ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"Όλοι οι αθλητές του Θρύλου ζουν με το ρόλο του φαβορί"

"Όλοι οι αθλητές του Θρύλου ζουν με το ρόλο του φαβορί"

11/2/2014

 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:
«Είναι πολύ σημαντικό που όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, μετά από παρότρυνση του Προέδρου και της Διοίκησης, συγκεντρώθηκαν εδώ για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Με αυτόν τρόπο γνωρίζονται, πρώτα απ’ όλα, όλα τα τμήματα μεταξύ τους, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την αγάπη του συλλόγου προς τους αθλητές του. Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και επιτυχίες. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί που δεν είναι άλλοι από τις πρώτες θέσεις.
Από εκεί και πέρα, στέλνω μια ευχή από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σε αυτή του ποδοσφαίρου να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαίνεται λίγο τρελό, αλλά ο Ολυμπιακός με τη ψυχή που τον διακρίνει μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».
-Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πάει από το καλό στο καλύτερο. Πού θα σταματήσει;
«Δεν έχει τεθεί κανένας στόχος από την αρχή της χρονιάς. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Υπάρχει μια σεμνότητα και μία σοβαρότητα. Αν σκεφτούμε ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ, φέτος όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά και θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή. Αυτό το ξέρουν καλά οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, αλλά και όσοι ασχολούνται με το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Η σεμνότητα και η σοβαρότητα που είπα νωρίτερα, βγαίνει στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με τα Βριλήσσια. Θέλουμε καταρχήν να περάσουμε στους «8» της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί να εκπληρωθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο».
-Πώς αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες το φαινόμενο να έχουν διαρκώς το ρόλο του φαβορί;
«Ο Ολυμπιακός έχει πάντα το ρόλο του φαβορί. Άρα όποιος αθλητής ή αθλήτρια βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού πρέπει να μάθει να ζει και ν’ αναπνέει με αυτή την πίεση και αυτό το βάρος. Το δουλεύουμε και το πολεμάμε στο προπονητήριο. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι τιμή για τους αθλητές που αποτελούν μέλη του Ολυμπιακού και να εκπροσωπούν επάξια τον σύλλογο. Το γνωρίζουν καλά οι αθλήτριες. Φέτος ίσως ακόμη πιο πολύ. Όλες οι ομάδες θέλουν κερδίσουν τον πρωταθλητή. Θέλω να πιστεύω ότι με καλή δουλειά, καλή διαχείριση, αλλά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας προσφέρουν τη στήριξή τους, θα εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας».  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου