ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς-Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς

 15/02/2014
Χωρίς τον Μπέγκιτς που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Πυλαία. Εκτός και οι Παπαπέτρου, Χριστοδούλου, Αγραβάνης.

Έμεινε Αθήνα o Μπέγκιτς
Με τέσσερις απόντες συν τον Πέτγουεϊ που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (16/2, 19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν μπήκε στο αεροπλάνο που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη για προληπτικούς λόγους, αφού πονάει ακόμα στον αυχένα, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Τη θέση του Σλοβένου σέντερ θα πάρει ο Βασίλης Καββαδάς. Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι επίσης ο Παπαπέτρου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείες ενός τραυματισμού στον ώμο και τη Δευτέρα θα αρχίσει προπονήσεις, όπως και οι Χριστοδούλου, Αγραβάνης για λόγους τακτικής.

Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

 Την ιδιαιτερότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει χωρίς φιλάθλους των γηπεδούχων σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Καββαδάς.

Καββαδάς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κυριακή (16/02, 19:00) τον Ολυμπιακό στο άδειο –λόγω τιμωρίας- PAOK Sports Arena και αυτό καθιστά το παιχνίδι ιδιαίτερο για τον Βασίλη Καββαδά. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» πάντως εξήγησε πως αυτό δεν αλλάζει το στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

«Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές ενώ δεν σκεφτόμαστε και το ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή τομυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το κάνει ιδιαίτερο. Eμείς πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και διάρκεια για να φτάσουμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή παρουσία φέτος και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», ήταν το σχόλιο του διεθνούς σέντερ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου