ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ματς-πρόκληση για τον Ατρομητο

Ματς-πρόκληση για τον Ατρομητο

 12/02/2014
 
Να γράψει ιστορία θέλει ο Ατρόμητος στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδος, στη ρεβάνς του 0-0 στο Φάληρο. Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχουν οι γηπεδούχοι.

Ματς-πρόκληση
Να αξιοποιήσει το 0-0 του Καραϊσκάκη καλείται ο Ατρόμητος στη σημερινή (12/2, 20:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ενός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες χρειάζεται να κάνουν ότι και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν με τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν, δηλαδή δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε στο Φάληρο, αλλά έχασε τελικά με 2-1, ενώ στον δεύτερο γύρο έφερε «λευκή» ισοπαλία, όπως και στο εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου.

Στο μυαλό υπάρχει και ο τελικός του 2012, όπου η τότε ομάδα του Γιώργου Δώνη, του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου είχε «λυγίσει» στο προτελευταίο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης. Έχασε με 2-1, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 75’ ο απών από την αποψινή ρεβάνς, Ματίας Ιγκλέσιας.

Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει άλλα δύο από τα σημαντικά του «όπλα» σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι. Εκτός από τον Αργεντινό μέσο είναι τραυματίας επίσης ο Παπαδόπουλος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φυτανίδης, που αποβλήθηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τερματοφύλακας θα παίξει ο Σηφάκης, όπως και πριν δύο εβδομάδες. Δεξιά θα είναι ο Νάστος και αριστερά ο Γιαννούλης, ενώ το δίδυμο Ταυλαρίδης-Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας δεν θα «σπάσει» και πάλι. Οι Δημούτσος και Π. Γκαρσία θα παίξουν στον άξονα. Στα «φτερά» θα είναι ο Ούμπιντες (δεξιά) και ο Μπρίτο (αριστερά). Στην κορυφή θα βρεθεί ο Καραμάνος με τον Ναπολεόνι λίγο πίσω του, μπορεί και στο πλάι του.

Ο 61χρονος τεχνικός θέλει από τους παίκτες τους να μπλοκάρουν τα άκρα του Ολυμπιακού και να τον πιέσουν πολύ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου