ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αντι να απαντησει προκαλει ο Βασιλακοπουλος

Αντι να απαντησει προκαλει ο Βασιλακοπουλος

11/02/2014

Ολοι γνωριζουμε το ποιον του βρυκολακα του Ελληνικου μπασκετ τον Βασιλακοπουλο ολοι γνωριζουμε οτι ειναι παλιος καλαθοσφαιριστης του βαζελα και μεχρι σημερα εχει κλεισει τα ματια εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον,σε ολες τις σφαγες του μπασκετικου Ολυμπιακου

Η λεξη διαφανεια ειναι αγνωστη για τον Βασιλακοπουλο , δεν υπαρχει καν στπο λεξιλογιο του ενω ειναι υποχρεωμενος να δωσει στην δημοσιοτητα το ονομα του χρηματοδοτη οποιος και να ειναι.Προκειται για την Εθνικη ομαδα και οχι για Ελληνικο συλογο , ποιος ο λογος λοιπον να παραμενει κρυφος?Οποιος και αν ειναι εφοσον εβαλε το χερι στην τσεπη και πληρωσε την wild card θα επρεπε να ειχε βγει το ονομα του να του πουμε και ευχαριστω του ανθρωπου, αλλα για να παρφαμενει κρυφο ...καποιο λακο εχει η φαβα.Και δεν φτανει αυτο, προκαλει κιολας με τις δηλωσεις του αποκαλωντας τους αδελφους Αγγελοπουλους ...φθηνους...φθηνοι οι Αγγελοπουλοι και καλο παιδι ο κατα δηλωσην του ...ο εφευρετης της αλητειας...ΕΛΕΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΗΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ.

Ιδου και η ειδηση...

Η ΕΟΚ αποκαλεί τους Αγγελόπουλους φθηνούς;


Προκαλεί η πλευρά της ΕΟΚ, η οποία αντί να δώσει απαντήσεις για το που βρέθηκαν οι 850.000 ευρώ σε περίοδο οικονομικής κρίσης, χαρακτήρισαν... φθηνούς τους Αγγελόπουλους.
Επίσημη απάντηση στην επιστολή των Αγγελόπουλων δεν υπήρξε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ή την ΕΟΚ. Ανεπίσημα όμως υπήρξε απάντηση μέσω Κρήτης από παράγοντες της Ομοσπονδίας κι από τη στιγμή κανείς δεν την έχει διαψεύσει ως τώρα, σημαίνει ότι είναι εν γνώσει του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του.

Η απάντηση της ΕΟΚ λοιπόν ήταν να παραπέμψουν τους δημοσιογράφους σε πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου στον Sentra 103,3…

"Ένα κέντρο ψάχνει να βρει ευκαιρίες να αποσταθεροποιήσει την ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της. Είναι γνωστοί και οι ενορχηστρωτές και αυτοί που θα εκτελούσαν, αλλά δεν θα ασχοληθώ μαζί τους. Είναι φθηνοί και κάνουν ζημιά στο εθνικό μας άθλημα. Είναι εσωτερικοί και κάποια στιγμή θα τους ονομάσω. Αλλά είναι εύκολα προσδιορίσιμοι και αναγνώσιμοι...".

Δηλαδή η ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος λένε τους Αγγελόπουλους φθηνούς; Λένε για τους ανθρώπους που έχουν ξοδέψει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για το ελληνικό μπάσκετ ότι κάνουν ζημιά στο εθνικό μας άθλημα; Ρε πάτε καλά; Ο Βασιλακόπουλος συμφωνεί μ’ αυτή τη θέση;

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη απρέπεια που έχει γίνει ως τώρα από την Ομοσπονδία, αλλά μάλλον θα έχουμε και συνέχεια γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μέτρο και συνεχώς με εκπλήσσουν.

Επαναλαμβάνουμε, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ασπάζεται αυτή τη θέση; Από τη στιγμή που δεν έχει διαψευστεί, την ασπάζεται!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου