ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Aποφασιστε αν εισαστε με τον Ολυμπιακο και οχι με οποιον σας συμφερει...

Aποφασιστε αν εισαστε με τον Ολυμπιακο και οχι με οποιον σας συμφερει...

12/02/2014



Σε ολους τους γαυρους σηκωθηκε η ...τριχα καγκελο  οταν ειδε το πρωτοσελιδο τιτλο της ερυθρολευκης εφημεριδας ΦΩΣ να εκθειαζει την συντριβη του ΠΑΟΚ απο τον Παναθηναικο με βαρυγδουπο τροπο, και για την γενναιωδωρη προσφορα του Βαγγελη Μαρινακη που χλευαστηκε απο τα πρασινα media  για την ανακατασκευη των γκρεμισμενων σχολειων στην Κεφαλονια.
 Η αναγνωριση ηρθε απο την UEFA και την  AIPS αλλα για το ΦΩΣ περα βρεχει...Ιδου και το λινκ δια του λογου το αληθες...
http://www.olympiacos24.gr/content/football/33734-anagnwrish-apo-uefa-kai-aips
Ο αρθρογραφος του συγκεκριμενου τιτλου στην εφημεριδα ειναι  ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και αρχισυντάκτης στο αθλητικό τμήμα του Σκάι Πάνος Βόγλης που απλα κανει την δουλεια του αφεντικου του, του Γιαννη Αλαφουζου.
Δεν εχουμε κατι με τον Βογλη, βαζελοκαλαμαρας ειναι την δουλεια του κανει να γραφει και να περιγραφει βαρυγδουπα ρεπορταζ και τιτλους ετσι για να καλυψει την ανυπαρξια του αφεντικουλη του που τουδωσε ψωμακι...
ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΑΧΟΥΜΕ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΦΩΣ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ Η ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩΓΙΑ ΝΑ ΤΑΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ?
Οταν εγω φωναζω και κραζω τους ερυθρολευκους δημοσιογραφους ξερω τι λεω και τι γραφω και ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι...κανεις τους σχεδον δεν απαντα οπως πρεπει οταν δεχεται αδικα τοση λασπη ο Προεδρος του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης και η ομαδα γενικωτερα, απανταμε εμεις γιαυτους καθε φορα και αυτοι σαν γνησια κοτοπουλα επαναπαυονται στα  πουπουλακια τους.
Προσφατα ειχαμε δει να διωχνουν ερυθρολευκους δημοσιογραφους απο πρασινα ιστολογια και εφημεριδες επειδη ηταν γαυροι η ο αδελφος τους ηταν δημοσιογραφος του Ολυμπιακου και σεις εχετε πρωτη μοστρα τον βαζελο καλαμαρα του ΣΚΑΙ και του επιτρεπεται να γραφει πρωτο και κεντρικο τιτλο της εφημεριδας για τον Παναθηναικο ? παμε καλα? 
Γιατι δεν τον βαζετε να γραφει για τον βαζελα...οκ αλλα οχι και κεντρικους τιτλους σε ερυθρολευκη εφημεριδα αλλα δεν ειναι μονο αυτο...το ΦΩΣ γενικοτερα τελευταια  το εχει ριξει στο σορολοπ και δεν παρουσιαζει ερυθρολευκα θεματα οπως πρεπει να ειναι η καθολου και αυτο δεν το λεω εγω το λενε πολλοι γαυροι  αναγνωστες του που πολλοι απο αυτους εχουν σταματησει πλεον να τον αγοραζουν.
Ε...οχι ο κοσμος του Ολυμπιακου να σας ζει και σεις να γραφετε πρασινες παπαριες σε κεντρικο τιτλο να πατε στον Αλαφουζο να σας ταισει...οι γαυροι τελος...ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΕΙ...και οχι μονο για το ΦΩΣ αλλα για ολους τους δημοσιογραφους το λεω...τοχετε παρακανει καιρο τωρα 
και μας το παιζετε φιρμες και με μπλαζε υφος σκατε μυτη στο Καραισκακη  και το παιζετε καποιοι και καποιοι  γαυροι σας κανουν και παρεα ετσι για να κερδισουν δημοσιοτητα και φωτογραφιζονται μαζι σας...καινουργια μοδα και αυτη...καντε μαγκες ρε τους πουθεναδες που δεν εχουν πληρωσει ουτε ενα εισητηριο για τον Ολυμπιακο και δεν ειναι καν μελη ουτε το δεκαρικο εχουν δωσει για την ετησια συνδρομη στον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο...και ολα αυτα τα χρονια ζουν τις οικογενειες τους απο τους ερυθρολευκους αναγνωστες τους...

ΞΕΡΩ..ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ  ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙΑ...
Εμεισ ομως δεν ειμαστε δημοσιογραφοι ειμαστε οπαδοι του Ολυμπιακου και δεν πληρωνομαστε για τον χρονο που αφιερωνουμε για την μεγαλη μας αγαπη..καθεστε και λετε παντου τωρα μας εγιναν και οι Bloggers δημοσιογραφοι..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΑΡΘΡΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ , ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ...
Η αποψη μου για να τελειωνουμε ειναι οτι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρεπει να δει αυτην την κατασταση που επικρατει και να κλεισει την πορτα στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ δημποσιογραφους , δεν τους χρειαζομαστε...χρειαζομαστε μονο ειλικρινα ερυθρολευκους εκδοτες και δημοσιογραφους που θα γραφουν για ολα και για τα καλα και για τα κακα του Ολυμπιακου...αντικειμενικα, και οταν δεχετε λασπη ο Ολυμπιακος και η διοικηση του να απαντουν με αποδειξεις και γεγονοτα.
Αν δεν το παρετε χαμπαρι και δεν το κανετε τοτε θα δειτε τον κοσμο του Ολυμπιακου μπροστα σας και με πρωτη κινηση να μην ξανααγορασει τις εφημεριδες σας εαν και εφοσον δεν τηρειτε τις ερυθρολευκες προυποθεσεις που απαιτουνται,και δευτερο βημα η ΘΥΡΑ 7 να σας κλεισει την πορτα στο Γ.Καραισκακης.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ..Η ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Kαι για να ειμαι σωστος και δικαιος με καποιους ερυθρολευκους δημοσιογραφους...
ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ , ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ
ΣΤΟ OLYMPIAKOS 24 ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
http://www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/33741-shmera-ta-fwta-kai-o-fwtismos 
Και για ποιον δεν γνωριζει τι οπαδικης προτιμησης ειναι ο δημοσιογραφος Πανος Βογλης που εγραψε αυτον τον κεντρικο τιτλο στο ΦΩΣ...Ιδου

Απο την συνεντευξη που ειχε δωσει στην συναδελφο του Ευη Τσολακη

Είναι από τους πιο καταξιωμένους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και αρχισυντάκτης στο αθλητικό τμήμα του Σκάι .Τη φωνή του την συνδέουμε στους περισσότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες . Είναι από τους κορυφαίους σε επίπεδο γνώσεων στον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για τον Πάνο Βόγλη. Ξεκλέβοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του μας μιλάει για τις παιδικές του αναμνήσεις και τη δική του γνώμη πάνω στο ποδόσφαιρο..

ΕΡ. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία ;
Π.Βόγλης : Tυχαία.. Είχα έφεση στα αθλητικά από πιτσιρικάς .Από το δημοτικό έβλεπα αγώνες ,ήμουν πωρωμένος . Ξεκίνησα από το ΤΕΙ  ΟικονομικώνΛογιστικής και κάποια στιγμή μου λέει η μητέρα μου “Θέλεις να ασχοληθείς με αυτό που σπουδάζεις ; ” και της απάντησα όχι . Μπαίνω φαντάρος  και μου ήρθε  η αναλαμπή να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία . Πήγα στη σχολή του Σωτηρακόπουλου (Κέντρο Αθλητικής Δημοσιογραφίας) και ξεκίνησα δυναμικά .Τους άρεσε η φωνή μου και το ένα έφερε το άλλο. Ήμουν τυχερός τότε !

ΕΡ. Τελειώνοντας το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ ποια ήταν τα πρώτα σου βήματα στο χώρο ;
Π.Βόγλης :  Ξεκίνησα με το SPORFM , έπειτα δούλεψα στο παλιό Σκάι στο αθλητικό ρεπορτάζ , μετά στον Alpha , απλήρωτος εννοείται χωρίς λεφτά όλα αυτά ! Δεν είχα εμπειρία , μου δίνανε πράγματα να κάνω συνέχεια . Μου άρεσε πολύ που έπαιρνα την κάμερα και κυνηγούσαμε παίκτες για να τους πάρω συνέντευξη . Όταν ήμουν στο γήπεδο ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και ότι δεν ήξερα το μάθαινα πολύ γρήγορα γιατί μου άρεσε . Σε αυτό με βοήθησε γιατί είχα πολύ καλούς συναδέλφους όπως : Χ.Σωτηρακόπουλος , Χ.Αλευρόπουλος πολύ καλός δημοσιογράφος - παρόλο που είναι παρεξηγημένος – έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε παιδιά . Επίσης με βοήθησε πάρρα πολύ ο Σ.Πρίντεζης ήταν ο αρχισυντάκτης μου στο τότε Σκάι .

ΕΡ. Πως ήταν η πρώτη σου εμπειρία σχολιασμού και μετάδοσης αγώνα ;
Π.Βόγλης : Επειδή εγώ με τον παρελθόν δεν έχουμε άριστες σχέσεις(γέλια) δεν κρατάω αρχεία ,τηλεοπτική δεν θυμάμαι σίγουρα ,ραδιοφωνική θυμάμαι και ήταν στο SPORFM..  Πήγα σε ένα γήπεδο στον αγώνα Πρώτης Εθνικής. Δεν έκανα 90 λεπτά αναμετάδοση έβγαινα κατά διαστήματα . Στα άνα-διαστήματα που έβγαινα όμως ένιωθα μεγάλη ευχαρίστηση . Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα την πρώτη μου τηλεοπτική μετάδοση που ήταν ο Παναθηναϊκός στο εξωτερικό – πολύ μεγάλη εμπειρία

 « Εγώ επειδή έκανα χρόνια ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι είμαι παναθηναϊκός ! Δεν είναι έτσι ! Εγώ είμαι επαγγελματίας !»

EΡ. Τηλεόραση – ηλεκτρονική ενημέρωση ! Ποιο από τα δυο υπερτερεί στην αθλητική δημοσιογραφία ;
Π.Βόγλης : Η εικόνα είναι πολύ πιο δυνατή .Όταν βλέπω δυο άνθρωποι πλακώνονται στα γήπεδα από το να μου το γράφεις είναι πολύ πιο δυνατό . Η εικόνα υπερτερεί ξεκάθαρα .«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» .Στο καλό site όμως , εκεί μπορείς να γράψεις αυτό που πραγματικά θες ! Δηλαδή : Έχεις πάει σε έναν αγώνα , τον έχεις καταγράψει  και γυρίζεις σπίτι να τον γράψεις , εκεί πρέπει να δείξεις τι γίνεται , ποιος είσαι , τι έχεις να δώσεις στον κόσμο ! Είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις μια εικόνα με κείμενο όπου εκεί είναι η μαγκιά του δημοσιογράφου ! Έχει μαγεία το γραπτό αλλά σαφώς υπερτερεί η εικόνα.

ΕΡ. Υπάρχει ψύχραιμη προσέγγιση όσο αφορά την αθλητική ενημέρωση ;
Π.Βόγλης : Υπάρχει ψύχραιμη προσέγγιση αρκεί να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ο οπαδικός τύπος δεν έχει , έχει βγει στην Ελλάδα για να φανατίζει . Ο μη- οπαδικός τύπος δεν θέλει να φανατίζει αλλά και αυτός κάποιες φορές ξεφεύγει . Νομίζω έχει να κάνει με τον Έλληνα .Ο Έλληνας  άμα διαβάζει κάτι ήρεμο θα πει « Τι βλακεία διάβασα τώρα»  Άμα όμως διαβάσει κάτι φανατισμένο-ακόμα και να μην είναι τεκμηριωμένο- θα τον τραβήξει περισσότερο .

ΕΡ. Ένας ρεπόρτερ πρέπει η δεν πρέπει όταν κάνει ρεπορτάζ να υποστηρίζει την ομάδα του ;
Π.Βόγλης : Δεν πρέπει ξεκάθαρα . Εκεί πρέπει να δείχνεις πόσο επαγγελματίας είσαι! Δεν σε πληρώνει ο εργοδότης σου η δεν σε διαβάζει ο αναγνώστης γιατί είσαι παναθηναϊκός η Ολυμπιακός . Από σένα περιμένει να τον ενημερώσεις ψύχραιμα . Δεν βοηθάει να είσαι οπαδός της ομάδας γιατί κάποια στιγμή δεν είσαι ψύχραιμος , δεν είσαι αντικειμενικός , είσαι πιο συναισθηματικός . Εγώ όταν ξεκίνησα να κάνω αυτό το επάγγελμα δεν με ενδιέφερε ποια ομάδα θα κερδίσει και ποια θα χάσει ! Επειδή έκανα χρόνια ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι είμαι παναθηναϊκός ! Δεν είναι έτσι ! Εγώ είμαι επαγγελματίας !Δεν με ενδιαφέρει αν θα κερδίσει η θα ΄χασει για θέμα συναισθηματικό , με ενδιαφέρει για θέμα δουλειάς !Όλοι είμαστε σε κάποια ομάδα –δεν είναι ντροπή – είναι ντροπή να υπερτερεί στην δουλειά του ρεπόρτερ.

ΕΡ. Ως αθλητικός ρεπόρτερ θα ήθελα τη γνώμη σου πάνω στα «στημένα παιχνίδια». Θα υπάρχει πάντα ο παράγοντας των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων ;
Π.Βόγλης: Aυτό είναι παγκόσμιο .Στην Ιταλία είχε γίνει ένα γκάλοπ πριν από χρόνια το 2007  και τους είχαν κάνει αυτή την ερώτηση! Ένας στους δύο είπε  ναι !! Στο γήπεδο όμως πηγαίνουν. Πιστεύουν ένας στους δύο ότι είναι στημένοι αγώνες  αλλά πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί βλέπουν καλό θέαμα. Βλέπουν παικταράδες δισεκατομμυρίων .Στην Ελλάδα όμως έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα .Και εδώ «στήνονται αγώνες» και μπορεί να «στήνονται αιωνίως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ένα μίζερο πρωτάθλημα .Όσο υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα θα «στήνονται αγώνες» . Υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα ! Ποιος ξέρει ο αγώνας που θα γίνει αν είναι «στημένος» το ξέρει κανείς ; Δεν θα το μάθει ποτέ κανείς αλλά εσύ πως το αντιμετωπίζεις μετά!

ΕΡ. Με αφορμή την οικονομική κρίση γίνονται πολλές μεταγραφές παικτών .Τι πιστεύεις για το μέλλον των ομάδων ;
Π.Βόγλης: Γίνονται λιγότερες από ότι παλιά , δεν γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην επηρεαστεί από μια τέτοια κρίση. Σίγουρα παίρνουν περισσότερα λεφτά από ότι ο μέσος έλληνας εργαζόμενος αλλά το μέλλον είναι τραγικό !Εγώ νομίζω θα πεθάνουν οι ομάδες ..γιατί είναι εταιρείες . Η ιδέα της ομάδας ,δεν θα σβήσει αλλα η ομάδα μπορεί να μην υπάρχει . Όταν δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα των παικτών , το πετρέλαιο τους , τα οδοιπορικά για να κάνουν μετακινήσεις , αυτή η ομάδα έχει τελειώσει !Υπάρχει ακόμα γιατί πρέπει να υπάρχει! Για μένα το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν υπήρχε οργάνωση όλα αυτά τα χρόνια και κάποια στιγμή έρχεται οικονομική στραβή και θα γίνουν ακόμα χειρότερα γιατί δεν υπάρχει σχέδιο!

ΕΡ. Τελειώνοντας θα ήθελα να μας πεις ένα απραγματοποίητο όνειρο σου και τη δική σου ευχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο !
Π.Βογλής : Θα ήθελα πολύ να περιγράψω τον τελικό στο NBA – το αμερικάνικο μπάσκετ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο- Ενώ ασχολούμαι περισσότερο με το ποδόσφαιρο μου αρέσει παρά πολύ το μπάσκετ !! Θα ήθελα πολύ να περιγράψω –όχι τελικό- αγώνες του μουντιάλ !

Όσο αφορά την ευχή , δεν μου αρέσουν οι ευχές αλλά οι πράξεις !Το να πλακώνονται κορυφαίοι επιχειρηματίες για τη μπάλα είναι πιο αστείο από ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος .Δεν βγάζει πουθενά και πρέπει κάτι άλλο να γίνει ! Ευχή μου λοιπόν είναι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να αλλάξουμε δρόμο γιατί  δεν θα  υπάρχει μέλλον !!

Ευχαριστούμε πολύ το Σ.Ε.Φ για τη φιλοξενία της συνέντευξης. Ευχαριστούμε πολύ τον κο Πάνο Βόγλη για την παραχώρηση της συνέντευξης !!

Κι το λινκ δια του λογου το αληθες.
http://www.parle.gr/newindex.php?id=24#.Uvs5Pc7NXb1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου