ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

15/02/2014
 
Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ψάχνουν… επιστροφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague, που θα γίνει το Σάββατο (15/2) στις 17.00 στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ακόμα την είσοδό του στην τετράδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα τρία τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς προωθούν και μια καινοτομία στο θέμα της στατιστικής του ματς, αφού ο Γιώργος Γιάτσης σε συνεργασία με τον στατιστικολόγο, Παναγιώτη Κουντουρίδη θα παρακολουθεί on line μέσω τάμπλετ την ανάλυση του αγώνα και το βίντεο της προηγούμενης φάσης.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Χριστοφορίδη, ο οποίος άρχισε την αποκατάσταση μετά την αρθροσκόπηση, καθώς και Ρίλεϊ Μακίμπιν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

«Προσπαθούμε να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο για κανέναν και ειδικά για τους παίκτες αλλά είναι από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο βόλεϊ», σχολίασε ο Γιάτσης, ενώ για τον αγώνα είπε: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έδειξε τις δυνατότητες της στον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται απ’ την εντυπωσιακή εμφάνιση επί της ρωσικής Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ που διασκέδασε τις εντυπώσεις από την ήττα στον αγώνα με την Κηφισιά. Πιο πολύ από τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του CEV Cup ο Δημήτρης Καζάζης προβληματίζεται για την κούραση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Κηφισιά την περασμένη Κυριακή υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο αγώνα θέλει μεγάλη προσοχή. Υπάρχει κούραση στους παίκτες μου. Θέλουμε να διαχειριστούμε σωστά την πίεση των αγώνων που ακολουθούν. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και δείξουμε υπομονή θα νικήσουμε. Από εμάς εξαρτάται το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα μας πάει ο αγώνας. Η εμφάνιση με τους Ρώσους ήταν άλλου επιπέδου για την ομάδα μου. Με τέτοια εμφάνιση σίγουρα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχει κούραση και μικροτραυτισμοί αλλά ευτυχώς δεν έχουμε κάποια απουσία».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου