. Η πρόκριση είναι δίκαιη, γιατί ήμασταν στη συνολική εικόνα καλύτεροι, αν και ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος πολύ σκληρός. Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ένα βήμα πριν από την πρόκριση. Όμως σε εκείνο το παιχνίδι ο Σηφάκης ήταν καταπληκτικός, όπως ήταν και σήμερα. Έχουμε παίξει καλά σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες και έχουμε αγωνιστεί, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για μία ομάδα που θα πρέπει να βελτιώνεται.

Θα θέλαμε να μας σχολιάσετε την απόδοση του Εντινγκά, ο οποίος σε άλλα ματς δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Σήμερα όμως έδειξε να ανταποκρίνεται μια χαρά στις απαιτήσεις του αγώνα.
Είναι κάτι το οποίο λέμε συνεχώς και επαναλαμβάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους και όσοι την εκμεταλλεύονται θα παίζουν.

Έλειψαν κάποια στοιχεία από τον Ολυμπιακό ή είστε ευχαριστημένος από αυτά που είδατε;
Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο ημίχρονο παρόλο που χάναμε, οι παίκτες είχαν κρατήσει την ηρεμία τους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που άγγιξαν την τελειότητα, όπως για παράδειγμα ο Ολαϊτάν, του οποίου η απόδοση ήταν καταπληκτική. Στην άμυνά μας δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Πιστεύω δεν κάναμε λάθη. Και εγώ προσωπικά προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου σε τέτοιου είδους παιχνίδια παρά όπως έγινε το Σάββατο στην Βέροια. Γνωρίζοντας το πόσο δύσκολος είναι ο Ατρόμητος, σήμερα η πρόκρισή μας είναι μία πάρα πολύ μεγάλη.

Δύο μήνες μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός δεν είχε πίεση στο πρωτάθλημα. Σήμερα όμως είχε. Αυτό θα σας βοηθήσει ως προς την προετοιμασία σας για τη Μάντσεστερ;
Πίεση υπάρχει πάντα, αλλά ίσως να μην φαίνεται στα παιχνίδια. Υπάρχει καθημερινά στις προπονήσεις. Σήμερα το ματς μπορεί να έληξε ισόπαλο, αλλά έχει γεύση νίκης και είναι ένα από τα παιχνίδια που είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το ματς του Σαββάτου. Δεν ήταν όμως τόσο σημαντική η νίκη επί της Βέροια, όσο το σημερινό αποτέλεσμα. Εμείς καθημερινά προπονούμαστε και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα υψηλού επιπέδου παιχνίδια.

Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά την πρόκριση επί του Ατρομήτου.
Ερνάν Πέρεζ:
«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα και σε μία δυνατή έδρα. Ήμασταν καλοί σε όλο το ματς και παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασισμένοι και τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, αν και δεν είμαι ακόμα στο 100%. Με βοηθάνε, όμως, πολύ και οι συμπαίκτες μου και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα στην συνέχεια».

Ιβάν Μαρκάνο:
«Νομίζω ότι η πρόκρισή μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και εδώ σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην είχαμε μεγάλη ευστοχία, όμως στα σημεία ήμασταν καλύτεροι. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου, διότι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πράγματι νιώσαμε κάπως άβολα, γιατί ο αντίπαλος με την πρώτη ευκαιρία πέτυχε γκολ και προηγήθηκε, αλλά πιστεύαμε ότι θα σκοράρουμε».
Για το αν αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι τελικός:
«Πράγματι ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και το δείχνει η βαθμολογία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση, όμως εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πάμε να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι οι καλύτερες ομάδες, μετά από εμάς».

Παράσχος: "Ο Μπάλλας αισθανόταν ενοχές για το πέναλτι"

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έκαναν κατάθεση ψυχής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Πίστευα πως μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να βρούμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Με αυτό το πέναλτι, που δεν ξέρω αν ήταν και θα το δω στην τηλεόραση, ήρθε αυτό το 1-1.

Το γεγονός πως μπορέσαμε να κοντράρουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό τρεις φορές, ήταν πραγματικά σπουδαίο. Μπράβο στους παίκτες μου που συγκράτησαν τα νεύρα τους και παίξανε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Παραλίγο να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

Είχαμε κούραση από το ματς του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική και αυτό βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν μόνο ο Ουμπίδες που έχασε δυνάμεις. Όσο περνούσε ο χρόνος πέφταμε. Χάσαμε γρήγορα τον Καραμάνο που μας ήταν απαραίτητος. Ο Μπάλλας αισθανόταν ενοχές για το πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν".

Θεοδωρίδης: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο.

Θεοδωρίδης: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία»
Το 1-1 και η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Αυτό το ματς έπρεπε να είναι ο τελικός. Μετά από εμάς ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παρά την πρόκριση έχουμε παράπονα από τη διαιτησία γιατί δεν μας δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Γιαννούλη και επειδή το γκολ του Ατρόμητου ήταν οφσάιντ». 

Σπανός: «Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Σπανός: «Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια»
Πικραμένος για τον αποκλεισμό, αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός μετά το 1-1 στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ άφησε αιχμές για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι «ερυθρόλευκοι».

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που απέδειξαν τις δυνατότητές τους. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν μοιρασμένο, κρατάμε την εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Ο Ατρόμητος μπορεί να κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο και αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το πλέι οφ. Από τη στιγμή που δόθηκε εύκολα ένα πέναλτι και χάθηκαν ευκαιρίες από εμάς, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και ο αποκλεισμός», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών. 





ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου