ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο κανάλι της Μάντσεστερ!

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο κανάλι της Μάντσεστερ!

14/02/2014
Δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα ανάμεσα τους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα προβάλει ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο κανάλι της Μάντσεστερ!
Τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα –ανάμεσά τους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό- θα προβάλει ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς της να γνωρίσουν τον αντίπαλο τους στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το MUTV δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς της την μοναδική ευκαιρία να κάνουν το δικό τους σκάουτινγκ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ και του πρωταθλητή Ελλάδος», αναφέρει η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Σε αυτή διευκρινίζει ότι είναι η πρώτη φορά που ο τηλεοπτικός σταθμός της αγγλικής ομάδας εξασφαλίζει τα δικαιώματα αγώνων ενός αντιπάλου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάνει ειδική μνεία ότι ένα από τα δύο ματς τα οποία και προβάλει το κανάλι θα είναι και το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό με τον Παναθηναϊκό!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου