ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Sold out» και στις κάμερες για Ολυμπιακό-Μάντσεστερ Γιουναιτεντ

«Sold out» και στις κάμερες για Ολυμπιακό-Μάντσεστερ Γιουναιτεντ

11/02/2014
 
 Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν οι τεχνικές λεπτομέρειες, για την τηλεοπτική παραγωγή της μεγάλης αναμέτρησης της 25ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μάντσεστερ Γ.

«Sold out» και στις κάμερες για Ολυμπιακό-Μάντσεστερ Γ.!
Ο αριθμός των καμερών και των κάθε είδους τεχνικών διευκολύνσεων θα είναι ο μεγαλύτερος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο Καραϊσκάκη, για κάλυψη αγώνα ελληνικού ή διεθνούς ενδιαφέροντος. Και ασφαλώς θα είναι μεγαλύτερος από εκείνον που απαιτήθηκε για την κάλυψη της τελευταίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού (κόντρα στην Άντερλεχτ), για τη φάση των ομίλων.

Οι πληροφορίες της «Στάσης media», λοιπόν, αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 30 κάμερες (και για την pre game εκπομπή που θα βγάλει η Nova ίσως και νωρίτερα απ' τις 8 το βράδυ, στις 25/2).

Και με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος, αλλά και αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι μία ομάδα με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο (που μεταφράζονται σε αντίστοιχους τηλεθεατές), στόχος είναι να παρουσιαστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες, το συνδρομητικό (πιθανότατα το Novasports 2 θα έχει τη μετάδοση) θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην pre game, η οποία θα βγει απ' τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Καραϊσκάκη. Με πολλούς καλεσμένους, οι οποίοι σίγουρα δεν θα προέρχονται μόνο απ' τον χώρο του ποδοσφαίρου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου