ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Παίρνουν τα μέτρα τους…

Παίρνουν τα μέτρα τους…

11/2/2014

Παίρνουν τα μέτρα τους… 

Το πρόγραμμα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Προέχει ο αγώνας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών για το κύπελλο, ο επαναληπτικός του 0-0 στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης.
Ακολουθούν δύο παιχνίδι με τους Κρητικούς, στο Φάληρο με τον Πλατανιά και μετά με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να έρθει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας και να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ενδιάμεσα υπάρχει το υπερ-παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Μίτσελ μπορεί να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο ακόμη και όσοι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής εφόσον κληθούν όμως θα στηριχθεί σε έναν κορμό. Είναι το μυστικό του Ισπανού. Ένα σφιχτό σχήμα, που θα κληθεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια ειδικά το ευρωπαϊκό και τα ντέρμπι όπου και μαθηματικά θα κατακτηθεί ο τίτλος του πρωταθλήματος.
Το μυαλό είναι στο παιχνίδι με τους Άγγλους, έστω και ασυνείδητα. Η Γιούναιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο αγγλικό πρωτάθλημα με τελευταίο στραβοπάτημα η ισοπαλία με τη Φούλαμ, μέσα στο Ολντ Τράφορντ όταν έχασε τους τρεις βαθμούς στο 94’ οπότε και δέχθηκε την ισοφάρισε. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες έπαιξε με όλα της τα βαριά χαρτιά και παρ’ όλα αυτά δεν πήρε τη νίκη αν και το γύρισε από 0-1 σε 2-1 μέσα σε δύο λεπτά.

Όμως κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμήσει τους πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι στο φετινό πρωτάθλημα μοιάζουν να είναι πιο δυνατοί εκτός έδρας. Είναι ομάδα με πολλές τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική. Στην άμυνα αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι φανερό. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τη Μάντσεστερ, όπως κάνουν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε παίζουν μέσα είτε έξω από το Φάληρο. Όποιος υποτιμήσει τους Άγγλους θα έχει πρόβλημα. Και αυτό το ξέρουν στο Μεγάλο Λιμάνι και παίρνουν τα μέτρα τους. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου