ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες"

"Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες"

11/2/2014

 
Την μάχη της θα δώσει την Τετάρτη (17:00) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου στον επαναληπτικό προημιτελικό του Cev Cup, απέναντι στην Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν χάσει με 3-0 στο πρώτο σετ και τώρα στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη θέλει μια "καθαρή" νίκη για να στείλει τον αγώνα στο "χρυσό" σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα.
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουν όλα για την νίκη και τις πιθανότητες πρόκρισης που τους αναλογούν.
"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και θα πρέει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ ισχυρή ομάδα με τεράστιο μπάτζετ αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να παίξουμε ελεύθερα και να παλέψουμε. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο. Η ψυχολογία μας μετά από την ήττα από την Κηφισιά δεν είναι καλή αλλά αυτό το ματς θα δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη για τον κόσμο μας. Τον πικράναμε σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα και θέλουμε να το δώσουμε πάλι χαρά και να τον φέρουμε δίπλα μας στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν", είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου