ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η κατασυκοφάντηση των ομάδων ως εκβιασμός...

Η κατασυκοφάντηση των ομάδων ως εκβιασμός...

12/2/2014

Η κατασυκοφάντηση των ομάδων ως εκβιασμός... 
Όποτε ο Αλαφούζος προβοκάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έναν κατά φαντασίαν φραξιονισμό, υπάρχει πάντα μια πλευρά της χυδαίας αυτής ενέργειας του, που κατά την γνώμη μου δεν φωτίζεται όσο θα έπρεπε, παρότι είναι το ίδιο σημαντική και πολύ περισσότερο προσβλητική όλων των υπόλοιπων παραμέτρων που η προβοκάτσια του προκαλεί.
Ο Αλαφούζος όταν προσπαθεί να ονοματίσει κάποιες ομάδες και να τις εντάξει στο «παναθηναϊκό άρμα» ταυτόχρονα συκοφαντεί σκαιότατα τις υπόλοιπες ομάδες, αφού εμμέσως πλην σαφώς – τα παπαγαλάκια του το κάνουν άμεσα - , υπονοεί πως δεν έχουν αυτόβουλη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Είναι περιττό φυσικά να πούμε πως από αυτήν την κατηγορία έχουν περάσει, από καιρού εις καιρόν όλες οι ομάδες της super league εξυπηρετώντας την συνομωσιακή του παρανοϊκή στρατηγική!
Τώρα ο κλήρος αυτός έχει πέσει σε ομάδες όπως ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης, τα Γιάννενα, ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, η Βέροια, ο Πλατανιάς, ο Πανθρακικός, ο Λεβαδειακός και η Καλλονή. Όλες αυτές οι ομάδες λοιπόν θεωρούνται από την Αλαφούζεια προπαγανδιστική επικοινωνιακή πολιτική πως δεν έχουν δική τους υπόσταση, δεν έχουν ιστορία και έναν λαό πίσω τους, αλλά απλώς αποτελούν σφραγίδες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ!
Η τεράστια αυτή προσβολή που επανειλημμένα έχει υπονοηθεί ΑΠΌ ΤΟΝ Αλαφούζο στα παραληρήματα του δεν μπορεί και δεν πρέπει να περνάει ασχολίαστη εξ αιτίας του ακαταλόγιστου που μπορεί να επικαλεσθεί κάποιος ότι διακρίνει τον Ιωάννη!
Πρέπει, κατά την γνώμη μου να στηλιτευτεί ως απαράδεκτη και άκρως προσβλητική για την Θέση και την ιστορία τόπων και ομάδων που δεν είναι δυνατόν να κατασυκοφαντούνται επειδή δεν συμμετέχουν στο παναθηναϊκό μέτωπο που προσπαθεί να φτιάξει ο κακομοίρης!
Θα πρέπει δηλαδή ο κύριος αυτός να πει αν έχει κάτι να πει ευθέως και ευθαρσώς για τις ομάδες αυτές (όπως και για τις υπόλοιπες που αυθαίρετα επίσης χρησιμοποιεί), ή , σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν έχει να πει κάτι, να ζητήσει συγνώμη από τις ομάδες αυτές αλλά και από τις τοπικές κοινωνίες που με την προπαγάνδα του παρουσιάζονται δίχως περηφάνια και τιμή!
Είναι πασιφανές το υστερικό μένος και τον φθόνο που έχει ο Αλαφούζος ενάντια στον Ολυμπιακό!
Με εμάς λοιπόν που τα έχει και αφού συνεταιρισθεί με όποιον θέλει, ας τα βάλει.
Εμείς τα… «συνεταιράκια» θα τα περιμένουμε με ανοικτές μας τις αγκάλες!
Ας αφήσει όμως ήσυχες ομάδες που δεν έχουν υποκύψει στα συνεχόμενα και ποικίλα εκβιαστικά του κελεύσματα!
Ας κάνει τουλάχιστον αυτό μόνο.
Αν φυσικά θυμάται πως συμπεριφέρεται ένας άντρας! 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου