ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Eρασιτεχνης Ολυμπιακος:Η κοπή της πίτας των αγωνιστικών τμημάτων (pics+videos)

Eρασιτεχνης Ολυμπιακος:Η κοπή της πίτας των αγωνιστικών τμημάτων (pics+videos)

Τα επτά φλουριά έδωσαν ισάριθμες δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ από το REDSTORE.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τ’ αγωνιστικά τμήματα του Ερασιτέχνη. Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Βόλεϊ, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Πόλο, η αγωνιστική ομάδα της Κολύμβησης, η ομάδα του Στίβου και του Πινγκ Πονγκ μαζί με τους προπονητές και τους εφόρους έδωσαν το παρών στην μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού. Τα τμήματα μας που βαδίζουν και φέτος στο δρόμο των επιτυχιών άκουσαν ευχές και η γιορτή αυτή έδωσε την ευκαιρία στα μέλη των ομάδων να συζητήσουν μεταξύ τους για την πορεία τους και τους στόχους τους. Το παρών από την Διοίκηση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Ταμίας του ΔΣ Δημοσθένης Λαζαρίδης, αρκετά μέλη αλλά και η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Επίσης από το ΤΑΑ το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και το μέλος Λευτέρης Χρυσοφάκης.


Την εκδήλωση στην Ιστορική Λέσχη άνοιξε με την ομιλία του ο κ. Θεοδωρακάκης ο οποίος έκοψε και φέτος την πίτα. «Σας καλωσορίζουμε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά.

Η Λέσχη έχει καλύψει τα 4/5 της ιστορίας του Ολυμπιακού και όλοι μας αισθανόμαστε θαυμάσια όταν είμαστε εδώ. Την αγαπάμε γιατί έχει συνδεθεί με την μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας και θα προσπαθήσουμε να την ανοίξουμε και πάλι για τον κόσμο και με διάφορες δραστηριότητες να φέρουμε τους φίλους του συλλόγου και πάλι εδώ.


Θέλουμε να την ανοίξουμε πάλι για εσάς.  Να γίνει πόλος έλξης. Στη Λέσχη βλέπετε εκατοντάδες τρόπαια τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλον σύλλογο της χώρας. Αυτά τα τρόπαια κατακτήθηκαν από εσάς τους αθλητές που πάντα παλεύεται και φέρνετε τρόπαια στον Ολυμπιακό. Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα σας για να σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε για να συνεχίσει αυτός ο σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.
 
Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος τόνισε από την πλευρά του:«Καλή χρονιά σ’ όλους. Το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει αναλάβει τα τελευταία 2, 5 χρόνια το δύσκολο έργο της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου. Ενός συλλόγου που ήταν κατεστραμμένος οικονομικά. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που βοήθησαν και βοηθούν σ’ αυτό το δύσκολο έργο μας. Αναλάβανε ένα δυσβάσταχτο χρέος 7 εκ ευρώ και τα καταφέραμε με την βοήθεια όλων σας. Το καλοκαίρι έχουμε και εκλογές και αυτή η διοίκηση θα κριθεί από τον κόσμο για το έργο της. Αυτή την προσπάθεια και αυτό το γεγονός δεν πρέπει να το ξεχνάμε.  

Παράλληλα με την εξυγίανση ο Ολυμπιακός έκανε και κάνει Πρωταθλητισμό σε όλα τα αθλήματα. Φέτος έχουμε ανακοινώσει ότι πάνω από 50.000 φίλοι μας είναι δίπλα μας και μας ενισχύουν οικονομικά δίνοντας από 10 έως 150 ευρώ. Άλλοι σύλλογοι δεν μπορούν να γράψουν 1000 μέλη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να πούμε σ’ αυτούς που δεν γνώριζαν είτε δεν είχαν τα χρήματα για να βοηθήσουν πως έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου περιμένουμε την στήριξη τους. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω και την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη για την αμέριστη βοήθεια του. Πέρσι κατακτήσαμε 19 τρόπαια ως Ερασιτέχνης και φέτος ελπίζουμε με την βοήθεια όλων σας να τα ξεπεράσουμε».


Η Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη είπε: «Σας καλωσορίζω και εγώ απτηνπλευρά μου στην Ιστορική Λέσχη ένα σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη μας πίτα και να μοιράσουμε δώρα που δεν θα χρωστάμε σε κανέναν.  Αυτό το χρωστάμε όλοι μας στους ανθρώπους που σιωπηλά τόσα χρόνια παλεύουν για να σώσουν τον Ολυμπιακό. Τα δώρα  δίνονται μέσα από την καρδιά μας στους αθλητές και ελπίζουμε να φέρουν νέες επιτυχίες αυτή τη χρονιά στο σύλλογο.».

Ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο έκοψαν και μοίρασαν ονομαστικά τα κομμάτια σε όλα τα μέλη των ομάδων και επτά τυχεροί κέρδισαν και τα αντίστοιχα φλουριά. Στο Βόλεϊ Ανδρών το φλουρί κέρδισε ο τεχνικός μας Δημήτρης Καζάζης και στο Γυναικείο η Πωλίνα Μπίλια. Στο Πόλο Ανδρών το φλουρί μετά από κλήρωση κέρδισε ο Κώστας Γαλανίδης (είναι στην Πάτρα για διεθνείς υποχρεώσεις) και στις Γυναίκες το πήρε η μάνατζερ του τμήματος Αλεξάνδρα Καλογερά. Στην Κολύμβηση κέρδισε η Πρωταθλήτρια μας Μάρθα Μάτσα, στον Στίβο ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Ήλτσιος και στο Πινγκ Πονγκ ο Ανδρέας Τσόπελας. Το κάθε φλουρί έδινε μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ για αγορές από το REDSTORE.








ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου