ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Όλα ετοιμα για την διπλή μετάδοση «αιωνίων» από ΔΤ και Nova

Όλα ετοιμα για την διπλή μετάδοση «αιωνίων» από ΔΤ και Nova

14/02/2014
 Η ώρα για τη μεγάλη (πρώτη) κόντρα, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα πλησιάζει και μαζί για την διπλή μετάδοση,.

Τα αποτελέσματα των αγώνων, Ολυμπιακού-Εφές και κυρίως Μάλαγα-Παναθηναϊκού κάνουν το ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (20/2) εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, όσο το φαντάζονταν το συνδρομητικό και η Δημόσια Τηλεόραση απ' την κλήρωση κι' όλας του «Τοπ-16».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι παράλληλη μετάδοση αγώνα ελληνικής (ή μεταξύ ελληνικών) ομάδας έχουν τα δύο κανάλια μόνο στο πλαίσιο του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. Ή, πιο σωστά, είχαν, γιατί ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση Nova και ΔΤ κινούνται ήδη στους ρυθμούς του ντέρμπι, έστω και αν στο συνδρομητικό της Κάντζας έχουν να σκέφτονται την επανέναρξη τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ (με τους «16») όσο και του Europa League (με τους «32»). Έστω και αν ...έρχεται το τεράστιο παιχνίδι, Ολυμπιακού-Μάντσεστερ Γ., έστω και υπάρχει ενόψει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. για την Σούπερ Λίγκα.

Στην ΔΤ απ' όλα τα παραπάνω έχουν μόνο την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μάλιστα χωρίς να έχουν την υποχρέωση μετάδοσης του αγώνα του Ολυμπιακού (η ΔΤ θα δείξει τη ρεβάνς).

Α, για να μην ξεχάσουμε: Την ερχόμενη Δευτέρα (στις 18.00) η Nova θα μεταδώσει ένα ακόμα ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Θα είναι αυτό, για την Α1 βόλεϊ γυναικών. Θα μας βάλει στο ...κλίμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου