ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι

15/02/2014
 Την παραδειγματική τιμωρία του φυσιοθεραπευτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Άκη Παναγιωταρά, από τον ΕΣΑΚΕ, κατά του οποίου θα κινηθούν και νομικά, ζητούν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι
Η ανάρτηση σχολίου στο Facebook κατά των αδελφών Αγγελόπουλων από τον φυσιοθεραπευτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Άκη Παναγιωταρά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι ισχυροί άνδρες των Πρωταθλητών Ευρώπης ζητούν από τον ΕΣΑΚΕ την παραδειγματική τιμωρία του ενώ θα κινηθούν και νομικά σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα σε αυτή αναφέρονται τα εξής

Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου