ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αναμονή για Λίβερπουλ και Μήτρογλου!

Αναμονή για Λίβερπουλ και Μήτρογλου!


11/2/2014


Αναμονή για Λίβερπουλ και Μήτρογλου!
Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου έχει μπει στην... ζωή των φίλων της Φούλαμ. Ο διεθνής στράικερ αποτέλεσε την μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία των "κότατζερς" και όλοι περιμένουν με αγωνία το ντεμπούτο του. Κάτι που ήθελαν να γίνει στο ματς με την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, αλλά ο Ρενέ Μόλεστιν αποφάσισε την τελευταία στιγμή, να αναβάλει την συμμετοχή του.
Στην Φούλαμ θέλουν τα γκολ του "πιστολέρο" αναφορικά με την μάχη της σωτηρίας στην Πρέμιερ και τα σχόλια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, είναι καθημερινά, αναφορικά με τις εξαιρετικές του ικανότητες.
Πολλοί επιθυμούν να τον δουν να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με την Λίβερπουλ, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, όπως έχει κάνει γνωστό η Φούλαμ, η απόφαση για το παιχνίδι θα παρθεί σήμερα στις 17:00. Υπάρχουν ανησυχίες για την έγκαιρη πρόσβαση των φιλάθλων, στο γήπεδο, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό, αλλά και την ασφάλεια του αγώνα.
Επιθυμία των φίλων της Φούλαμ είναι να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, αλλά και να κάνει σε αυτό, το ντεμπούτο του, ο Κώστας Μήτρογλου. 


Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου