ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι διαπιστεύσεις για τη Manchester United

Οι διαπιστεύσεις για τη Manchester United

11/02/2014

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Champions League.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Champions League με αντίπαλο την αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για τα ακόλουθα:
Όσοι επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εν λόγω αγώνα, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση accreditations@olympiacos.org, ή μέσω FAX, στον αριθμό 210 4131555, μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» θα λειτουργήσει διαπιστευτικό σύστημα και για τις ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ την παραμονή του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του ματς. Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προηγούμενη ημέρα, καθώς και εκείνη που θα λάβει χώρα μετά το τέλος του αγώνα, οφείλουν να διευκρινίσουν στα e-mail που θα αποστέλλουν στο Γραφείο Τύπου, το όνομα του δημοσιογράφου που θα διαπιστευτεί.
Αιτήματα που θα φτάσουν στο Γραφείο Τύπου εκπρόθεσμα, ή μέσω άλλης μορφής (sms, τηλεφωνικά, ή μέσω οποιουδήποτε Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή μη) ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ.
Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου στο τηλέφωνο 210 4143000 την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Φεβρουαρίου 2014 και την ΠΕΜΠΤΗ 20 Φεβρουρίου 2014 και ώρες 12:00 με 19:00, προκειμένου να ενημερωθούν εάν το αίτημά τους έχει εγκριθεί.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.olympiacos.org) για τον τρόπο παραλαβής των διαπιστεύσεων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου