ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Νικησε αλλα εχασε την προκριση

Νικησε αλλα εχασε την προκριση

12/02/2014
 
 Στο «χρυσό» σετ έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup ο Ολυμπιακός παρότι στην κανονική διάρκεια του αγώνα επικράτησε στο Ρέντη της Νίζνι Νόβγκοροντ με 3-1 σετ.

Η πρόκριση… γλίστρησε στον Ολυμπιακό
Νίκη μεν… αποκλεισμός δε. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην έδρα τους Νίζνι Νόβγκοροντ με 3-1 σετ όπως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup καθώς στο «χρυσό» σετ που ακολούθησε και το οποίο θα έκρινε το εισιτήριο στην τετράδα ηττήθηκε με 15-8.

Οι «ερυθρόλευκοι» είπαν «αντίο» στη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες, πετύχαμε τουλάχιστον μια νίκη με 3-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πανίσχυρος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση αλλά αυτό δεν αλλάζει την σπουδαία εμφάνιση, την νίκη στην κανονικά διάρκεια. Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στα θύματα της Θύρας 7 έστω και καθυστερημένα γιατί την Κυριακή στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Νομίζω η πορεία μας στην Ευρώπη ήταν αξιοπρεπέστατη, φτάσαμε μέχρι εδώ αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και είχαμε πολύ καλή επαφή αυτή την χρονιά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ, Πλάμεν Κονσταντίνοφ είπε: «Εγώ δεν περίμενα εύκολο ματς. Καταρχάς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρους παίχτες από εμάς σε επίπεδο Ευρωπαϊκών αγώνων. Άμα δεν ήταν η... εκκλησία σήμερα μπορούσε να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το «μάθημα» τελείωσε ευχάριστα για μας στο τέλος. Νομίζαμε ότι το άδειο γήπεδο και το πρώτο σετ έχουμε πάρει την πρόκριση και απο κει και πέρα μπήκαμε σε μια δυσκολία που βγήκαμε από αυτήν μόνο στο χρυσό σετ. Αλλάξαμε δύο περιστροφές, μας βγήκαν τρία μπλοκ και τρείς καλές επιλογές στην επίθεση, εκεί πήραμε την διαφορά και τότε ήταν πιο εύκολο για μας γιατί έπρεπε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο να ρισκάρει. Χτύπησαν τρία άουτ και εκεί κρίθηκε το ματς».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Μπόγιαν Γιορντάνοφ απέδωσε τον αποκλεισμό στην έλλειψη ενέργεια του ίδιου και τον συμπαικτών του στο φινάλε: «Είμαι ικανοποιημένος που δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στην Νόβγκοροντ. Νομίζω πως στο χρυσό σετ είχαμε μείνει από δυνάμεις και ήταν το κλειδί που χάσαμε την πρόκριση. Τα θετικά από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού βόλεϊ και θα συνεχίσουμε απο εδώ και πέρα να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ελπίζω η σημερινή εμφάνιση να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Έχω πεί πολλές φορές πως μπροστά στους φιλάθλους μας είναι τελείως διαφορετικά για μας, μας δίνουν δυνάμεις και η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Παρακαλώ τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και η απόδοση μας θα είναι τελείως διαφορετική».

Tα σετ: 3-1 (18-25, 25-21, 25-21, 25-22). Χρυσό σετ: 08-15

Ολυμπιακός (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 4 (3/13 επ, 1 άσσος, 62% υπ-45% άριστες), Γιούρισιτς 14 (9/13 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ), Καλντέιρα 21 (19/39 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 29% υπ – 20% άριστες), Γιορντάνοφ 28 (27/48 επ, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 9 (6/9 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κουρνέτας 1 (επίθεση) / Στεφάνου (λ- 79% υπ-74% άριστες), Μαρούλης, Σωτηρίου

Νόβγκοροντ (Κονσταντίνοφ): Έσκο 6 (2/3 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Οσταπένκο 11 (4/9 επ, 3 άσσοι, 4 μπλοκ), Παβλόφ 21 (21/47 επ), Σάβιν 17 (16/34 επ, 1 μπλοκ, 20% υπ – 20% άριστες), Νίκιτς 16 (10/20 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ, 45% υπ – 31% άριστες), Κουλέσοφ 7 (7/9 επ) / Γιανούτοφ (λ – 58% υπ – 47% άριστες), Αμπράμοφ 1 (επίθεση), Σούλγκιν, Τιούριν 1 (μπλοκ).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου